Коментари - Най-големият фалит в австрийската стопанска история е вече факт | Бизнес.dir.bg
назад

Най-големият фалит в австрийската стопанска история е вече факт

Сложен е край на оздравителния процес. Кредиторите няма да получат много, отбеляза синдикът

Обратно в новината
| Автор: Цветана Делибалтова, специално за БТА

Коментари - Най-големият фалит в австрийската стопанска история е вече факт | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Санкции, баце, санкции. Свърши се с охолния живот, който имаха европейците. Няма вече евтини руски ресурси и ... фалит, след фалит, след фалит ... Ама налагайте още санкции, не се колебайте. Накрая с тояги ще ви изметат.

А инфлацията в еврозоната как е?

По малко от 16% лихва в Русия ;)

Това е Пирамида направена от двама бивши Австрийски Канцлера плюс Олаф Шолц, няма нищо общо със санкцийте! Просто трябваше да се откраднат едни от 8 до 20 Милиарда!

Немога да ги разбера европейците.Сурови санкции за Русия , а пък австрийците фалират.

вата, ти нищо никога няма да разбереш, затова калвеш руска пропаганда и се мислиш за значим

виж, крепостнико, ще ти го обясня като за тебе! помнишли ссср? е ссср фалира и приключи! а в австрия фалира рене бенко! та рене бенко обяви фалит, ама на австрия нищо и няма! впрочем голяма част от тия инвеститори дето ще пият по една студена вода са ....рассияни, които избягаха от прекрасната си родина та да инвестират в австрия!

Оставете Русия, Частно дружество в Австрия фалира със загуби за милиарди за частни инвеститори. Това е силата на свободния пазар, освбождава се от губещите бързо и болката е по-малка. Няма вакуум, някой друг ще расте сега. Комунистите говорят за загниващия капитализъм от 150 години, строиха техния си строй дори за наша сметка. И още загнива...