Новак: "Северен поток 2" ще бъде завършен благодарение и на подкрепата на ЕС

Санкциите на САЩ срещу проекта са очевиден протекционизъм, категоричен е руският вицепремиер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не Хваща декиш че варвият към гражданска война В САЩ много оръжие има в населението там !

ще.ще.ще ..ха.ха Защо всички добри новини за руската кочина започват с "ЩЕ"?..ха.ха.ха

Сега след като СП2 е вече реалност,не е ли време да се помисли за един атлантически поток, с който Русия да захранва Щатите?

САЩ са държава в която започва упостушителна гражданска война. Държава която скоро ще се самораздроби на малки държави-бивши щати. Държава от която ще излизат милиони бягащи от войната имигранти. Русия не би строила нищо във такъв несигурен район.

е, от кога чакам парче и от тази баница;) Ако пък не ме наемат за сертифицирането на тръбопровода... нищо не му пречи да работи в тестов режим докато Путин се разбере с аверчето на Громико, същото дето е обърноло няколко водки с Брежнев и в скоро време ще поеме управлението на САЩ;)

Стига Джуджака да не е сърдит, че не са го поканили и той да обърне няколко водки с Брежнев и аверчето на Громико, щото е бил последна дупка на кавала тогава.

Когато Байдън се целуваше с Брежнев... Путин е бил още юноша бледен, така че освен теб тука други дупки няма-)

Ами Брежнев е роден 1906 г., а Байдън 1942 г. Та щом Брежнев и Байдън са се целували, то е можело спокойно да чукат Джуджака като юноша бледен.

колкото и да реват някои хора СП2 ще бъде завършен и ще работи, нали няма такива наивници, които да вярват, че големи корпорации като ENGIE, OMV, Royal Dutch Shell, Uniper, Wintershall просто така ще заровят едни милиарди само защото САЩ искат така? а на лакеите тук само им остава да пишат тъпи и злобни коментари, това са просто последни напъни на американските рекетьори да изнудват Русия и ЕС.

ENGIE, OMV, Royal Dutch Shell, Uniper, Wintershall може да заровят едни милиарди, ако глобите са по-големи. Щото всеки от тях е участвал с мижави суми, докато глобите могат да са убийствени. Ако Гъзпром им плати глпобите, както вероятно е обещал, те могат и да помогнат проекта да се завърши.

Никакви глоби няма да плащат бе! И ти може да искаш няколко трилиона долара, ама кой ще ти даде! Мечтите не са като реалността!

що да ги заравят. ТЕ НЕ СЕ АКЦИОНЕРИ. ТЕ СА ДАЛИ ЗАЕМ ЗА СТРОЕНЕТО МУ. Аре малко от малко да знаете това онова преди да тролите. ЗАЕМ СЕ ВРЪЩА, А НЕ СЕ ЗАРАВЯ.

В началото на демокрацията в Бг. се появиха едни "момчета с вратлета" и предлагаха да застраховат де що видят, но ТОЗИ ПЕРИОД ОТДАВНА МИНА. Сега нашите хамерикански братя ползват ..."цивилизованата дума САНКЦИИ", като обаче смисъла е един и същ, ..... " или купуваш от мен ..... или те санкционирам / бомбардирам/ ..". Ама хайде стига с тези хамерикански глупости!

А идвало ли ви е на ум че изведнъж по некви причини,европа каже "ми нема да купуваме този газ на такива цени , а може и изобщо." Как европа може да преглътне тези 50% от парите за построяването на тръбопровода и как русия?Ако въобще европа е давала некви мангизи за направата,щото в статията пише че газпром е единствения акционер.Тва че некви европейски банки са дали заеми на русия си е съвсем друга тема.Така че ше е доста забавно ако по некви причини европата каже -не искаме тоа газ.А причини както се сещате има и в момента ,а могат да се появат и новички причинички. И КАРАГЕН ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗРУШЕН,А РУСИЯ ТОТАЛНО ИЗОЛИРАНА.Можете да си го мислите и ТОТАЛНО ИКОНОМИЧЕСКИ СМАЗАНА.И тогава собствениците на русия или ше требва да плащат или нема да я имат вече.И така тва 100 годишно ебаване на света чрез русия за картела "червенощиткови" ше свършиии.Тва е

само на теб най-умния му идват такива "блестящи" мисли на ума

човека е прав и щеше да го знаеш ако главата ти не бе изпълнена с русоробска пропаганда, а бе седнал малко да почетеш около СП2

В Европа няма проблем да не купуват, ако така пожелаят. Ама желанието им е точно обратното. По въпроса за собственноста и парите - Газпром е мажоритарен собственник с 51% от акциите, останалите 49% са на европейските му партньори.

