Нидерландия ще изкупува ферми, за да намали емисиите на амоняк

Не е изключено да се стигне и до принудителни сделки, макар първоначално придобиването да е доброволно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Живял съм 10г във въпросната Нидерландия (тогава Холандия). Ако те имат надвишени показатели, то ние в България трябваше отдавна да сме измрели.....

Само конспирациЙ са ви у главити. В действителност рептилиЙте си подготвят благоприятни условия, кво ги интересуват някакви си хора.

Американската корпо-крация навлиза яко в Европа, слугинажа в управлението на ЕС/ЕК бърза да изпълнявава нарежданията и си пълнят касичките. Прогнозата за бъдещето на ЕСъюза не изглежда особенно позитивна... а нашите управници натискат на всяка цена да ни вкарат в Езоната....горко ни ако продължава така

това е добре ама също трябва да спрат консумацията на месо напълно....първи да започнат маз...ните им депутати и политици... а не да ми се правят на зелени и да внасят месо от друго място...

Кой от човеците хаби най-много ресурси и дава най-много боклук? Чорбаджиите! Да ги унищожим и ще стане зелено.

Истината е че правителството се опитва насилствено да отнеме земята на фермерите, за да има къде да строи гета за "новите холандци"!

chiler

После папкайте изкуствени храни и не се чудете откъде ще ви дойдат всички болести

...и ще лапаме мухи ...

Ганьо, естествено, веднага взе да дава акъл на холандците. Нищо че по никакви показатели не се доближава до тях...

Ане ти си ебати кретена!А какво стана с неприкосновенната частна собственост да ти еба майката?!

Еврофашизъм в действие... доброзорна национализация!

И ко шъ яде Нидерландия като "ограничи" емисиите?!?!? Много хора изгубиха разсъдъка си напоследък. После име едни други дебили, които обясняват, че конспирация за глобален геноцид нямало...

За съжаление виждаме, че още една добра идея, за намаляване на вредните емисии, е доведена до пълен абсурд...

Какво очакваш от ФАНАТИЦИ?

в Германия също се закриват ферми по различни причини.Но явно причината са глобалистите, според които трябва да използваме насекоми(щурци,скакалци,хлебарки,брашнени червеи...) за храна. И изкуствено месо.Вече има такива заводи в САЩ,Испания..може би и другаде.

и у нас има - виж насекомо.ком

Тоест ще унищожат фермерите и селското стопанство. Така държавата ще сложи контрол върху този сектор, хората нямат да мога сами да си произвеждат храна и ще се хранят с ГМО боклуците на компаниите. Всичко това в името на природата, разбира се. Заради това в Холандия, а и не само, имаше кървави протести на фермерите срещу новата глобалистка, псевдо-еко идиотщина.

Нали имаха избори след като ги стреляха по площадите? Пак избраха джендърство, ваксини, проститутки... Приоритети, да се оправят сега. Имаха глас, да са мислили

е кой обявява "резултатите" от "изборите".... това, което се случва в света напоследък обезсмисля не само коментарите .

Тия па нидерландски фермери...ми ние сме минали по този път. Държавата да ти секвестира стопанството, нивицита....Ми няма да произвеждате, щото тровите г-жа Фон дер Лайнен в Белгия с гадния си амоняк. Ще внасяте само гмо американско месо, бъкано с хормони, и понеже сте едни от най-високите хора в ЕС (средно за мъжете 1,85м, за жените 1,76м), ще станете и най-дебелите- като американците.

ние минахме по този път, но след това тези национализирани имоти/животни бяха вкарани в общото производство на страната, докато при тези ще е секвестиране и после унищожаване. Разликата е голяма.

Капитализъма винаги свършва с комунизъм или гилотина.

винаги свършва с глад и геноцид

Да поканим работливите нидерландски фермери да развиват животновъдство в България! Радев, спиш!

ПРАВИТЕЛСТВОТО СЪСИПВА СЕЛСКОТО СИ СТОПАНСТВО по натиск на Псевдо еколозната мафия..

Брех... Тея се майтапят нещо, азота 80% от общият обем на атмосферата на земята , що за глупости, да вземат да секат дървета защото емитират кислород и опасно променят баланса на атмосферата леле мале луда работа. ... Докато не съм забравил , следващият път като платите два лева на гума за да ви ги напълнят с азот да си знаете че сте идиоти нали :)

После ще папкаш само ако слушкаш

Комунистическа република Нидерландия, здравей! Ако някой преди 30 годининбеше казал, че мак-западните държави ще правят планова икономика, ще слагат таван на цените на стоки и услуги, ще закриват АЕЦ-и и ферми щях да го сметна за луд!

Винаги е било така на запад , свободният пазар няма шанс срещу планирането, и е нещо като демокрацията, хубаво е да им я причиняваме на другите .

Браво! Чудесен пример за финно промиване на мозъци!

Демокрация на Запад имаше през втората половина на 20 -ти век. Когато имаха политици като Дьо Гол, Тачър, Кол и т.н. В момента, в които западът отново зароби икономически бившите си колонии демокрацията там умря и властта взеха корпорациите, неолибералите (които не са нищо друго, освен новите комунисти). Западът в момента е по-комунистически отколкото СССР по времето на Брежнев! И много скоро ще последва съдбата на СССР.

1984....

Тия скоро ще пеят Интернационала. Е хак им е, нали преди 78г ни го набутаха, чрез червените от СССР и техните съюзници. Време е да ги запознаем с Ленинските съботници, бригадите за прибиране на реколтата, ударниците, Стахановските методи, героите на социалистическия труд!!!. И всичката измет на социализама. НЕКА МУ ВИДЯТ УБАВОТО И ДА ПОРАБОТЯТ ЗА ДЪРЖАВАТА, АМА С НАШИТЕ ЗАПЛАТИ, 40стотинки на трудоден!!!.

Етооо, започна се унищожението и на нидерландското селско стопанство. Може би, защото произвеждаше прекалено много. То унищожението и на нашето стопанство е започнало по същия начин: първоначално колективизация и одържавяване, уж доброволно, ама не съвсем. После пък ликвидация на държавните ТКЗС-та. За да внасяме в момента картофи и ябълки от чужбина. Изглежда и на тях са им приготвили подобен сценарий.

Болшевиките са си бошевики, дори на запад. :-) Национализация, принудително коопериранде. За ваше добро е, да не си помислите че е в полза на големите корпорации и прзводители на изкуствено месо и генно модифицирани култури. неее, само за ваше добро е.

Ами приятелю, то има ли разлика от нашия соц и тези Еврогейски простотии. Просто меншевизма и болшевизма отиват на Запад. Нека и тия тарикати да опитат убавото му, за нас това е deja vu.

Национализация в най-жесток вид под малоумното обяснение, че ще намаляваме емисиите на амоняк! И не се и крият, че ще бъде принудителна! Демек няма лабаво- няма не искам, няма недей! От другата госи.дина в Холандия са забранени всякакви реклами на месни хранителни стоки. Холандските пишман вегани ще лапат скакалци, хлебарки и бръмбари за протеини!

Правителството се опитва да сложи ръка върху препитанието на хората. В бъдеще, само който слуша, ще папка.

И да си послушен, пак ще ядеш само бръмбари! Истинското месо с най-добрите протеини не искат да се консумира ! Хората ще се превърнат в някакви безполови, безволеви , послушни и хърбави скапаняци!