НАП готви ударни проверки: влиза във фирми с високи касови наличности

Новите зам.-министри на финансите са Ваня Стойнева, Виолета Лорер и Моника Димитрова-Бийчър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кокорчи много се е накокошинил

Да оставим пристрастията и гледаме фактите. За кой е тайна и защо досега от НАП разсеяно не проверяваха фирмите с големи касови наличности, което означава днес само сива икономика и безотчетни плащания? Защо в цяла Европа фирми с милиони дългове и неплатени данъци и осигуровки, прехвърляни на неуки и безимотни няма? Причините да се уволнят ръководители на НАП са десетки

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Този път Продуцента радеФ я обърка. Трябваше да назначи за шеф на НАП Тошко африканчето. Йес, сър!

ДСК и Булбанк спират срочните депозити Двете най-големи банки у нас отказват да разкриват срочни депозити На спестителите се предлагат разплащателни сметки с отрицателна доходност или инвестиционни фондове

Спасявайте се

Но пък лихвите по кредитите са високи, незнайно на каква база. Правителството защо не разследва банките?

Плочата се обърна. Досега беше рев от бизнеса, държавата да помогне, а сега НАП ще тараши фирмите за черни каси.

ДА ПРОВЕРЯТ И КЮФТЕТАТА У ПАРЛАМЕНТА ДЕТ ГИ ПЛЮЩЯТ АЖАБА СЪЩИТЕ ЛИ СА ДЕТ НИЙ ГИ ПЛЮЩИМ ГА ПАЗАРИМЕ .ЕЙ ТУК ШЪ СА НАТЪКНАТ НА ШАШМИТЕ ДЕТ ГИ ПРАЯТ .

Направо назначавайте Пеефски и да се свършва с тая мъка

tonk11

Абе тия нали са за 2 месеца?

Докато не успеят да набавят машини за гласуване са. Много зависим от венецуелската фирма.

tonk11

Мани ти машините, тия тръгват като кюстендилската пача с задачи за 2 години а инат 2 месеца. Кого лъжат и защо?

Малко им е проблемен главния прокурор та тия дето могат да предвидят последиците не се забъркват. Но винаги има някой културист с диплома, който може да поеме ролята на бушон.

ОК тоя Асен Василев беше министър на икономиката в временното правителство на Росен Плевнелиев сега прави чистки?? Не мога да разбера с какъв акъл се е съгласил за тия 2 месеца да си залага репутацията.

ТЕ ТЕЯ ДА НИ СА ПРАЯТ НА ГЛАМАВИ ....АМИ ДА ПРОВЕРЯТ КОЛКО ХЛЕБ СЛАГАТ И КАЙМАТА ..КАТО ПРАВЯТ КЮФТЕТАТА ПО ЗАВЕДЕНИЯТА И ДАЛИ АЖАБА ИЗОБЩО СЛАГАТ КАЙМА ..

Лошо ли ти е :)

.....Ха,ха, тук някой пита за данъчна проверка на "Лукойл", абе вие луди ли сте, да се проверява фирма на нашите скъпи сЪветски другари, я марш в ъгъла мръсни западни подлоги....така де това е правителство на нашият другар пРезидент мунчо, ама ха.....

Премиерът Бойко Борисов е човек, който не обича да губи. Така председателят на контролния съвет на "Лукойл - България" Валентин Златев описа бившия си партньор в игра на карти и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов...

И БАТ-БОЙКО ДА ВЪРНЕ ....КЮЛЧАТАА ...ДА Н СА ПРАИ НА ТАРИКАТ ..

Ще ги върнем кога Мунчо върне дрона и апартаменто...

Все едно слушам Горанов, които дори за лаптопите искаше да колко процента се били ползвали служебно. В понеделник очаквайте да кажат, че въвеждат пак СУПТО. Направо е потресаващо! Нали вече правиха кампания за касите на фирмите?!? Колко пъти?

Това за колко процента се ползват служебно си е световна практика в данъчното законодателство. Тук става дума за фирми със 100 лаптопа и 3-ма служители.

