17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЛИХВИТЕ по КРЕДИТЕ трябвало ДА ДОБЛИЖАТ ИНФЛАЦИЯТА; А ДОХОДИТЕ и СОЦИАЛНИТЕ плащания ДА ПОЧАКАТ. ... Николайчо е УЛТРА ДЕСЕН и затова КАНДИДАТ-ПРЕМИЕРСКАТА му ракета ИЗБУХНА преди ДА ИЗЛЕТИ.

ТОЗИ ПЪТ Е ПРАВ ! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ !! В ИСПАНИЯ СЕ СЛУЧВА СЪЩОТО ! ПРЕДИ СПУКВАНЕТО НА ИМОТНИЯ БАЛОН !! 19 % СТИГА ЛИХВАТА ПО КРЕДИТИТЕ !! В ЩАТИТЕ ИМОТНИЯ СЕ СПУКА И ЗА 3 ДНИ СТАНА МАЗИЛО !! ДАНО СЕ РАЗМИНЕМЕ !! НА БАНКИТЕ ТУХЛИ НЕ ИМ ТРЯБВАТ !! И ТЕ ВВЗЕМАТ ПАРИ С ЛИХВА ОТ Б Н Б !! НА ТЯХ ИМ ТРЯБВАТ ДОБРИ ПЛАТЦИ !!

Малкия Мук пак от коневръза

Каза човекът крещящ от екран, че не вижда никаква инфлация! Когато тя беше в невиждани нива в стотици проценти! Вжте му фонда, който управлява - нито един не е на печалба! Най-доброто им представяне на тези велики соц икономисти е -10%! Dir като медия не си заслужава да се унижава като публикува платени за 1400 лв. с ДДС материали на подобни измамници!

Защо взимате кредити без да мислите? Разбира се, че инфлация се компенсира с увеличение на основен лихвен процент и обратното. Сега ли го научавате?

Каквото и да мислим за Никито в случая е прав - лихвите трябваше отдавна да са вдигнати сериозно, обаче както по кредитите така и по депозитите. Ако евробанката беше вдигнала навреме евролихвите сега инфлацията щеше да е много по-ниска. Генерално в света от 2008-ма година капитализма е в кома и на система на вливания от централните банки. Не може това да продължава прекалено дълго без да се случи взрив. За нашите боклуци не желая да коментирам.

няма да скочи. Банкерите на са толкова тъпи като този, за да се самоубият. Иначе на някой му се иска да разклати банковата система.

си доста близо до истината! от какъв чеп да скачат лихвите в пъти, след като банките печелят милиарди всяка година? От друга страна ако се сдобият с миаиарди лоши кредити, не само печалбите ще отидат в канала, но и ще имаме ктб2,3,4,5,.... Може би накой наистина иска това да се случи. Чудя се Слафчо дал иследи какви ги говори кандидатът му за премиер????

Може да се увеличат лихвите в лв. В евро няма как да скочат в пъти, защото всички банки са с европейски централи. Просто, ако имаш кредит в лв ще го обърнеш в евро...докато има борд няма как да скочат много лихвите

Кредитите да се оскъпели в ПЪТИ, а заплатите да бъдели увеличени с пийсе лева? Ако този човечец беше французин, щепе да предивика нова революция. Ама тук матряла одобрява.

Дребен обаче лъже

Никито ви казва че сметка без кръчмар няма Както винаги бедните ще го духат най много

Понеже беше кратко, точно и ясно написано, го изчетох цялото и на 100% съм съгласна с Ники Василев.

Не бъди безцеремонен като Никиту, другата страна на монетата. Не обиждай българите.

Айде стига го показвахте това нещо бе !! Имайте милост към читателте си!! С какво сме заслужили този тормоз??

А лихвите по депозитите?

А нема нужда.Нека им е гадно на всички

Лихвите колкото и да ги вдигат ще останат назад , много назад спрямо лихвите. Инфлацията направо отива в тавана, Сиреч кредитна вноска 1500лв догодина става на 150лв Апропо сега е момента за апартаметна Инфлацията още не е налазила имотите Догодина става страшно - цени над 3-4К евро квардрата Опичайте си акъла, после да няма неразбрали

е като станат по 3-4 к евро квадрата кой ще ги купува? :Д ..най-много половин София да се изнесе по провинцита.

Сега луд ли си или се правиш.При зверска инфлация ,всички строежи спират строи се на кредит.Всички се връщат на,село.Купува се само храна и се плащат режийни.Няма пари за,ядене ,няма пари за кредити.Имоти на кредит се конфискуват от ЧСИ и и излизат на пазара,имотите на гладните собственици също.Няма кой да купува.1%имат пари ама те са тъкани с имоти ,няма наематели.Един хляб 10€,1м2 става 100€ ама мераклии няма.

КОГО ЛЪЖЕШ, ТАЯ ВЪДИЦА Е ЗА СЪВСЕМ ПРОСТИ ХОРА!!??

А нещо за лихвите по депозитите ще кажеш ли, а, Мики Маус ниеден? Депозитите са направо с отрицателна лихва. Хората са принудени да си харчат парите, а не да спестяват. То не че много могат да си позволят да пестят, но дори да могат, пак банките-изедници им изяждат всичко. Искате всички само да харчим, да харчим, да харчим. Скрий се, че не мога да те гледам!

