Нощта на актуализацията на бюджета

Залагат се допълнителни 500 млн. лева, които правителството се очаква да събере

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С 14 милиона щели да увещават антиваксърите Да се ваксинират. Баси краденето се очертава.

А пенсионерите ще духат супата защото няма предвидени средства за преизччисление на пенсиите. Пак ви е постна птицата другари.

Докато вие се занимавате тука с глупости, гледайте какво става https://www.svobodnaevropa.bg/a/31444729.html

Само не разбирам едно. Имаш прогноза, че ще ти вдигнат заплатата с 200лви казваш на жената да избере дали да купите с 1000лв за 5те месеца до края на годината телефон или телевизор. Тя застава и казва, че купувате и двете и трябва да намериш незнайно откъде още 1000лв. Как стана същата ситуация с 500 000 000 за бюджета и защо не се казва откъде се очаква да се съберат? Ще минават по къщите с паничка за подаяния, ще рекетират с КАТ по пътищата, ще влизат бригади с бухалки във фирми?

Те вече са събрани-от Хемус.

Одържавявайте го тоя бизнес бе кръчми барове дискотеки бизнес земеделски производители кръчмари дотации се даваха на държавните предприятия по соца а тия фалират при капитализма или пускат акции или си сменят собственика ,и какви са тия милиони за въздушните превозвачи .Закривайте го тоя проклет КЕВР един път ни дерат като ток вода парно втори път да му плащаме простотийте.

Най големите далавери се вършат на тъмно. Знаят теее! Утре сутринта каквото било, било. Ще почнат да ни отвличат вниманието от сутринта с Брендо, някъде дупка в асфалта, заразени, задръстване по изходите на София и тям подобни супер важни за живота на хората неща. И кой е..л, е ..л, кака се ожени!

Народ, слаба държава!!!!

Тия харварди овладяха финансите на България за нула време. Два милиарди и отгоре допълнително в хазната за няколко месеца. Даже пиарите на Боко не знаят какво да му кажат.

222 400 000 лв. се заделят за мерки и социални разходи с оглед недопускане на социално напрежение в сложната епидемична и икономическа обстановка в страната. —- Демек за запушване на усти и джобобове на най-кресливите. Нека гюрултията пред МС започне сега!

Ултрапопулизъм!

е тоя дзумпел с оражавия карфиол вместо коса и нос на търнокоп от снимката. От къде намират такива утайки.

Мунчо е Борисов.

Слави пак се е предозирал с коката.

Служба не остана :)

Погледнато така звучи добре. Но защо ли си мисля че набързо ще раздадат кинтите през ББР на избрани стартъпи!

има още време, тепърва статуквото ще им го набива с 200 :) ама така е като е служебно правителство а не парламентарно представено редовно :)

Статуквото в момента е хунтата на Радев, защото те са на власт.

Познавам Слави Трифонов отдавна, но в този процес се опознахме много по-дълбоко и видяхме, че по отношение на идеи и визия в политиката почти нямаме разлики, заяви Василев. Не съм бил част от изграждането на партията, но по различни поводи през годините съм се виждал с хора от партията. Моята причина да се включа е, че там открих много почтени хора, професионалисти. Там не срещнах социалисти, а десни реформатори като мен, отбеляза той, като уточни, че е имал няколко разговора със Слави Трифонов преди да приеме номинацията за кандидат за премиер. До два дни преди изборите решението беше, че Кирил Петков и Асен Василев трябва да са фиксирани в проекта са кабинет. Смятам, че с тях можеше много добре да се работи, но според мен техните виждания са прекалено леви и популисти. Т. е. с тях може да се работи, но не в сферата на финансите.

И аз го знам отдавна дългия наркоман! Напоследък меша белото с лексотан!

45 милиона за МВР, що за идиоти

Да им вардят ГЗ.

Браво Бойкикиев!