Коментари - САЩ готви нови санкции, "за да изтощи ресурсите на Путин", Нова Зеландия също | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно НЗ ще ги разсипе.

тия па фашисти да турат 3тата маска и 5тия бустер и да си траят на жалкото островче на майната си...

в свободните демократични държави вече няма да могат да гледат филми за Зоро, скоро и буквата "Z" ще изчезне от азбуките и няма да може да се използва, групи като ZZ Top ще трябва да мислят за друго име

Е нормално, те нали са си все още по документи английска колония

Важно е урсула и киркор какви санкции на нас ще наложат.Забраната на руски кораби с пшеница,въглища,слънчоглед ,петрол да акустират на наши пристанища все пак е постижение на великата им мисъл.а за двигатели за вентилатори да се обдухват да се не потят руснаците си ги правят сами.Но Путин каза че ще спре подложките за интегрални схеми които само Русия и Тайланд правят и ще има сбогом БМВ,айфон майфон .

Нещата започват да приличат на надцакване, кой ще измисли/въведе повече санкции, разбирай кой е по-верен на големия брат. Ако наистина мислеха за обикновените хора, досега Русия и САЩ щяха да се разберат.

Няма такива лицемери като САЩ! Налагат смешни санкции и в същият момент изкупуват яко нефт и торове от Русия!!!

Санкциите са незаконни... Това е кражба! Заслужава запада по една ядрена бомба да им хвърлят... Санкции ше налагат... Че кои сте вие? Лицемерни гъзолизци!

Те пък се скъсали да внасят и изнасят от Г-ъ на географията. То бива да си проз, ама чак пък толкоз. Апропо наглите аланглета кога ще се изнасят от окупираните острови на НЗеландия и да връщат с накзателни лихви всичко извлечено от там за 300 г напред.

Ти, изтока ли си?

Важното е че нашите санкции прецакват най-вече нас самите. Но просто Киро се усмихва широко.

измислиха нови санкции на Русия виж справката.Януари месец вноса на петрол от Русия за америка е 20 процента ,сега стига 48 процента .28 процента ще ги препродавт на урула а тя на киркор.

Ама и с тия санкции,ще му пръднат на хея на Путин.

Санкциите са за тези , които ги налагат.

Към санкциите се включи Нова не знам коя си държава, сега вече е свършено с Русия, хахаха.

Този тумор наречен САЩ, който трови планетата, трябва веднъж за винаги да бъде заличен от лицето на Земята.

Санкции санкции докато мюслетата почнат да правят пръжки и ползват свинска мас вместо олио за Байрама

Браво. Само така. Цяла България се радва на санкциите срещу деспотичния путлерастки режим.

За африканските държави няма да има пшеница от Русия и Украйна,това ще доведе до масов глад и десетки милиони хора ще бягат в ЕС. Европа ще се напълни с гладни араби и африканци.

Защо? Наложете и вие санкции на САЩ. Какво те бърка, че някаква държава е наложила санкции на твоята втора родина? НАли има и други страни? Или просто те дразни, че някой се противопоставя на действията на твоя президент?

Дразни ме американската наглост и агресия по света и у нас.

По-точно ме вбесява. И ако съм на мястото на Путин ще им пусна ядреното отопление без да се замисля.

Де факто разбирайте нови санкции за Европа.

Наистина си тип и то прост

То и ресурсите за Гейропата ще се свият. Ама вече свикнахме.

Все е нещо!....положително...

аз се чудех защо брюксел януари одобри скакалците и бръмбарите за човешка храна ,а то каква била работата.Сега очаквам и мишките и плъховете и хлебарките да ги одобрят има много протеини в тях.

За да не гладува един народ му е необходима земя, вода и аграрна техника. За да е на топло един народ му трябва енергия. Ами Русия има в изобилие тези необходимости. Соца беше кирливо общество, но всички ходеха на море и планина с москвичи или жигули. А сега не всички с мерцедеси могат да идат на горепосочените места защото половината от тях са безработни.

А ФАЩ ще спре ли да купува петрол от Русия?

А защо САЩ са увеличили вноса на Руски петрол с 50% за една седмица? ....... Справка-ДИР.бг

Санкции,санкции да видим кой ще издържи докато руснаците са свикнали на мизерия да видим запада как ще реагира ......от вчера гордостта на цивилизаята електрическата количка Тесла е с цена 7000 евро нагоре.

Никога!

Още не закусили и грабвате клавиатурките. То България не са само ,,отсрещните баири,,.

Идва лято. Но какво ще правят химическите заводи в Европа без газ? Ще караме на помощи от САЩ ли? И докога ще стигнат ресурсите им за да изтощават Русия?

Давайте ракети у нас и да си седнат на задниците нашите комшии.

Запасяват се. Русия как да е ...мърда!? А Гейропата ,,го духа..,,.

Не мислите ли, че е редно да се отнеме българското гражданство на путинолюбците? После да кандидатстват ако искат за руско, но едва ли ще ги огрее. Никой не обича предателите

Управляващите Европа марионетки на ФАЩ, изобщо не се интересуват от истината. Те просто изпълняват заповеди. А ескалацията на "санкциите" ще доведе в един момент до блокада на Калининград, което вече ще е началото на ядрена война

С орките е свършено !! Главатарят им му остава само да си тегли куршума в бункера в далечен ссибир !!! СМЪРТ НА ПУТЛЕРИЗМА , СВОБОДА НА НАРОДА

Е точно Теслата не е голяма гордост за цивилизацията. Играчка.

А, че моят ,,Москвич,, още даяни.

Да ти дам адрес да дойдеш да ми отнемеш гражданството?

Като гледам как Америка си върти алъш вериша с Русия, май и двете сили искат да сринат Старият континент. Без енергия и пълен с емигранти.

Орките загубиха Мариупол, въпрос на време е наркоманът военнопрестъпник Зеленски да бъде заловен

И аз ще му дам моя. Гаража ми е на кьоше и лесно ще ме намери :)

Т. е. съгласяваш се с определението путинолюбец за себе си.

То ония Прибалтийски аборигени са и ...контрабандисти. Все ,,ще заработят ,, нещо!?

Налагането на санкции за Щатите не е нещо ново. Преди 500 години наложиха подобни санкции на индианците- избиха им бизоните, за да измрат от глад. Нищо старо не е забравено. И като се сещам за онези одеала, дето са ги подарявали, заразени с шарка, ми става ясно откъде идва биологическата война. Странно защо правя съпоставка с една по-съвременна пандемия... А целият останал свят спи и не се замисля...

Повече трябва!!!!

И китайчетата доволни. Обмислят откъде да прекарат,,дарогата на коприната,, към Гейропата за стоките си. Покрайната ги отряза. Остава Турция.