Насред икономическа криза Унгария е заплашена да остане без €7,5 млрд. еврофондове

При растящ дълг, висока инфлация, обезценяващ се форинт, ЕК предлага спиране на 65 на сто от средствата по трите оперативни програми

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕК се занимава с рекет, по отношение на непокорните страни от ЕС, като си измисля за обяснение такива причини като върховенство на закона, непрозрачни процедури при общественните проъчки, облагодетелстване на олигорси, конфликт на интереси и т.н. и т.н....

Трябват пари за нацистка Украина.

"От август няма таван на цените на тока и газа в Унгария." Не лъжете! Има таван на цените на газа и тока до определено потребление, над него се плаща по пазарни цени. Орбан е велик и се грижи за народа си. Не е продажник като българите. Дано избирарелите в чужбина да са по умни, и да тласнат ВЪЗРАЖДАНЕ напред. Да живее ВЪЗРАЖДАНЕ!

Е тия са пълни расисти! Не заслужава и стотинка Орбан.

Ще му пръсна свинския гъз на това кремълско леке Орбан. Аре марш да го духаш на циганите у Маджарско.

Цялата работа е защото забрани НПО , изгони Сорос и забрани отворено общество, както и ЛГБТ пропагандата , и кой знае какво още което не знаем.

соросойден плач.

унгарците са сърдити на цяла европа, че когато се разпадна австроунгарската империя, заграбените земи си се върнаха в държавите си, австрия си стана прекрасна богата страна, а маджария си се скапва в пустата! а орбан е велик! от как е на власт, унгария е в застой и дори упадък! 2010г бвп е 158 100 000 000$ 2020 г е 155 000 000 000 $ само путин има по добри резултати оторбан в съсипването на икономиката!

орбан е един популистки и корумпиран помияр! В Будапеща едва 5% гласуват за него! Всички му гласоподаватели са някакви дърти комунисти от селата в Пустата!

Унгария желае да бъде независима и американските подлоги в Брюксел веднага налагат поредния рекет спиране на субсидиите.

що иска "еврогейски " пари ? Излиза от ЕС и ще е независима колкото си иска, нали така

Защото си плаща членски внос бе тъпак!

ЕС са геЮвИ, неморални и фаШисТи! На унгарските селяци не им трябват пари от ЕС! Нали си имат комуниста-"моралист" орбан да се дупи на Пекин и Москва за копейки и юани! ХИ ХИ ХИ

то за това ли наскоро и БМВ откри завод в Унгария? Мечтаят си, някоИ!

Орбан ще.гризне дървото.