Коментари - Николай Василев: Кирил Петков и Асен Василев бяха против еврозоната | Бизнес.dir.bg
назад

Николай Василев: Кирил Петков и Асен Василев бяха против еврозоната

Икономистът подчерта, че годините от 2019 до 2024 са добри за икономиката

Обратно в новината
| Редактор : Калина Петрова

Коментари - Николай Василев: Кирил Петков и Асен Василев бяха против еврозоната | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този, заедно с кликата на мадридския зависим комарджия, както и барабар с Велчевите, Катев, Дянков и сие са абсолютната еманация на крадци с якички, всичките на конци от Кремъл! ВТБ Кепитал и кой ли не още!! още се чудете защо сме на този хал :(

МУК , къде са жп.вагоните и заводите ? Бегай брЪже ВЕ

Стига с тази еврозона.Защо Белгия не е в еврозоната?Тя не иска да влиза в собственият си капан.

Или си неграмотен или лъжец и путлерофил. Белгия отдавна е в еврозоната

Осмо. Не лъжи. Първо. Не кради.

Малък, нещастен педал, скрий се!!!

КАКВА ЕВРОЗОНА БЕ НЕЩАСТНИК НЕ ВИЖДАШ ЛИ КОРАБА ПОТЪВА

Ся г-н Василев, четете, водете си записки и след това размишлявайте: Болшинството от българите не се вълнуваме управляващите дали са леви или десни, а дали са "маскари". Това единствено вълнува онези градски жълтопаветници, които имат фетиш към това да се определят като десни и се гордеят с това. За тях няма значение кой какво прави, има значение кой като какъв се определя. Разбира се реално погледнато това няма значение. Мен не ме интересува кой е комунист и кой си мисли, че е демократ. Защо? Най- големите демократи в Бг са бивши турбо мега гадни комунисти и ДС-ари и цялата му рода е такава. Всички се пребоядисват, сменяват партии, учредяват нови... ИМА ЗНАЧЕНИЕ ОБАЧЕ кой какво е правил, какви мизерии върши. Така че като кажете, че еди кой си е ляв- това за мен не значи, че е лош. И това, че еди кой си е демократ не значи, че е читав!

Малкият Мук тоя недоносен царедворец баща му шеф на ВКР комунистическа отрепка трябва да го на бутат на майка му в пут..... Неадекватни си беше и такъв си остана

А кой опапа парите за вагоните,аааа и защо???? Шибаната прокуратура не го проверява,а????? Тръгнал акъл да дава. Море.......ами нямам власт,вашта ма.. ма недоносена, крадлива!!!!!

Тоя или го тресе шизофренията, или е пълен лъжец. В едно интервю няколко взаимно противоречащи си изказвания, а някои са откровено неверни.

Добър икономически инструмент като концесията, се превърна в най-голямото грабителство и унищожение на залежите на държавата ТЕЦ Марица ,2 Челопеч, Балкан и т.н.. Защото правят договорите с предателски клаузи и тайни огромни комисионни за тях. Забрави таз песен любовна, не вливай ни в сърце отрова

Постната пица много лъже,а откакто щеше да става министър -председател на Дългия ,не го свърта на едно място!Много лъжци имаме и все нагли,що се не огледаш бре,амбриаж?

Постната пица е Симеон Дянков.

и на него ДМЕМ!

е страшно недоразумение на природата, а като финансист е едно опаковано в целофан лайно!

"малкия мук" къде я видя таз икинимика? расте само добиваща икономика-демек крадене на приросни богатства и изнасяне на нищожна концесия!! другото е търговия и услуги!!

Още малко и дисиденти - жертви на системата, ще ги изкарате...

Единствения железен аргумент против еврото са мизерни ни ДОХОДИ!!! Няма живот за хора с 300 евро пенсия!!!!Нито с 500-600 евро заплата!!!Това е Геноцид и гавра!!!

Е каква е разликата дали пенсията е 300 евро или 600 лева? За тези пари все едно и също нещо можеш да си вземеш.

Доживях за втори път да имаме доказан мошеник и трансджендър за финансов министър. Тежко ни горко с тези самозванци. Не зная имат ли дипломи и от къде истински ли са или но морал нямат а той не ти ли дойде до първите 7 години не го чакай.