Не само Супто, ами и фискални памети в облака ще наемате, за да може хората да си получават бона по имейл ! Важното е да има работа за ИТ фирмите.

Правилно. За тия два месеца ако не разкрият все още неизвестната схема на Борисов за източване на държавата предполагам трябва да му се извиняват.

.......Абе това министърче, що е така ококорено, да не би да е поело резаният на доган......мухаабааа....

И "ТЕНЕКИЯТА " ВЪВ ВЛАДИСЛАВОВО ....ТАМ ПЛАЩАШ НА УСТА ..КОЛКОТО КАЖАТ ..

Че ТЕ „другарите“ нали затова ги назначиха!-Да замажат проверките . А не да ги извършват.

Само в складовете на Лукойл да влезат митниците, и да съберат акциза за 5 години назад, и сме вързали бюджета до края на годината. Съмнявам се това да не е ясно на някой. Ако и този не го стори, значи всичко е смоук он дъ уотър.

Да му имам прашките на новия шеф на НАП...

Тия проверки не е по-правилно да са внезапни.Както е тръгнало като казва какво ще се проверява да публикуват и графика-кои фирми на коя дата ще се проверяват дето се вика да знаят хората да се подготвят, да прикрият каквото може.

Фирми криещи данъци и имащи високи касови наличности, си викат няма да плащам на Бойко данъци защото той ги краде, идва новата власт и тя ги спуква от проверки заради това. Найс.

Кога ще започнете проверки и на селските кръчмета, които с години не издават и една касова бележка, защото са близки до съответния общински кмет, данъчните , ако изобщо дойдат на проверка , просто си напазаруват без пари и всичко е ок....

ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ ДА ПРОВЕРИТЕ ....ГЮРЛАТА ВЪВ ВАРНА ...ОТ ДЯ НАКАДЯ ЩЕ МЕШАТ ВИНОТО С ВОДА И ЩЕ ПРОДАВАТ ....ШКЕМБЕ ЧОРБАТА ЗА 3 ЛЕВА ...

Га яде шкимбьето ни Рива, а са що топиш кат някой ебиим мамата...

Протестърските икспертки Лорер и Биййчър мязат на магистралки, минали през кревата на Черепа, докога ще търпим тези фатмашки- чалгарско ,джендърски изроди??

Точно така! Особено сега е нужен тотален контрол, за да се пресече всеки опит на мутрите да купуват гласове за изборите!

Всички фирми и магазини на които касиерките им задават въпроса " Ама вие с ката ли смятате да платите " са за данъчна и осигурителна проверка.

КОГА ЩЕ ПРОВЕРИТЕ ПЛЕЙМЕЙТКАТА....ДАЛИ СИ Е ПЛАТИЛА ДАНЪКА ВЪРХУ 5 -ТЯХ ХИЛЯДИ ДЕТО Е ПОЛУЧИЛА ДА ОБСЛУЖИ БАТ -БОЙКО .

Соко ве труженичките имат касови апарати, ПОС терминали и издават фактури. Не така стоят нещата с доста магазини все се натискат за пари в брой. Защо ли

ТЪЙ ....ТЪЙ ....И НА ПАЗАРИТЕ ДА НЕ УДРЯТ В КАНТАРА ....АМАН ...БАКТЪН..

Започват супер ударно и обещаващо!! Мачкайте Октопода ГЕРБ, режете му пипалата задушили България!!! Браво !

Явно ще се разчита на ЕТ Бай Данчо ,дето няма персонал и каквото изкара си е за него. Може така да ги учат в Харвард. Бая работа ще има Административния съд да отменя РА.

наскоро се изказаха за събаряне на Валутния борд. Остава да назначите и проф.Гечев за шеф на БНБ и на Черепа дълговете от 700млн.лв. ще станат няколко долара!

КОГА ЩЕ ПРОВЕРИТЕ СОФИЙСКИ ИМОТИ?

Ще смачкат големите икой ще носи пари в бюджета? Малките фирми не формират БВП.

