Наследникът на Джеф Безос: Акула, която надушва кръв от 160 км

Спортен фен, обсебен от детайлите - така бивши служители описват новия шеф на "Амазон"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Алкес, можеше да не обръщаш милите в километри... Тук не става въпрос за разстояние, а за нещо казано в преносен смисъл... Дори можеше да напишеш 100 км "без загуба на точност", дето се вика! Разбирам да беше Стоян Гогов, ама ти - не се излагай, момиче!

Така, при откриването на Халите в София, хитър еврей си издейства чрез бакшиш правото да продава в Халите това, което може да окачи на 1 пирон....но на вратите на Халите. Днес една от емблемите на София, Софийските хали, е еврейска собственост.

А бе тия докога ще ни представят оборота на амазон , като печалба?!? 10млрд печалба за 3 месеца, повярвахме им

Не 10 а 100 млрд

Днес не пиша много, нямам настроение. Ебаха ме само 5 циганина, нормата ми е 10. Ако има цигани тука да идват да ме ебът, плащам веднага !

Колко му е малък носа пък от колко далече надушва

Акулата надушва капка кръв от 100 мили, а аз надушвам шекела от 100 мили.

Преди четири месеца изтеглих срочен депозит от банка , където за десетина години лихвата беше 30 ина лева. С парите купих една акция на Амазон , която към днешна дата е с 800 лева по-скъпа. Със здраве.

Не подвеждай хората лайнар. В условията на идваща хиперинфлация да купуваш акции е като да купуваш камъни, които да си носиш за всеки случай. Дори тоалетната хартия ще е по-ценна от хартийките на Амазон.

При хиперинфлация най-добре да похарчиш парите си. Но е по-добре в акции отколкото в банка. И къде я видя тая хиперинфлация? Ако знаеш какво е.

Бърза справка показва, че лъжеш. преди четири месеца 1 акция е струвала 3050 евро (горе-долу). Днес струва 3130 евро. Изкарал си около 100 евро, а не 400, както се опитваш да ни мотаеш. Не знам и какви такси си платил

Днес струва 3700 долара. Ако можеш да правиш справки .

Акции на Амазон в евро няма. Преди три месеца я купих на 3150 $. Сега е 3700$. Със здраве.

Уааууу голяма работа...аз пък ги завъртях 1000 паунда за месец и ги направих 5000 ....чакай си на едната акция..... От акции има смисъл ако имаш 2000-3000 акции....това с една акция е кокошкарска работа...но Амазон ги харесва такива като теб, да си вкарват парите при тях...

Колко акции и къде имам е моя работа. Примерът е за очакваната възвръщаемост в сравнение между банка и акции. Нали не ме съветваш да ги върна на срочен депозит.

Една от компаниите, които измисли ковида. Не монополисти, а господари на света. Налагат геноцид.

Нямаш ли поне елементарен филтър какво да влиза в тая куха чутура и какво да не влиза? Или всичкия боклук който си прочел в Интернет го пускаш вътре ?!

Май са оставили психоболницата отключена та си побегнал.

Кръвта дето я надушва тая акула е на обикновения човечец - консуматор и шерп на корпорациите

Това не са хора, а машини за пари и кръв, подвластни на фондове и болни мозъци.

Друго е да си проЗт Ганю, дето философства по форумите колко били гадни капиталистите. Кой ти даде заем да си купиш апартамента - капиталистите. Кой ти направи телефона и компютъра ? - капиталистите. Кой поддържа Интернет, дето пишеш тъпотии - капиталистите. Кой ти дава заплата на теб и на жена ти, и на милиони такива като теб ? - капиталистите. Малко мисли с тия вечни обобщения. "От всекиго - според способностите, всекиму - според потребностите" видяхме, че не работи !

мама си джаси. Голото теме на джеф беше мноооого секси!!

Колеги, не го превеждайте така дословно - 160км или ако бъдем точни 160.934km. Или да бъде 100 мили или от 100км, заглавието от английски е само метафорично.

Абе направо си е грешно "...100 сухоземни мили - 160km. ..." и акули! Не са 160 а 185.2 км и не са по сушата, а по море. Да знаеш - тия акули не фейкат по пътищата :)

"желанието му лично да одобрява всяко ..." се нарича микромениджмънт не "внимание към детайла" и не е положителна черта на мениджър, Но с над 300 милиона в сметката може да си къвто си искаш.

Ахах рече ганя от провинцията. Като стигнеш неговото ниво тогава ще правиш заключения кое е положителна и отрицателна черта.

И аз това си помислих - наш Ганя винаги всичко му е ясно, нищо, че е гол като пушка.

Антоне,много си прост.

Монополисти, които трябва да бъдат разчленени час по-скоро! Амазон е като чума от която човечеството трябва да се освободи!

Имаш ли представа че ако изведнъж спрат да съществуват монополи те, ще се върнеш в същия момент в 18ти век. Няма да можеш да пишеш тук, няма да имаш мобилен телефон, повечето нещо които консумираш няма да ги има...

Пазарът има развитие заради конкуренцията. Монополите убиват конкуренцията. Айде сега събери 2 и 2.

Ти да не си Бареков , а не Беков. Той е уникално тъпите въпроси... Що се отнася до Амазон- те имат инфраструктура за логистика в САЩ, ЕС и Азия , каквито няма нито една друга компания. в значителна степен електронната търговия съществува благодарение на тях. Миналата година са обслужили 50 МИЛИОНА пратки.

Нямам търпение да ме изкорми тази финансова акула. Тролове 1, 19, 23, 172, Г12, Д2 и комплек сВЕГА веднага да се намесят, покажете путкин колко е зле!

За да стигне до там, колко ли сперма е надушил... и най-вече на вкус...

Малко повече въображение. Днес си без копейки.

На соросоидта все едно и също ви е в главата, устата, г за.

Леле, капиталистически човекоядец! Или поне така ни казват червените червенотиквеновчета...

Да бе, те в амазон все "червените червенотиквеновчета" работят. Бахти болния си.

Те, в оня "елит" са все такива - нехора.