Неочакваният спад на инфлацията подкрепи надеждите за по-малко увеличение на лихвите

Потребителските цени в 19-те страни от еврозоната са нараснали с 10.0% този месец след увеличение от 10.6% през октомври, сочат предварителните данни на „Евростат“

Обратно в новината

Коментари - Неочакваният спад на инфлацията подкрепи надеждите за по-малко увеличение на лихвите | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом има оптимизъм, трябва още да се вдигат! Режи главите! Който харчил - харчил!

В началото на годината купих тристаен апартамент в Манастирски Ливади за 199 000€ с ДДС. Лихвите не ме плашат. Да станат 5%, макс 10%. Няма проблем. Лятото го пускам на 400 000€ и няма да сваля от цената нито стотинка. Който иска да купува, който не иска - нивата на село ви очаква с нетърпение.

К'во ме интересува к'во си си купил, бе!

В САЩ вече имотният балон се спука. До лятото подобни имоти на твоя може да се търгуват на половин цена. Ти на колкото искаш си го пускай. ;)

Както вече написах, ЕЦБ и ФЕД няма как да вдигат много лихвите, защото те се отразяват и на лихвите по ДЦК-тата и може да доведат до фалити на цели държави. За това ще въртят, ще сучат, ще приемат една постоянно висока инфлация от официлано поне 10 % през следващите години, но няма да вдигнат лихвите. Също няма да спрат да наливат пари през социланата система чрез вземане на нов дълг. Цени няма как да спадат, дори при рецесия, само ще вървят нагоре. Парите се обезценяват, ане че стоките поскъпват.

При забавяне на инфлацията цените на имотите скачат Догодина цена под 3000 евро квадрата няма Кой разбрал разбрал

Покажи документ как ти си купил. Или си от продаващите и си търсиш шарани?