Новата британска мода - да чакаш на опашка пред бензиностанция

Кой предизвика ирационално поведение на англичаните да изпаднат в паника и да изкупуват наличните горива в страната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разбирам,че е много бомбастично,но да им имаме проблема на британците! Не се излагайте със злостни коментари.

щяха да провесят борето и оня фараж за топките на някой стълб

Щом, нямат приблизително 100 000 шофьори за бензиновози, значи още толкова нямат и за хладилни камиони които превозват храни , плодове,зеленчуци и.т.н ...ами дали имат за силози за брашно за хляб ??? Голям Дик ги чака Санава бич !!;)

Тия кат нащи седерасти. Дадаа им банани и ся няа нищу.

Капитализма на тия им дуйде ф поичи. Инцестити да фнася матрял ут Пакистан.

То да беше капитализъм. Капитализмът залага на естественото неравенство в природата следователно алчността на човека. Тези за 50 години ги вкараха в кома със социални помощи, дом, диван и дистанционно. Тъпото е, че нито при капитализма, нито при комунизма е предвиден такъв мързел в такива мащаби. Да не забравяме за протестантската работна етика. Просто те си зачеркнаха история, религия, семейство и разчитат на всички знаем какви ценности ...

А като свърши бирата, да не се случи английско народно въоръжено въстание за бира!

Те добре че за хляб и аспирин на опашки не се редят... Дано до там да не се докарат от мързел! Добре им беше, като им работеха източноевропейците, но от проклетия и имперско високомерие ги плюеха и направиха глупостта да ги прогонят! Сега пък реват, че ги няма. Свърши се тая у дома по гръб и на социални помощи, че има кой да работи и да плаща данъци. Сега канарчетата ги няма, отлетяха. Вече ги виждам имперците с мотика на рамо и на нивата, че марули НЯМА!

Не паркирайте близо до посолството на Великобритания..... точат бензин !

Да чакат, нали искаха Брекзит!Голям зор имаха с българите, румънците и поляците! Fuck off!

Абе аз си мислех, че само в България е пълно с кретени и олигофрени, но явно Британисран държи първенството. Докато в БГ идиотите са 99%, то във "великата" Британия идиотите са над 100%. И това е нещо, важното е ние да не сме на първото място. Друго важно е да има сега банани за БГ-раята и синергия за Муньо Шпаклата и неговите хюмнета.

Еее, това вече е прекалено, във всички държави, които не са в ЕС ли има опашки??

Не ,само тия държави дето са свикнали да им работят роби от източна Европа ама сега ги няма, а може да са оставали потъмнели българи ама те са по-мързеливи и от англетата и чакат на помощи

Ха ха ха нещастници, за да замажат проблемите ги обърнаха на мода. Че да вземат и да се клецат по опашките да вдигнат раждаемостта в кончината.

А черните оцветявания се заличават с DELETE от модератора. Така кочината изглежда, ... като кралски дворец.

да се оплачат на Найджъл Фараж, а после и на арменския поп.

какво им е виновен Фарадж, че са кухи лейки? В демокрацията всеки може да си говори каквото си иска и да прави всенародни допитвания. Ако се реши с мнозинство става закон. Стана ли? Стана! най-прецакани са бензинджиите, че не вдигнаха цените колкото могат... При недостиг - така се прави за да се успокои малко търсенето. След седмица, две ще се проклинат, че не са се сетили по-рано.

Вече всеки може да види, колко е елементарно да се направи криза. Сега някой пак да започне да разказва, как кризата през ранните 1990, както и 1997г са били съвсем истински, а не умишлено направени ...

за България ли говориш? У нас 90-те имаше наистина кризи, но само за простолюдието. Тези комсмолци дето разпределяха порциите въобще не са я усетили тази криза.

Новата британска мода - да чакаш на опашка пред бензиностанция - това британски социализъм ли е ?!?

Втората по големина рафинерия в Англия се е възползвала от схема за отлагане на плащането на данъците въведена покрая пандемията. Изненадващо Ковид мерките се вдигат и съответно всички облекчения отпадат. Въпросната рафинерия получава писмо от данъчните, че дължи сума която не може да си позволи да внесе в срок..... Естествено едно масово купуване на петролни продукти би увеличило обората и решило проблема. Пуска се измислена новина, че не достигат шофьори и, че за коледа може да няма стоки и англисйския Ганьо решава да си напълни резервоара. Никой не му е казал че няма петрол, ама... на масата толкова и е акъла. Който е балък да ходи да се реди на опашка. Проблем с наличноста на безнин и зареждането на безниностанциите видно няма. Просто има опашки за да накарат хората да похарчат максимално преди края на месеца и въпросната рафинерия да си върже бюджета. Те толкова за кризата.

Няма логика да планират подобно нещо рафинериите, щото ако ги хванат в манипулация на пазара ще им свалят 2 кожи (това не е България). А ги хващат!

Не го планира рафинерията а правителството. Идеален метод за повишаване на постъпленията от акцизи. Освен това спасяваш стратегически обект. Аз бих направил същото. А глупаците нека се тълпят на опашки ако искат.

Проблем има глупако, щом не можеш да заредиш нормално и ти се налага да висиш по 8 часа на опашка за да си напълниш резервоара. Аз пък въобще не вярвам нищо каквото и да казва британското правителство. Повечето хора нямат никакво доверие на БоДжо, затова се и презапасяват. То да беше само дефицит на горива, ама и други неща липсват по магазините, като макаронени изделия и много други работи. Асортиментът в магазините е по-малък за 30%.

