Коментари - "Националният енергиен оператор" още проучва къде да изгради първия държавен ВЕИ проект | Бизнес.dir.bg
назад

"Националният енергиен оператор" още проучва къде да изгради първия държавен ВЕИ проект

Компанията бе създадена в началото на 2023 г. с цел ускоряване развитието на балансиращи мощности за зелена енергия у нас, но досега е направила едно пазарно проучване за проект

Обратно в новината
| Автор : Георги Велев, 3е-news.net

Коментари - "Националният енергиен оператор" още проучва къде да изгради първия държавен ВЕИ проект | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой вярва ли, че тези смехорани са способни да построят реален обект? Та те имаха в ръцете готов, изплатен, уникален проект - ПАВЕЦ ЧАИРА, и го съсипаха. За едни пикливи няколко милиона комисионна. Тези нещастници стават само за едно - да крадат, и то много нескопосано.

Да си русофил значи да подкрепяш КРАДЦИТЕ, УБИЙЦИТЕ, отровителите, Асад, терористите от хамас и хусистите , да мразиш САЩ и Европа, да славиш Ленин, Сталин, комунизма и православието, КГБ, ЧК, ГРУ и Рамзан Кадиров. Пълна шизофрения. Русофилията е тежко психично заболяване Практически е неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Основния симптом е сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение.

Всички се учудихме Защо държавата се разбърза да създава Балансиращи мощности??? Поразрових се в изказвания и интервюта и се Оказа,че било заради Огромният брой Фотоволтаици с които ГЕРБ и ДПС и всички техни местни членове нацвъкаха България!! Заради това било а си помислихме че са станали национално отговорни и даже връщат Соца с държавни обекти.

в Добруджа, разбира се! Хем там и за фракинг ще копнете (както Попмейо ви посъветва)...

30 милиона за 30 мегавата, направо смешно, освен това колкото повече фотоволтации се строят, толкова по-трудно се балансира мрежата. От друга страна ПАВЕЦ "Чаира" е една огромна батерия с капацитет над 10 гигават-часа, обаче май никой не иска да работи.

Щом е държавно значи търсят кой да усвои парите ако междувременно не ги усвоят за заплати докато не остане нищо за купуването на този имот.

Ветрино не случайно носи това име.

ЗАЩО , "държавата" ще УНИЩОЖИ селскостопански земи, даващи БИОПРОДУКЦИЯ ?? В момента ИМА частни проекти , които НЕ изискват дъжавно финансиране !?!? Или ПАРИТЕ от Брюксел ВЕЧЕ са ОБЕЩАНИ на ОПРЕДЕЛЕНИ фирми на почитатели на ПП+ДБ????? СТИГА бе хора, СРАМ нямате ли !?!??

Иди към Калиакра да видиш дали е унищожено нещо

Те да оправят Павец Чаира и то спешно . И да направят още 2-3 такива . Не да купуват батерии , дето на 10 тата година ще са за изхвърляне . И как се рециклират и къде никой не знае . Понеже са опасен отпадък..

Пак почнаха с държавната намеса в икономиката. Колко пъти ще я настъпваме тази мотика? Този въпрос има един отговор: НИКЪДЕ!

А защо, всъщност, държавата финансира безмислени проекти? 30 000 000 лв на вятъра ? (буквално и преносно). То поне да беше "на вятъра", тоест ветрогенератори, а безхаберниците инвестират в солари. Толкова ли са тъпи харчещите държавните пари, че не знаят колко безмислени стават соларните ВЕИ, когато вече няма гаранции за изкупуване на тока ? Или си мислят, че като е държавен соларния парк ЕСО няма да им дръпне шалтера :))).

Предлагаме в Банкя до зайчарника и ли в Драгалевци при мургавият крадец