Коментари - "Филип Морис Интернешънъл" отваря кол център в България | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бах този лош Боко всеки ден нещо се открива в тази държава - я нов завод, я нов кол център, я нов път, я нещо друго. Да им се чуди защо дървената червена кратуна иска да докара пак на власт БСП/ДПС!

идването на такива компании на нашия пазар и откриването на т.н. кол центрове са индикация само за едно нещо - заплатите тук са обидно ниски и в следващите 20 години няма индикации да се увеличат. Някога тези кол центрове се правеха в Индия, Китай и т.н. Сега сме ние наред...

"Иначе като цяло страната ни е сред добре развиващите се пазари на IQOS" Браво! добре развиващ се пазар на самоубиващи се....... Е, не сме първи, но не сме последни.

Не знам за бездимните цигари, но тези високи цени на димните и бездимни цигари при крайно ниските доходи, ще свалят правителството.

Щях да се зарадвам да открият завод за 2000 души!

А къде е БУЛГАРТАБАК питам аз?Съсипахме своето за да отворим път на чуждото.

Това е икономиката на БГ телефонистки и оператроки на чат с чужд език! Учете езици, деца!

Какво общо имат??? Продават съвсем различни продукти, да не говорим, че цигарите са далеч по-опасни и нездравословни.

хуквай народе на хубавите заплати...... беж по интервюта за телефонистие...

Гранде инвестиция! Юе се режат ленти.

Ми не пуши, някой да ти ги тика в устата???

Не може и да имат, защото булгартабак го закриха. Бизнес за милиарди беше.

Bravo ,shte se obadia da svaliat BG parlamenta sastaven glavno ot nekadarnici.

Нямам търпение борисовчето да пререже лентата на свежо боядисаната сграда, пълна с евтини столове и бюра, плюс една камара широки пички и два езика. Какъв бизнес, каква икономика! Какво развитие, никога не сме били по-добре. Видими резултати!

Pitai Delian Mamin.

Тия не ги знам колко са искрени в желанията си. Обаче реалността е друга. 1. Половината им пушачи докарват до истерия непушачите защото първите са си наумили, че могат да пушат тия фъшкии в помещенията, за непушачи, в магазините между гондолите, в българските летища и където още се сетят, че могат да досаждат. въпреки, че на упътването на тази фъшкия пише, че това не трябва да се случва. 2. Е нЕма нужда да стои по една надарена и супер тъпа мацка на входа на половината бензиностанции и да ми се мотка като искам да си плата бензина или да отида до тоалета. Много ви е плоска зарибявката. За малко да си тръгна от една бензиностанция с неимоверно усилие стигнах до касата. Тъпото девойче не ме пускаше докато не изслушам цялата ѝ тирада. Накрая ѝ казах, че ако не престане ще я напляскам по дупето. Стана мила и отстъпчива, чак като и предложих да презентира презервативи или шоколадови бонбони.

В тези кол центровебългарите са като бели роби ...чужденците са с 2 пъти по големи заплати от българите - най некадърната и наркоманска измет на западна европа домъкнала се тук да живее царски, див капитализъм- изцеждаме те докато си при нас ,от утре чупката на улицата !

всички ИТ + телефонисти ако знаете колко лесно се премахва такъв бизнес.... и как лесно оставате без работа... утре тия решават да се изметат и след тях остават само евтините столове... (ако не си ги съберат и тях)

А бихте ли ни осведомили, колко от тези... "бизнесмени" ползват собствените си продукти???

И после да мине някой мутрополитик и да им го вземе? В България процъфтяват кол центровете, тъй като няма какво да се открадне. Ако почнат да те натискат просто затваряш и наемаш помещения в съседната мизерна държава.

Страхотно развитие! Телефонистки и телефонисти - голяма икономика!

ще лъжем и ще тровим глупавите българи

Това е добра новина.Ще се открият нови работни места дано да е някъде в провинцията. Например в Бургас.

Те тава е за 30 годин демокрация.

Тия фашкии още не са одобрени в УСА. Пробват ви за опитни зайчета. Лошото, е че ги издишвате по спирки, опашки и къде ли не и с това тровите и непушачите.

