НАП продава жилища в София по искове на КПКОНПИ на цена от 105 хил. лв.

В списъка са два апартамента в ж.к. "Люлин", два - в ж.к. "Хиподрума" и един - в ж.к. "Манастирски ливади"

Обратно в новината

Коментари - НАП продава жилища в София по искове на КПКОНПИ на цена от 105 хил. лв. | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАП-аджийските имоти са прокълнати,защото за да станеш длъжник,означава,че до такава степен си ударил дъното,че няма до къде повече,а взимането на имота от НАП- аджийките е съпътствано с кървави клетви, чийто злокобни последици най-често се сбъдват. Например,на една жена-длъжник и взеха жилището ,а тя рече на НАП-аджийата:"Кьорава да си, дано се наядеш ! Цял живот с лекарства" да се зобиш и бял свят да не виждаш". Днес НАП-аджийката действително е сляпа.

Плашипутарници, кокошкари. Ако тръгне да се рови по линия на доказване на приходи за имоти, 4 апартамента за по 300 000 лв е нещо като игла в куп сено. Да не говорим за жилища и къщи на името на фирми, фиктивно. Криенето на данъци в България е национален спорт и е в огромни мащаби, но няма политическа воля да се работи по темата.

Смешници. В селата с тъмнокожи на половината къщите са с пари с неясен произход, от богатите - на 95%. Но тях не ги пипат, по-добре е да ударят някой с апартамент в Люлин... Щото човекът може да се е строшил от работа на черно в чужбина, за да купи панелката.

Ако изобщо са законни. В гетата масово се строи без нито 1 документ, само че са избиратели с нарастваща електорална тежест.. кво да прайш.

Вече са продадени на когото трябва. Бас слагам!

Много ми е интресно как тези поставени лица, собственици на огромни компании в Бълхария доказват доходи. Или тях никой непроверява.

Аз чакам да пуснат нечии съпруги и любовници на търг...примерно за Ленчето яко ша наддавам, че съм й навит като свинска опашка. За испанското гадже на Боко също ще се включа активно.

Забрави за Лена с тиквата зелена . От както Кире Тъпото я изчаластрил на парапета и я освободи от сърбежа ,Лопатар Миро зорко бди над нея .

Недвижимите имоти са отнети в полза на държавата, с влезли в сила съдебни решения, по искове на КПКОНПИ, тъй като за тях не е бил доказан законен източник на доходи за придобиването им. ---------------- И дебелия тулуп борисов-тиквата не е доказал източник на доходи за огромното количество недекларирана валута и кюлчетата от злато натикани в шкафа на резиденцията, НО НИЩО НЕ МУ Е КОНФИСКУВАНО ВСЕ ОЩЕ ! ЗАЩО ТАКА БЕ?! ВИЕ ИДИОТИ И ДЕБИЛИ ОТ НАП, СПИТЕ ЛИ, ТЪПИ ЛИ СТЕ БЕ?! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ВИДЯ СНИМКИТЕ НА КОИТО БОРИСОВ БЕШЕ СПИПАН ПО ГОЛ ЗАДНИК С ПРЕЗЕРВАТИВИ, ПИЩОВ И ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО НЕДЕКЛАРИРАНА ВАЛУТА, С НЕИЗЯСНЕН ПРОИЗХОД, А ВИЕ ОЛИГОФРЕНИ ОТ НАП СЕ ПРАВИТЕ НА НИ ЧУЛИ - НИ ВИДЯЛИ... ЗАЩО ОЩЕ НЕ СТЕ НАПРАВИЛИ РЕВИЗИЯ НА ТОЯ ТУЛУП ОТ БАНКЯ?! И ЗАЩО НЕ СТЕ ИЗИСКАЛИ БАНКЯНСКИЯ ГРОЗНИК ДА ВИ ПРЕДСТАВИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПРОИЗХОД НА СРЕДСТВА?!

На Рашков,кога ще ги продават,или той доказа приходи за закупуването им.Дпоходи от държавна работа и от дарения на жена му,нотариуската,която е изкарала,също така продавани на безценица имоти.

За тия цени че ги купи некой наш човек. При нас в Лозенец цената на кв.метер почва от 3200 евро.

четете това е първоначялна цена на търга...и так3ва имоти не са на хубаво

а на цвъки апартаментите кога ще ги продадат? а на цачева? а на оня с терасата? те на целия парламент имотите са за продажба!

До една година, собственика ако намери начин да си погаси задълженията си връща имота, а вие си оставате с разходите по придобиването. Ако сте вложили и в подобрения, ще си ги търсите през съда... Средно 5 до 10г.

Глупости, държавата ги е придобила, друг е въпросът, че вероятно са изтърбушени на тухла.., в НАП каквото си харесат прибират, мивка, батерия, полилей...