17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да се затегне контрола на производителите, там от където излиза стоката, за да бъде на светло и при търговците. А за това трябва да се облекчат разходите на производството, като наемането на работници се олесни и опрости. ДДС да слезе на 10% за хранителния бранш и регистрацията по ДДС да става на 200 000 лв., а не на 50 000, както е сега. Също данък дивидент да отпадне, тогава складовата и касовата наличност няма да е завишена. НЕ СЪЗДАВАЙТЕ С ВАШИТЕ ЗАКОНИ ПРЕСТЪПНИЦИ.

Има фирмички с продажби за 1000 лева, а са купили материали за 100,000. Как става тая работа, а?! То е ясно, че купуват примерно компютър, завеждат го в склада и после го продават без фактура и без ДДС на някого. Обаче по документи е в склада... Не е за вярване, но тази схема работи дори с разни търговци, които имат електронни магазини в Интернет! Купувам си телефон, искам фактура, а те ми предлагат във фактурата да пише хладилник, кафеварка или пералня!?

умник си ти, затова си за високо платена работа нает, да ги мъдриш и нищиш тези фирмички, подлите те и хитрия ти ....... жалко че са много такива като теб смотани гъзолизци, папплач чиновническа, угодници на номенклатурата, дребни хорица с миши характер .... ми мишкувайте си на воля!

Така трябва, но може и още ;)