Руссссскиии задник.Май нещо не си разбрал.Отново!Собственик е тръбата газпром 100%.И всички рискове са си за него.Тва че некой е дал некви мангизи ,ги е дал на заем.А заемите е по-добре да се връщат...Разбра ли.Та изчукването на русия може да запричлича на изчукването което БГ Е ИЗЧУКАЛА "ОСВОБОДИТЕЛКАТА РУСИЯ" СЛЕД ВОЙНИТЕ 1877-78Г.Русия разбира се не е "освобождавала" БГ. Думата "освобождавам" изобщо няма смисъла който НЕКОИ внушават на хората в БГ.НИКОЯ ИМПЕРИЯ НЕ ОСВОБОЖДАВА.ТЯ МОЖЕ САМО ПОРОБВА.Русия и нейните управници са искали да сменат турския поробител със себе си.НООО ГРЕДА,ЩОТО Е ИМАЛО СТАМБОЛОВ ,ЖЕНДО,И ДРУГИ БГ КОИТО НЕ СА ПОЗВОЛИЛИ ТВА ДА СТАНЕ.И както е известно са платили с главите си.Щото за БГ ТВА Е РУСИЯ ОКУПАТОРА.Разбра ли говедо тъпо.Така ч е ИЗОЛИРАНЕТО НА РУСИЯ Е НЕМИНУЕМО КАКТО Е СТАНАЛО С КАРТАГЕНА НА ВРЕМЕТО.И тва е доброто на света.

глупости на търкалета. Гъзпром е 100% собственик. "Европейските пари" дето не са на ЕС а на частници са ЗАЕМ, а ЗАЕМ се връща.

Нито един договор с Русия не струва дори хартията на която е написан. Не се надявайте, че веднаж възползвали се от слабостта на Русия вие ще получавате дивиденти вечно, руснаците винаги идват за своето. И като дойдат, не се надявайте подписаните от вас йезуитски съглашения да ви оправдаят. Затова с руснаците си струва да се играе или честно, или въобще да не се играе.

Горкият Ото, с каква ли усмивка щеше да наблюдава омитането на Западната група войски от Германия през 1992 г. Руснаците идват с оръжие и си отиват сами, ВИНАГИ, гладни боси, голи и въшливи.

А какво ще накара тогава Гъзпром да си връща кредитите на тези еропейски банки?

Селяндурееее,нали тва е мечтата на всеки разумен човек-РУСИЯ ДА НЕ СИ ПЛАЩА ЗАЕМИТЕ БЕ...И тогИва нема нови заемиииии за русия.Разбра ли бе абдал.И тва ше е края,щото тогава "червенощитковите" ше требва ТЕ да плащат за лукса да са собствениците на русия.А не аз.Нали знаеш че те са собствениците на русия вече 104г.И с нея те ебават майката на света.Или не знаеш?Ти сигурация "знаеш" че идиота адолф е направил всв.Ми с тоа акъл дето го имаш кво друго да "знаеш".С такъв акъл като твоа можеш да сметаш че един идиот като адолфа може да направи толкова злини...Хаха нали ти казах че си абдал

Нищо не си ми казал, а се мъчиш сега да ми кажеш нещо, ама си назад с материала. Руслямска държава не се нуждае от заемите на ЕС, защото такива може да получи и от Китай. Заеми от ЕС взима за общи проекти като Севрен поток 2 или за внос на стоки от ЕС. Ако няма такива проекти и внос заради санкции заеми не и трябват. Проблема на Руслямска държава обаче е, че разчита на износ на суровини за да държи населението си в нищета и неведение. Затова, ако ЕС спрат да купуват газ тя няма да има какво повече да губи и Газпром ще фалира. Заемите ще изчезнат с него, а Джуджака ще прехвърли активите на друга държавна фирма, а акционерите ще пият студена вода, защото Гъзпром продава акции на европейските и изобщо на световните борси. Пък и ЕС ще трябва да намери други доставчици, което ще вдигне цените. Руслямска държава, чрез поставени лица ще почне да продава втечнен газ в ЕС. Та това няма как да стане както си го мислиш. А селяндур да викаш на човек който е с порядък по високо IQ от твоето е доста глупаво. Колкото до Адолф то определено смятам че той е една от причините за ВСВ ,но определено не и единствената.

А бе IQ-то,като си толко умен що прескачаш ключовите думи"червенощиткови".Или коментирай: 1)1917г ротшилдови финансират метежа в руси и така стават собственици 2)1918г от 316 тартори в москва во главе с улянов и и джугашвилев само 18 не са евреи 3)1929г-една "автентична" депресия...хаха "автентична",тоест не зависеща от човешка намеса.Депресия НАПРАВИЛА ИДИОТА АДОЛФ ДОПУСТИМ ВЪЗМОЖЕН.Иначе немаше да има идиота адолф.Но депресията е "аутентик"-ама друг път.Така требва да си мислат балъците като теб с големо IQ. 4)1933Г-РОТШИЛДОВИ ФИНАНСИРАТ ИДВАНЕТО НА ВЛАСТ НА ИДИОТА 5)След 1933г в берли са си живели И евреи за които газовите камери са били неподходящи за здравето. 6)1941г двете собствености на ротшилдовите се сбиват ,което е съвършенна тъпотия-защото с идиота владеат зап европа,а на русия са собственици ощо от 1917. 7)1945г русия "освобождава",разбирай ОКУПИРА изт.европа. 8)1980г след фалита на "модела" марксов,основан на КРАЖБАТА на собственоста на цели народи,ВМЕСТО РУСИЯ ДА СЕ РАЗПАДНЕ,ЦЕНИТЕ НА ЕНЕРГОРЕСУРСИТЕ СЕ ВДИГНАХА ТРОЙНО... Айде сега човека с големото IQ да те видим колко ти е акъла.