Я кажи Лукойл примерно какъв бюджет формира, малоумник?

Малките и средни фирми са над 70% от БВП ! Големите фирми са или близки до ГЕРБ=Данъци почти не плащат или избягват плащане чрез скъпи счетоводители и схеми за укриване! Малки и средни фирми плащат всичко.

Точно така е. Браво!

Като гледам тези каки с ''изконно български фамилии'' как бачкат в системата от десетилетия, гледам новия шеф на НАП и единствената мисъл която ми идва в главата е ....МУТРИ ВЪН, ДА ВЛЯЗАТ НОВИТЕ МУТРИ.

кога ще реабилитирате?

ДАНО БИЛЕТЧЕТО ЗА ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ ДА СТАНЕ ПАК ...4 СТИНКИ ....3-КА КЕБАПЧЕТА 90 СТИНКИ ...ЛЕКАРСТВАТА БЕЗПЛАТНИ ....(ДА СИ УМРЕ МАГАРЕШКИ ОТ ЯД) .И РЕКА МАРИЦА ....РАКИЯ ДА СТАНЕ А ПЪК ТРЕВАТА ШОПСКА САЛАТА ...

Не ви е това работата. НАП се справяше отлично със събирането на данъците. Далаверагиите ревяха. Сега хората ще си припомнят какво беше със сивият сектор и как ще се убият за нула време честните предприемачи.

243Win

Не приказвай без да знаеш бе! Има големи фирми, които дължат милиони на НАП, собствениците им си живеят живота по френската Ривиера и никой не ги закачаше досега. За сметка на това, на малките се пишеха огромни актове за дребни нарушение. Това трябва да се промени!

Да наистина те основно големите фирми имат проблеми с касовата наличнист. Въобше старата песен на нов глас мачкане и изцеждане до дупка. А това че по време на пандемия си плащал разходи и заплати от касата за да спестиш някой лев данък точно сега е голям грях и трябва да те унищожат като фирма е най правилното решение. Що не си организират изборите а се занимават с неща характерни за нормално правителство.

Щото начело е разидинителя на нацията Р.Р.От злоба ще съсипе всичко.

ДА СЕ ВЪЗРОДИ КОМСОМОЛСКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ .НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ФИРМА ГРАДУС .ДА СЕ ИЗЧЕГЪРКА АСФАЛТОВАТА НАСТИЛКА ПОЛОЖЕНА ОТ ГЕРБЕРИТЕ И ДА Я ПОЛОЖИМЕ НИЕ .И МЕТРОТО ДА СЕ СЪБОРИ И ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ ....НИЩО НЕ ТРЯБВА ДА НИ НАПОМНЯ ЗА ТЯХ .ДА СЕ ПОСТАВИ ПЕТОЛЪЧКАТА ОБРАТНО ....И КЕБАПЧЕТО ДА СТАНЕ ПАК 40 СТИНКИ ...

Парътъ прай борбътъ.

Новият шеф на НАП е културист и пъчи мускули на голо

точно така мачкайте бизнеса... той е виновен за всичко... дори и за заплатите ви!

от къде го изтърваха,бе?!

Ей така се работи, а не 12 години мазни калинки да некадърничат.

Зашо все от предишните служебни правителства се избират 'експертите'? И от Орешарски, разбира се. Помним Орешарски! Гответе се за Орешарски 2!

защо гледа,като отровен?!

А как мислите, дали не е добре да започне с Божков? Нали той сам каза, как е ходел при Горанов нареден по джобовете и на кръста с тлъсти пачки, като сръбски партизанин? Е, аз съм сигурен че няма да проверява там! Няма да хапе ръката, която го храни!

Колко е приятно да наблюдаваме как Тиквопитеците квичат по платени медии и форуми:-) Хранилката приключи, Тикви недопечени :-)

Просто идват нови гладни.

ДА СЕ НАДЯВАМЕ ЧЕ ....БИТКОЙНА ...ЩЕ СТИГНЕ ТАВАНА .

то това трябва да е постоянно............................кражбите са огромни от години.