НАП слага на мушка строители и инвеститори в имоти

Приходната агенция апелира за изповядване на сделките на реалните им цени, предупреди купувачите за рискове, ако това не се прави, и напомни за "ревизиите по особен ред"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тъпотии. да били вписвали реалните стойности че видиш ли като се развали сделката да били върнели парите…. Ахахаха кой ще ти върне пари веееее???! да сте чували някой осъден да ги даде вместо да си шитне фирмата на малоимотен ром ?? тия нападжии ги е напекло ама яко :):):)

Какви затруднения изпитват строителите? Станаха милиардери! За една година цените станаха двойни! Онзи ден гледам, в Брюкселм центъра на Европа могат да се намерят по-евтини апартаменти, в нашата клоака най-редоно по 200-300 хиляди евро за апартамент, и то не ново строителство. Сега вече всичко говори, че цените на суровини се нормализират и на желязо и бензин, има достатъчно доставчици, но нито един не е тръгнал в БГ да намалява цените. Това е пладнешки обир и е време да се сложи регулация на строители и брокери. Не може един брокер за взима 10-20 хиляди лева от една продажба, без да е свършил почти нищо, освен да качи обява на сайта си. Какви отговорности имат брокерите и кой ще ги разследва за картел, защото тяхната единствена цел е повишение на цените, тъй като са на процент.

НАП да слоьи на мушката и кокорчовците за 9 милиарда

Да проверт бившите шефове на НАП, и един от тях какво си купи скоро в Дубай