Тези тръби така и ще си останат да ръждясват на дъното на Балтийско море. Никой не се наема да полага тръби на дълбочина над 30 м освен швейцарците. Те обаче се плашат от санкциите, застрахователите отказват да застраховат корабите на изпълнителите, сертификационните компании не искат да го сертифицират, т.е трасето е нелегално. Така, че газ ще има за Европа, но няма да е по руския начин.

Друг един руски газопровод е на 2000 метра под Черно Море. Та по-полека с глупостите. Чел си нещо ама не си го разбрал.

Но не е полаган от руски компании.

Познай кой го положи? Не ... Не са рашките тавариш. Седни и чети преди да тролиш.

Догодина пръднята на Путин може да залее цяла Европа! Мухахахахахаха!

Баси кретените дето почнахте да пишете. Баба ти ли ти плаща интернета? Щото не вярвам с толкова акъл да печелиш повече от пенсията и.

ico_all

И санитарите не могат да ти помогнат дада, можеш само да се хвърлиш от някой виадукт, комуникацията с теб е безполезна. Виж си минусчетата ако можеш да смяташ.

Минусите ги блъска един или двама путлерастки трола, другите изобщо не се сещат да щракат по знаците. Комуникация със залюхав трол като тебе не може даим, щото ползва лъжи и опорки (пак лъжи) и никакви реални аргументи. Тръби има и прз Беларус и тях ли държи Байдън? Друг въпрос е, че със закон Украинската газопреносна мрежа е ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ, а цените за пренос през Украйна са най-ниските в цял свят. Сина на Байдън ръководи правния отдел на частен холдинг "Буризма" и няма нищо общо с газопреносната мрежа на Украйна. А тъпака нагло лъже, че бил собственик...

Кво общо има американския газ със Северен поток. Само тъпи путлерасти могат да се хващат на тая тъпа мантра. През Украйна има какпацитет за 4 пъти повече газов пренос. Очевадно е че СП2 е за натиск над Украйна, а и други държави. СП2 е директна подкрепа на анексията на Крим.

ico_all

През Украйна може и да има капацитет, но всички знаем че тръбите им са собственост на сина на Байдън и те налагат такива високи транзитни такси , че ще принудят Европа да купува американска газ, което всъщност е и целта на краварите. А ти си тарикат който си изкарва всеки ден грантовете с откровени лъжи.

ха ха ха ха ха ха ... така ли? всички ли знаем или ти имаш специални позивни от Кремъл. Много ви кефи да си измисляте "факти" бе :))

Правилно.

ico_all

ха,ха,ха означава че имаш психични проблеми дада и ти трябва психиатър а за тръбите в Украйна има достатъчно информация в нета

така ли? ха ха ха... А ако знаеш колко информация има и за тази дето те е раждала в нет-а. Провери бе... ще намериш. Аре не на нас тия измишльотини. Ето ти инфо от нет-а на който врерваш. Напиши в него - Путин гей.... над 2 580 000 страници. ето тука сам той дори го казва - youtube.com/watch?v=mGRI_sTw6ZE Имало го в нета... смешко.

ico_all

херо мустафата - наложително е да си смените троловете

А Доган кога ще те смени тебе?

"санкциите" са такива, че - който работи с тях, няма да работи с нас. в "санкциите" няма бой с пръчка на голо, макар толкова силно да квичат руските евреи Милер, Шаломов (Путин), Новак и т.н.

Хамериканците ще си седят на топло, Европа - да мръзне или да плаща тройни цени. И откъде-накъде ?

1200 км направени от швейцарците за 6 месеца. А за 13 месеца руснаците не могат да построят 2.6км... големи строители на газопроводи. Без Швейцария ще го пренасят газа в кофи.

Как да стане с всичките тия санкции ? Айде аз да ти спра тока и водата в пекарната и да те критикувам, защо не печеш хляб ?

какви санкции бе? Хайде да ги кажеш като ти знае балалайката.

Абе защо един път не прочетете в какво точно се състоят тези санкции?

само с ИП сменячка не става да набиваш минуси пикльо. Трябва и акъл в главата за да изтъкнеш аргументи.

абе тия около СП2 само евреи ли са? сега па Александър Новак се изпени.

Кучетата си лаят но газа си върви.