Някой да ми обясни как като заменим лева с Евро и ще станем по-богати? Производство и инвестиции трябват, а не замяна на лева.

Има ли държава която използва еврото и е по бедна от България ?

А има ли държава, която преди да приеме еврото е била по-бедна от България и после ни е изпреварила?

"Надявам се пенсиите да продължават да растат както растяха през последните години като резултат от по-висок икономически растеж, БВП и по-добра събираемост. През последните две години пенсиите пораснаха рязко, но за сметка на вземане на по-голям държавен дълг, реализиране на рекордни бюджетни дефицити и авансово харчене на парите от Плана за възстановяване за социални цели. Те се похарчиха за пенсии", Този е пълен психар - хем има икономически разтеж, хем има нарастване на пенсиите, хем има голем държавен дълг, и повечето пари са похарчени за пенсии ?

Крирл и кохортата му са най-големите и най-безскруполните, които някога са влизали в политиката ни. Посредници. Каквито са били в предишните етапи от живота си.

Кирил и Асен, когато бяха служебни министри без никакво обществено обсъждане отложиха датата за влизане в еврозоната от 1 януари 2023 за 2024 г. Защо? За да си вдигнат цената - така се продадоха по-скъпо...

Е и какво от това ,значи така човек според този очиларки да се януари вечнони да не си променя позициите дори ако разбере че са били неправилни ,Сигорно Българина беше процъфтяваше този като беше на министър ,

Ца да ема комисион тоя мишок Василев на концесия на ОРИОН За да има КЕЛЕПИР всечки от НДСВ в СИБИР

Малки мук агент на ВТБ Москва

Аве Ники, обясни как Полша и Чехия са извъневрозоната, пък Полша е икономически отличник. После ми обяснявай как трябва да приемем еврото. Един програмист да ми обяснява, че трябва да приемем еврото - може и да му повярвам. Ама тоя като ми говори и почвам да се замислям да се вържем към индийската рупия. Нещо се сещам за един фискален резерв, дето при приемане на еврото ще отпадне необходимостта от него и ще може да бъде изпапан.

Полша и Чехия са извън еврозоната , точно поради силните си икономики.Те имат стабилни валути , с курса на които могат да влияят на извоса и вноса , затова и не влизат засега в еврозоната.За съжаление , нашата икономика е слаба.

мдам, слаба е, няма да стане по-силна с влизането в Еврозоната - само икономиките на Германия и Холандия са на плюс от Еврото, другите са назад - като Италия, Испания и т.н.... трябва ПЪРВО силна икономика и тогава Еврозона...

напълно си заслужаваш името бе, рублец!

Съвсем изпе ка тоя. 2019 до 2025 били добри за икономиката? Верно ли бе калъф? А да помниш един ковид и това, че 50% от икономиката оцеля с много заеми и субсидии? Оцеля а не се разви? А дали калъфа е забелязал едно малко спречкване на 200 км в черно море. Война му казват. Да забеляза, че можеше да останем на студено зимата. Забеляза ли тиквун, че икономиката оцеля със заеми и субсидии? А тали тоя тъп калъф забеляза 40% инфлация, която затри доходите на хората и ни прати далеко зад Румъния като доходи? Май живеем на различни планети с тоя идиот.

Този ако има как ще даде цялата държава на концесия, барабар с нас.

E, и какво като са против еврозоната? Ще ги арестуваш ли?

Запознайте се с Ники. Той, и други почитатели на тънката пица, докараха до пълно пропадане образованието, здравеопазването и принудиха пенсионерите да ровят по кофите. Зубъри, повярвали, че като намалим външния дълг до минимум, ще станем много готини и всички ще дойдат да правят бизнес тук. Обаче що ли ходят във всички съседни държави, но не и тук... една от причинте сигурно са дебелите субсидии, за които Ники ще ви каже, че са непазарен механизъм и ние просто трябва да сме готини и пестеливи, и те ще дойдат. Ники, и другите като него, ще ви посочат Естония като пример. Само дето Естония е до Швеция, Финландия и Русия, а ние сме на гъза на географията. Другото интересно да Естония е, че дори през мизерияра на 90те е отделяла 5-6% от бюджета си за образование, а ние дори днес отделяме 4%. Резултатът? Естония е сред 10те държави с най-добра образователна система, а България е на ниво Южна Америка и се опитва да остане над Африка.

