Коментари - Нови банкови такси и предупреждение за прегряване на ипотечния и кредитния пазар | Бизнес.dir.bg
назад

Нови банкови такси и предупреждение за прегряване на ипотечния и кредитния пазар

Солидно растящи печалби в банковата система; изпъкна ново плащане за услуги през уикенда

Обратно в новината

Коментари - Нови банкови такси и предупреждение за прегряване на ипотечния и кредитния пазар | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Банките натрупат много печалби, след това идва момент, в който кредитният пазар се срутва, т.е. много хора не могат да си платят кредитите. Тогава започва голямото разпродаване на заложен имоти. И банките почват да купуват имоти на смешни цени. През това време идва нфлация, която качва цифровата стойност на купените имоти. Банките имат да продават в по-хубави времена на двойна цена. Това е организирана игра. Банковата игра върви паралелно с играта на военно-промишления комплекс. Поне в САЩ е така, а сега Урсула го опитва в ЕС като привнесен модел от САЩ. Търсят се слаби места в регионите, където с малко интрига да се разпали война. След това се влиза във войната с някаква формулирана мисия в защита на интересите на САЩ. Правителството, мотивирано от нелибералнат аполитика на Федералния резерв, гласува б'джет за предизвиканата война. От този бюджет обикновено не отива за региона, в който е организирана война, а 90% и повече минава през военния комплекс. Там милиардите се делят със задкулисното управление на еврейския клан, който управлява Федералния резерв от миналия век во веки. Така работят банковите системи, като войните много им помагат - войната прави вълните от инфлация, които обогатяват банките. А паралелно парите през оръжейните завди вървят с милиарди. На Урсула й се иска същото за ЕС, понеже е вързана с клановете във военното производство. Те не са особено различни от времето на Хитлер. Фамилиите са същите. Ето къде отиват парите на народа. А напоследък и за незаконно одобрени, но насила поставени ваксини, което е неофашизма в ЕС.

Всяка банка има интерес да ви превеждат заплатата при тях. Единственият шанс да намалите таксите е да ползвате други услуги

без щастливи кокошки и прасе у кочинята нулеви цени на ток О връви на зле Эвросоюз О

А ние с дебитите да мрем ли?

Това е идеята на задължителното отпадане на банкнотите и 100% дигитално плащане! Когато това е факт, тогава банките ще си взема колкото искат

Кво ревете ве. Кога имаше една банка и лихвата беше 0,1% годишно ревяхте, че нямало банки, кинтите не стрували, плащали по 20 г за панелки. Са има една сурия банки, с лихви "връщане няма" и пак сте недоволни де плащате за килии 2х2 цял живот и пак не сте сигурни кога ще ви доде съдия изпълнителя.

Но сега пък има банани...

Е, нали Ви обясняват, че така сте "модерни" ... Плащате като принцове с карта, телефон или приложение... Само дето банката Ви е "съдружник" на ВСЯКА покупка или продажба ( и ако не ги виждате при покупките, понеже търговецът вече ги е отразил в цената ... ) ама се сърдим, ако ни ги вземат на каса или банкомат...

Пак добре че не вземат по един процент от всяка сума, минала през банката ... все още Освен това ЕЦБ въвежда лихвен процент при кредитите .... сещайте се, което значи, че и тук ще дойде и по прастар български обичай въпросните такси надали ще паднат, хахаха, хем те е-т хем си плащаш, хахаха

В момента работната заплата трябва да бъде преведена по банка и реално с тези пари банката оперира. Време е хората сами да решават къде да получават парите си. Аз примерно бих искал да ми ги превеждат директно в някое от конкурентните приложение - примерно подобни на Револют. Защо да плащам такси на банките в България и даже лихви за това, че държа пари при тях реално няма. Депозитите са с 0% лихва от години. Много платформи предлагам поне 4-5% лихва и пак има гарантиране на главници до 100 000 евро.

Няма причина да ви откажат превеждането на заплата по електронен път в лицензиран оператор какъвто е РЕВОЛЮТ. Има и други такива .

Просто фирмата ( на ТИМ) ти казва да си откриеш сметка в ЦКБ. Ако искаш.

Всяка банка има интерес да ви превеждат заплатата при тях. Единственият шанс да намалите таксите е да ползвате други услуги!

Това е абсолютна наглост и алчност от страна на банките, и показва едно - няма регулатор който да си върши работата (в случая - БНБ). Затова и има огромна съпротива от страна именно на банките за въвеждането на ЕВРО-то - защото в общия пазар ще имат реална конкуренция от западноевропейски (и не само) банки с далеч по-ниски такси и лихви. Затова искат да ни обръснат като за последно! Бойкот на банките доколкото е възможно! П.С3 Сега ясно ли ви е защо калинките въвеждаха непрекъснато всякакви ограничения за плащанията в брой? За да станем задължително клиенти на банките и да ни дерат живи!

Калитковците начело на БНБ какво стоят и гледат как обират на рода. За поредна година увеличават какви ли не такси, с измислени причини, при положение, че печабите им са нараснали неколкократно! Условията с банките в чужбина хич не може да се сравняват, с това, което ние плащаме и получаваме като услуги.

БНБ не може да направи нищо в случая. Не са и дали права за това.

Напротив, БНБ може да даде или да не даде разрешение за увеличение на таксите.