Никога, не започвай обръщение, с обида. Това, че имаш различно мнение, не те прави умен....

Споко! Скоро ще има недостиг и на други работници - от болногледачи до строителни работници. Повечето британци все още не са разбрали, че Империята я няма вече 100 години. Има и такива, които го осъзнават. Преди 2-3 години един такъв разумен човек ми каза "Ние сме бананова република". За разлика от него другарят Борко Джонсън още не го е разбрал. Така че скоро ще му направят нова прическа. Поздрави!

Е па да идат у Франция през тунела и да напълнят сички баки с бензин Само че не трябва да пушат докато са в тунела че може да стане бум

В бг е най скъпя бензин. Руска кочина,втория Луган и бонец

Бензин има, само че не е на нужните места,т.е по бензиностанциите. Изходът е електронна купонна система. И без това са опасали с камери всички улици и разпознаването на регистрационни номера не е проблем. Да въведат един седмичен лимит на регистрационен номер и ще си решат проблема.

Аз пък казвам, че бензин НЯМА. Нито шофьори има, нито камиони, нито бензин, нито газ, нито електричество, нито спагети има.

Англичанинът е тъп човек, каквото му кажеш по телевизията, това ще направи, от тях само американците са по-тъпи от западните общества, което не е повод за гордост де

А българина щото е много умен, чете фейсбук фийда с конспирациите и не се ваксинира за да не остане без поколение на 65 годишна възраст :Д

да , а те като са най-ваксинирани и кво, в червена зона са за нас от 3 месеца, море йок, слънчак йок , ама заразените и смъртността си вървят пак : )

Да, но средната им продължителност на живота не падна с 5-10 години кактов в БГ - не зацепихте, че ваксина трябва за болните и старите ... Иначе кофти...

Ако имаха нашата здравна система щеше и там да падне с 5-10 години, нали видя как убиха ангел, жена му добре го разказа пред нова тв, щом млад и здрав могат да приключат така, какво остава за някой възрастен

И хайде стига с този мит за работливия българин :Д Ако бяхте толкова работливи, нямаше да живеем в кочина 30+ години ...

Българите работим предостатъчно, проблема е, че "бизнесмени" и "политици" крадат като за последно.....

Виж си около блока или къщата положението и пак да говорим :Д

Няма да са само англичаните. Западът отдавна е тръгнал натам, откъдето ние бягаме. След като си отгледаха 2 поколения на социални помощи и си мислеха, че "всекиму според потребностите" е нещо възможно, а и естествено... и по-зле ще става. След като заличаваш собствената си история, поставяш милиони под общ знаменател - всички видове ФОБИ измислени от псевдонауката и пропагандираш, че трябва да членуваш в съюз за да има кой да ти кара камионите и да ти бере правите краставици...

Тия не ги мислете. Те са на светлинни години пред нас

Ето, българите, румънците и поляците, които ви крадяха работните места вече ги няма. Заемете ги вие. Или ги дайте на любимите си индийци, пакистанци, нигерийци и ямайци... О чакай, последните две групи са твърде заети да се колят по улиците, а първите ги мързи... Enjoy your Brexit!

Колкото и бензин да имате вие сте на остров! Къде мислите, че ще избягате?

Е не спряхте да коментирате УК :Д Каква е тази обсебеност ... УК ще са добре - такива неща се случват навсякъде. Ние да си гледаме кочината с 50к измрели от Ковид + парно от по 500лв месечно + олио по 5лв литъра + бензин по 3-4лв литъра и тн... Че с кранове за мивки и саламурено сирене трудно се купуват Бентлита :Д

А забравих - 90% от вас пряко или косвено крадете от ЕС фондовете - значи няма да ви мисля, докато Германия не спре кранчето ще имате и за Бентлита :Д

Толкова пакистанци, бангладешци ... как така имат недостиг на кадри? Или те ония могат само да се правят на ИТ съпорт или да цоцат помощи?

Ти пакистанец освен да кара такси, шофьор на камион такъв виждал ли си ?

Някой може ли да ми обясни на мене,какви са тия реклами видео над коментарите,които се включват ,автоматично и ми забива лаптопа,аз не искам да ги гледа,а те сами се пускат а?

инсталирай си adblocker, не знам как живееш без него?

Не винаги помага ад блокъра. И аз го ползвам от години, ама ей го на - в дира почти винаги изкачат реклами.

gangnam style

Благодаря!

Не знам за Вас , но лично аз не виждам нито нещо ново , нито пък модерно ! Щото това си е до болка познатата СТАРА социалистическа ОПАШКА , която доскоро считахме за НЕВЪЗМОЖНО явление на Запад . Оказа се обаче , че УПАДЪКЪТ там вече е в такава степен напреднал , че явно оттук мататък такова ще е ТЯХНОТО бъдеще !

Без ЕС - толкоз... колкото и да не им харесва на тролчетата... :)))

В Швеция и Швейцария има ли опашки бе пичове? Те в Евролицемерния ви съюз ли са, дето се огъзи на С.Македония?

Швеция е, Швейцария е в ЕИП /Европейско икономическо пространсто/ и повечето Директиви на ЕС се прилагат и там... просто за сведение...

Швейцария и Норвегия не са. И ? Какво искаш да ни кажеш?

Като почнат да се редят за хляб като нас , пак ще си говорим...

Шибани енглезита.... сега дано пакитата ви изядат живи.

Абе не се смей на чуждото нещастие щото ако видиш колко български са с роми в Дружба на пазара или в мола на Стамболийски, ще ти стане лошо !