Нов Съвет по месо и мляко ще стимулира родното производство

Предстои да бъдат изпратени официални писма до заинтересованите браншови асоциации, които да излъчат свои представители

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

имате предвид, че по Великден ще заколят Фидоска, а по Коледа - мамин Прасчо?

Решение е всеки българин съветник и да получава допълнително възнаграждение. Така ще скочи стандарта.

Сига ши са упрайми

Сякаш се върнах за миг 40 години назад... поредният комитет от добре платени клатик.урци на държавна хранилка, които грам не отбират от този бизнес, за сметка на това, с достъп до частния бизнес... В кой век живеем?

За да има нещо Равномерно разпределено и Нормално...трябва да бъдат Измъкнати Герберастките Кърлежи от Всяка една голяма и малка Държавна и Общинска поръчка !!! Изчегърътваме ГЕРБеразма и държавата ще се отпуши и ще заработи нормално след 12 години Източване!!

Леля Щтрудел фон мазна пача ви каза да унищожите животновъдството, а сега ще го стимулирате? Коя гермънска фирма ще се погрижи за нас?

"И искам отговорно да заявя, от името на производителите на създърма и бахур..." (Кръстю Лафазанов, "Улицата"). Тогава беше смешно. Сега....

ще разработвате бе педали?Имате квоти спуснати от Брюксел.

Още една сюрия лемури дето не знаят от коя страна се хваща мотиката ще се закачат на държавната хранилка... То съветници не ще! В продължение на 30 години именно съветниците целенасочено затриха земеделието и животновъдството! Сега иди ги събирай по света тези дето можеха да правят нещо...

Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента, а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Като убият арабин или Мошеник с маска, хем РАЗЧИСТВАТ всякакви ВИРУСИ, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Поредната хранилка за чиновници. Реалния бизнес и бюрокрацията са в обратнопропорционална зависимост.

С такива съвети и "стимули", разсипаха държавата, през последните 30 и последните 70години.

Защо само за износ? Бг-то агнешно е несравнимо по вкус, както и зрелите кашшкавали от козе и овче млеко, защо да не остава в Бг да ядат хората хубаво?

Да стане.. Но на Борисов и ГЕРБ специалноста им е усвояване-крадене

Само за протокола: от към месец чичко Бойко/ГЕРБ го няма. Докъде се докарахме?..

А не е ли време да се откажем от месото , млякото и останалите животински продукти. Ще бъдем по- здрави , няма да измъчваме животни преди да ги убием за мъртвите им тела и природата ще си почине от напастта ,наречена човечество.

няма нищо полезно в това да се ядят захари. Всички плодове са захари. Повечет зеленчуци също. Тялото на човек работи опимално с умерени белтъчини и основно мазнини. Захари не се необходими хранилтелно - тялото си произвежда само при необходимост, а тези които се приемат с храната тялото ги третира като отрова и обработва приоритетно за да ги извади от кръвта за да не разболяват и не тровят.

Едни хора ще взимат едни пари...поредното бла бла. То и стандарт щеше да има, а разликата остана само в цената, не и в качеството.

Te koлко съвета и координационни съвета имат покрай това минестерство??? Едно е сигурно,,,отварят се още много добре платени местенца на държавен завет,,,,

Хубава новина, дано я изпълнят със съдържание.