Николай Василев: Държавата е пасивна, не прави нищо за приемане на еврото

Явно няма да кандидатстваме за чакалнята на еврозоната и тази година, смята бившият икономически министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Николай Василев: Държавата е пасивна, не прави нищо за приемане на еврото" Тсзи мошеник мечтае за времето,когато беше много "активен" (периода на разграбването на България). Сега бълнува за нова такава перспектива.

Колко време трябва да мине, за да стане ясно на Николай Василев, че Държавата е активна само в посока Русия, другото е прах в очите на управляващите EU!!!

В какво се изразява тази посока, след като Борисов се похвали, че е спрял цели три руски проекта? Можете ли логично да обясните какво чак толкова печелим от тясното сътрудничество със Запада и особено от активното откъсване от Русия? Толкова престижно ли е да строим магистрали и все така да оставаме последни по доходи и жизнен стандарт в ЕС?

Не искаме еврото.точка

Николай Василев: Държавата е пасивна, не прави нищо за приемане на еврото Василев беше доста "активен" при продажбата на БТК НА БЕЗЦЕНИЦА.

И аз питам защо по времето на царското управление Н. Василев стана последователно министър в няколко министерства и във всяко едно извърши някакъв ход в полза на съответната фамилия. Очевидно е имал такава задача. Интересно какво цели сега, излизайки отново на сцената.

БЕШЕ ДОСТА АКТИВЕН НЕ САМО ПРИ ПРОДАЖБАТА НА БТК.

борец е той, против българските фирми и държавни дружества. Кой го знае какви медали и комисионни е гепил. Великденче от първата вълна - крадлива сган дето окраде и разпродаде де що беше останало нещо след Костов. Киноцентъра пак те го шитнаха, при второто си правителство ако помня добре. Такива катот тоя, Л. Качакова, Велчев дето обърна дълга "по най-изгоден" за нас курс и другите в кликата. Казвам, някой ако е забравил колко бяха замилели за родината тези. И почнаха мащабното ликвидиране на армията и разрешиха със закон да се продава българска земя на чужденци. Същата земя за която дядовците ни преди тогава нямаше и 100 години умираха и си рискуваха живота, за да живеем свободни! Да не пропусна - тоя същия нарина милионите на Microsoft за държавната администрация. От тогава има версия на български. Сега евро решил да въвежда. То на чужд гръб много е лесно - той тук ли живее или си е пак в Лондон? Нали няма той да опъва като се скапе всичко тука след еврото?

Швейцария, Англия, Швеция, Норвегия,Полша , дори Унгария също "не правят нищо" за приемане на еврото ... явна темата не им е интересна.

Та коя от изредените казваш е във валутен борд ?

А кои от държавите , отказали се от валутния си суверинитет, като са приели еврото, са били във валутен борд преди това?