Само тук могат да намерят капиталистите евтини телефонисти с три езика и по няколко висши образования. Представете си образно само - малки кутийки и във всяка една човече робува ли робува . Съсипаната ни икономика до това доведе !

Тия ни бъркат с Индия (не че няма 3 милиона прилики...)

Учете езици.... в такива моменти ще ви трябват: „Клоуз дъ доор, плийз, бикоуз хиьр из вери колд!!! “

Георгиев, Бургас не е провинция, това първо. И второ, даже в Лукойл има свободни работни места. Само големи мързели или некадърници не могат да си намерят работа в Бургас

Гърци и турци открай време са ни заробвали както им дойде.

Невероятна инвестиция - тютюнев гигант отива в страната с най-качествения тютюн в Европа но инвестира в...кол център. Гарантирано от ГЕРБ!

Kато че ли преди имахме и толкова икономика....

Имахме цигарени заводи. А сега - един кол център.

В това време Благоевград умира. Само там затварянето на тютюневата фабрика отне 1000 работни места. Сменихме кон за кокошка.

То да е само Булгартабак, с мед да го намажеш. Ако си затворим границите за седмица, две, магазините ще са празни и няма да има какво да ядем.

Рафинерия и кол център за цигари събрано в един град. Ба си бурето с барут. Като резултат 99% в рафинерията ще пафкат.

Некъдърниците плюят по кол центровете ама и те не знаят що Може да са кол центрове , но все пак са шанс за младите хора да работят спокойно , както и да вземат някой лев. Аз помня като бях по млад как се молехме на червените отрепки да си вземем поне заплатите и ДС боклука казваше - ако не ти аресва бегай.. Били капиталисти гадни американски , но да не забравяме че тия хора идват ,плащат на число , както и внасят всички данъци до стотинка... Любимите им руснаци от Лукойл да кажат колко са внесли....

аде всички на кола да обслужват господата и да им се плаща по български а не евро стандарти честито на бели те роби :-)

Обърни се към ДПС ... ФМ не са виновни за това..

учиш на подчинение, мизерия + навждане за онождане...

А смяташ ли, че ако БУЛГАРТАБАК съществуваше, нямаше да развие същата технология като Филип Морис.Та толкова ли си късоглед и плиткоумен, че не виждаш как ни превръщат в придатък на ефтина и неквалифицирана работна ръка.

Не е нужно цяла българия да те научи ,че си простоватичък , ти на околните си достатъчен !

Това не е за гордост. Евтини телефонистчета. Ама след 30 години умишлено водене на България от западните кукловоди към дъното на класацията по интелект ... сега усилията им се възнаграждават с евтина работна ръка.

E..ТИ И ИНДУСТРИЯТА ЕВТИНИ ТЕЛЕФОНИСТИ И ИТ ДРАСКАЧИ

Ах какви нагли и целеустремени нахалници са се трапосали по снимките...

Сега разбирате ли защо заплатите са ниски , стандарта на живот нисък за да могат големите компании да си имат евтина работна ръка в ЕС . ББ им го осигурява и агнето сито и вълкат също.

Да не би да забрави руските роби , или тогава още не си бил плануван , а за ЧЕРВЕНИТЕ МАФИОТИ, че продадоха на безценица цигарените фабрики, нещо няма ли да споменеш , или те и на руските окупатори продадоха производство и за това мълчиш, като руски роб ?!

„Младите“ нямат нищо общо с вас откъм проблематика. Виждал си кол център през крив макарон и въобще нямаш представа за какво говориш. Огромната част младото поколение е принудено да заема отвратителни, нископлатени, изцеждащи длъжности, които така или иначе ще бъдат автоматизирани след 10 години. Нито е спокойна работа, нито научаваш нещо от нея, а и парите не са кой знае какво, ако вземем предвид инфлация, наем и т.н. Некадърниците сте вие, поколението на късния соц, поколение от тотално провалени и кисели хейтъри, на които до гроб ще са им виновни комунистите.

Абе пич аре стига с вашите комунистически тъпотии.. Навеждане било ... Това да не не ти е навеждането пред партийния дето ако не слушкаш нема да даде карта за почивка.... Казват ти за тая работа ти плащаме толкова - ако не искаш ходи чакай Путин да дойде с газа......

Да ти го начукат със соц.чука ,та да видиш откъде извира бензина,нещастнико…