Коментари - Николай Василев: С всеки месец държавният дълг се увеличава с над 400 млн. лв. | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние циганите сме лесни и без това нямаме нищо , Вие му мислете , че вече няма организации , които да искат да предоставят кредити даже на правителствата .....ГОЛЕМ ЗОР ВИ ЧАКА И ВЕЧЕ ПОЧНА !

Крадем за последно

Arcadium

Тоя е глава калкулатор бе!

е по ваше време, обърнахте държавния дълг който беше в долари в Евро, ввъвъзможно най неизгодния момент и долара падна на 1.30 от някъде 260-2.70 ако не се лъжа. Да не говорим за Кунева която закри 3 и 4 блок на Козлудуй, които никой не искаше да се закриват. Знаеш ли колко изгубихме от вашия трансфер на дълга ми почти го удвоихме дълга!!! ЗУБЪР ЗУБЪРСКИ, докога ще ни управляват зубъри!!!!

какъв е проблема ? Братята ромляни ще работят да го изплащат. Това е бъдещето на страната.Няма зашо да си затваряме очите . А ако не могат да го платят, територия 110000 кв.км. ще стане собственост на някоя банка или фонд и всичко ще е ОК

Малкия Мук! Тия простотии трябва да ги говориш от затворническата библиотека! лъжливо копили!

"Според мен нищо драматично не се е случило в държавата. Бюджетът няма голям дефицит до април. Ще бъде около нулата, което изобщо не предполага, че има някаква кризисна ситуация, в която, ако няма актуализация, каквото и правителство да дойде, да има финансов проблем. Изобщо не е така" Бюджетът нямало до има голям дефицит към април, ама друг път. Куция и Ананиев хвърлят димки за дефицита по КФП. Правителството ОТГОВАРЯ за ДЪРЖАВНИЯ бюджет: Към края на февруари държ. бюджет е на ДЕФИЦИТ с 970.6 МЛН. лв. Месец по късно / към края на март / бюджетът е с УДВОЕН ДЕФИЦИТ - 1.803 1 МЛРД. лв. Данните за дефицита през март излязоха тези дни. Малкият Мук откъде знае за дефицита/ излишъка през април?! Доверява се на Ананиев, който БЪРКАЛ в НЕПРИКОСНОВЕНИТЕ сметки на ФР ли?! Шайката е за затвора.

изказа се и синът на васко л@йното. дето носи обувки 38 номер.

Държ. дълг към края на юли 2009 год. - 4 757.0 млн. евро / 14.0% от БВП/; Държ. дълг към края на 2020 год - 29.70 млрд. лв. / 25% от БВП/. При Мутрата расте САМО ДЪЛГА. Във всички сфери на живота - ДИСПРОПОРЦИИ. ПЪРВИ по РЪСТ на МИЛИОНЕРИ и ПО РЪСТ на СОЦИАЛНО ИЗКЛЮЧВАНЕ. ... Нищо не се губи - ЧЕКМЕДЖЕТАТА ПРЕЛИВАТ.

Малко инфо и от мен. https://www.24chasa.bg/novini/article/6516976 'Външният дълг е нараснал от 37 милиарда евро на 92 милиарда евро.' Това са 180 милиара лв. Това в Румъния, която искаме да изпреварим.

Българино, какво има насреща срещу дълговете в Румъния и в България?! Освен ДУПКИ по АСФАЛТА и СТИРОПОР у нас?! Откога не сте стъпвали в Румъния?! Докато преди 10 години Боцко не искаше ДА ПРИШИВАТ Румъния към България, вече ВСИЧКИ МЪЛЧАТ. ДА, ама в Румъния всички КОРУМПИРАНИ се обзавеждат с ОСЪДИТЕЛНИ ПРИСЪДИ. А Боко Чекмеджето управляваше държавата от джипката; отскоро от Банкя.

инфо (нерегистриран) Приятел, нервиш се нещо. Ходя в Румъния по-често от теб предполагам. НО не само ББ ни е проблема. Е, Бокаса падна, ами сега?..

Га беше баце на власт се пишеше само за заеми... 350 000 000 миналата седмица... 300 000 000 тази седмица... ...баце падна и сега взе да се пише само за дългове... Убаво си беше ,га баце беше на власт. Единственият българин... Можещ и с желание да управлява... ... жибка. Да живее Винету! Винаги готов!

Тука е пълно с някакви идиотски тролове!! Явно гербаджийте за толкова време са се окопали като алабамски чворове и сега газ пикаят и вадят олигофрени като тоя да ги защитава!!! Отврат!!

а бе льольо , баба Гица от Горно Гъцане :) нема грам дълг ...ама е бедна кът съветска мишка :) не е важно какъв дълг имаш ..малък или голям ..важно е да работиш добре и да си го погасяваш ! цял Свят ..най вече Западния живее с дългове , това е най нормалното нещо , а ти с твоите комунистически заклинания ..сакън да немаме дълг ..Гърция има над 360 млрд € дълг и са пет пъти по добре от нас , така че изезни ..не ни сравнявай несравнимото БГ преди ЕС и БГ в ЕС ..

Нема страшно. Сега като дойдат Корни, Мая и Танчето ще го оправят. Или служебното правителство на Румбата.

а кой го направи, твоя любим крадец

Къш бе крадец!!

Мутрата е за доживотен

Никито: "Американската икономика ускорява бързо, тласкана напред от потреблението"... ама америка има народ, който избира управляващите и вярва на тях - не като тука - сами да се назначавате!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

БЪЛГАРСКО ЛЯТО СИ Е В ПАРЛАМЕНТА !! 80 –100 МИЛИОНА ЗА ИЗБОРИ НА КОИТО РАЗНИ ГОЛТАЦИ ИЗБИРАТ ЦЪРВУЛИ !! ПЕСЕН....

Другите страни харчат милиарди евро покрай епидемията. Само една Гърция, дето е затънала в борчове, отделя за кризата 14 милиарда евро! Нашият външен дълг е цвете за мирисане сред другите страни от ЕС! Вий искате със свито дупе маймуни да ловите!

Бюджета се изпълнява по план за каква актуализация плаче Радев иска грипени ли

Стисни юмручето Руцо. На есен с песен ще те отпратим на село.

Радев иска да харчи със служебния кабинет ама то и акъл трябва за тая работа

Съвсем прав е, обаче електоратът не дава бонуси за финансова дисциплина.

Занапред все така ще е.

Къде са излишъците на мутрата?

В чекмеджетата

Приветствую тебя Вася Алибабаевич. Поздрави от Пидорас Афанасиевич.

четенето с разбиране е трудно включително и на журналистите от дира, ама поне си отваряйте ушите.

България пропада стремглаво.