Макя ти! Боклук нещастен!!! Абе тия боклуци кога ще ги укараме в затворите, дето им е мястото?!

Докато не ги арестува народа който спи и пие ракия....Не чакай на Гешев и Винету и цялата пасмина..

Що няма лихва бе ващамама?!? Работите с чужди пари и прибирате 100 % от печалбата за вас. Това си е чиста кражба.

Защото хората с пари трябва да вземат масово да ги теглят и гледай какво ще стане. Банките обаче са си вързали гащите. Такива такси за теглене са сложили, че не можеш и да ги изтеглиш. 0,6% губиш на мига.

И какво като губиш.Малко достойнство.Изтеглих всичко още преди година.На частно банкиране и сега ми взимат такса внасяне,щото без банки не може.Порно

Респект и Поклон пред поредния ни шут, Малкият Мук! През живота си надали е свършил нещо полезно, а това го прави безценен!!!!

Скрий се някъде ! Царски тарикат!

Видя се мнението на народа при опита на Славчо да предложи Никиту за премиер, ама през ден-два напоследък непрекъснато ни го показват, мнението му де. Кво става бе - жертвена овца/овен ли е, или току виж..... Да цитираме Тодор Колев: " ....направо се чудя, как е възможно това?

Които накупиха имоти на изкуствено завишени цени, особено тия с големи кредити, да не говорим за тия купили на зелено, да си слагат въжето на врата.

Пожали хората.Има опция да им опростят кредитите.Всички трябва да са еднакво бедни

ситна гад

Що не си ЕПМ !!!

Ако лихвите даже се доближат до инфлацията....катастрофа!!! Даже до 10% да се доближат лихвите... ..българите ще се самоубиват групово! Това ще е Огромно увеличение на лихвите!!! Към три пъти повече! Или ....ще свалят тези предателски правителства и евроатлантически партии,ще изкарат България от НАТО и ЕС,и ще си оправят държавицата за две години.

Кой лансира из медиите този некадърник ?!?

Кой? Който доведе Симеон Негодника. Задкулисието. А кои са Задкулисието: милионерите на бившата ДС и бившата ком. върхушка.

Това беше преди 20 години !!!

Пак ли изпълзя това гадно човече?!?

Пари ИМА , печатат се , това е Изкуствена Инфлация внесена от САЩ . Парадокса е че не се Увеличават Лихвите по ДЕПОЗИТИ - мислете тук . САЩ се Готвят да Сготвят ЕС .

Започвам да усещам санкциите срещу Русия все повече. Само че не ги усещам върху оная ми работа, а вътре в дупето ми. Това нормално ли е ? Така ли трябва да е ?

Е разбира се Ецб И фед напечаха трилиони евро и долари за зелената сделка,кризата 2008 и ковид и сега някой трябва да плати сметка .Кой всички ние.

Я елате пиленц пру батко..

Ако могат да направят минималната заплата равна на средната, се хващам на най-тарикатската работа! Никакъв зор няма да си давам вече!

Гоше това го правят, защото се очертава безработица и хората да има ядене и ти ще си беарзботен и пак нищо няма да правиш т.е ще изпълнят желанието ти

Ако не давахме повече от половината си заплата за храна, комунални услуги и лекарства парите щяха да ни стигат много повече. Оказва се, че сме работещи бедни, демек съвременни роби. Това нормално ли е ? Че ние всичките живеем с пари напред, ако спрем да работим и веднага рухваме, защото всички жизнено важни неща са супер скъпи и работата стана " Който не работи, ще трябва да умре" Преди два месеца ми вдигнаха наема, защото сиреч всичко се вдигало. Сега и лихвите по кредите да вдигнат, ами че 90% процента от хората са с кредити. Всеки който си вади честно парите знае колко е трудно и става непосилно. Сума ти народ избяга в Англия и с обикновена работа си оправи живота, ние тук бачкаме по 12 часа на ден за разходи само.

Коментарите по-долу потвърждават, че повечето българи са финансово неграмотни. Скоро ще усетите тоягата на банките.

Видях го тоя гнусар да слага "cap" на МРЗто, но не видях да слага минимум на лихвата, дето иска да я вдига. Аз залагам на 10% +... иначе политици и централни банкери може да започват да се сбогуват с родата, щото тая инфлация дето иде ще им отвинти главите..

Е ако инфлцията е 20% колко трябва да е лихвата че да спре инфлацията?

Както вече казах, видях го да слага кап на МРЗ, но не го видях да слага дъно на лихвата. Това е индикатор, че е поне бисексуален. Иначе от 710 до 800 са 13%, до 850 са 20%. Ако инфлацията е 20%, а тя е повече лихвата трябва да е поне 5%. За МРЗто изобщо не ми се говори..

Новодомците горди инвеститори чакам ви....Моля ви да изчаквате на входа и да влизате по един!

то за кредитите арно, нищо че хората ще спрат да ги плащат, както беше преди време когато пак комунделите докопаха властта! ами за влоговете ко ще кажеш?? може би вложителите от сега да почнат да правят списъци и да се редят пред банките, като предния път?

мекотело...и трябва да изчезнеш мошеннико...

бе че е мошеник, мошеник си е! но ти го послушай, и или си изплати кредита предварително и си изтегли влоговете, ако имаш, или ще пиеш студена вода без да си жаден!

А теб дано те няма , боклук долен.