Науката не може да компенсира политическите провали

Не кради, не пречи и не пилей са свещени правила за всеки управленски модел, смята бившият главен редактор на сп. "Мениджър" Елица Николова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В БЪЛГАРИЯ НАЙ ГОЛЕМИЯТ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОВАЛ Е НАУКАТА

Едно ферари с цвят червен - изберете си го пак.

Даже световната наука не може да компенсира провалите на политиците в България! Понеже са примитивни и некомпетентни еснафи. Каквито са и много от избирателите им.

"Не кради, не пречи и не пилей са свещени правила за всеки управленски модел, смята бившият главен редактор на сп. "Мениджър" Елица Николова" От къде ги изравяте такива овчици ? Успешният управленски модел не признава правила, защото спазвайки някакви правила генерира модел и става предсказуем - следователно уязвим.. Поне пишете: Платено съобщение.

Най-вече според учени като тези. Хората са просто едни числа-зад тях не стоят човешки съдби. Те са просто едни числа с които може да се жонглира и да се правят най-различни сметки. За тях 100 200 1000 1 милион починали хора са просто статистика. Върху която те да градят теориите си.

Науката не може да помогне на ТИКВАТА от Банкя да поумнее поне малко,мъничко поне

А ТИ какво проумя от хаосът, създаден от новото оф!???

Я бегай на работа, работа, работа!

Да чегърташ чегърташ дъното на консервената кутия.

Тази снимка на Елица Николова от кога е?

Писателят Димитър Попов, най добре е казал каква е целта на политическата криза.

Религията и политиката са нанесли най-голямите злини на човечеството! И точно те са привилегия на простите и изостанали хора.

И учените са избили най-много хора откакто съществува човекът. Доктор менгеле също е бил учен.