Мошеник ще съди каква е държавата. След всички безобразия, които направи наглата царска шайка на мадридския мошеник. А лично него добре си го спомняме какви ги вършеше в три министерства и как назначаваше разни селски курви за зам. Министри, парламентарни секретарки и други такива близки до него длъжности. Да се скрие, или, още по добре, да се върне в Лондон, откъдето изпълзяха всички по команда на царския мошеник Кирил Сакскобургготски и никога да не се връща.

Тази пък мижитурка откъде изпълзя?!

Тъп монархист и провалил се икономист Николай Василев.Любимец на Слави Трифонов.

Като няма какво да кажеш по добре замълчи че се излагаш

Боклук след като е е той и другите нямат право да са там

Голямо драскане да се докопа до власта но хората го разбраха що за човек е

То за икономиката - ясно. Един вид животът на кредит е блага работа, ама в един момент кредиторите ще си поискат своето. Само никой не коментира външнополитическото дередже. Дали няма много общо с това дет беше в навечерието на Балканската война?

на сцената !

Магистрали на концесии!? За българските условия означава само едно - тол такси за всички МПС-та. Половината население не може и не иска да харчи за това. И без друго гражданската отговорност е почти като в Германия, данъкът все още не е непосилен, но предстоят "корекции". Само ние софиянци ( и две-три майни) ли ще препускане по магистралите!?

Няма ,не искам бе тарикат,вилата на врата и толкова Или пак гласува за възраждане и тогава България се превръща в талибанистан.

Повечето са против еврозоната, ако не си разбрал.

питай индийците кацнали аварийно в Магадане. В момента в Сан Франциско с тях работят психолози....такава мизерия и в Индия не са виждали.

Ах тиии, джудже сантиметрово! Продължаваш да изпълзяваш чат- пат, белким някой те покани в някоя полит платформа

Какъв Икономист Пандемия Инфлацита в Цяла Европа Война И тоя разправя,че гадае до 2024 какво,ще е полужението. Ама тоя май не е ходил на училище,пълен смях

Цайс, какъв растеж, каква икономика има в БГ? Ако имаше някаква дори мижава икономика, нямаше да сме в такава демографска катастрофа. Според цайса, пенсиите са вдигани, защото сме имали растеж на икономиката - цайс защо не кажеш с колко милиарда нови заеми ни загроби педела Кокорчо, за да се вдигнат изкуствено заплатите и пенсиите, без тези пари да са заработени? Защо не попиташ педала Кокорчо защо първата му работа сега беше да върне любовника си Спецов като шеф на НАП?

как нагло лъже Василев.

Туй царско юпи с Милен Велчев сътвориха толкова далавери,колкото риби има в морето.И той взел акъл да дава.Хайде,чиба!!Гешев,още един за разследване

Проруска подлога.. Лилипута вече взе да става смешен..

Среднощният първи избор за премиер на Чалгата Най- добрият потенциален министър - председател- според собствените му хвалби Ценен кадър на Д(п)С Пак ломоти глупотевини Аре нема нужда!

Били не били все тая от посолството / посолствата им казаха как да е !

мръсна царско-депесарска подлога

Интересно кой ще дойде в България да строи на концесия ( Турция , Китай...) и какви ще са таксите ? Който и да дойде ще иска бързо и поне 6-7 пъти да си върне парите ! Построеното чия собственност е ? Националната сигурност къде е ? Могат да затворят пътя ! Опита с Бойко казва много ....

Изчезни от хоризонта джудже жалко!

Копелдашко джудже! Защо даде на концесия морските летища бе, варненски морук!?!?!? И двете бяха на печалба в полза роду! И сега по твоя корумпиран модел дадоха и Софийското летище!?!? Най-стратегическият обект на България! Извратеняци! Нооооо, рано или късно ще дойде сервитьорът за сметката! Да живее Майка България!!!