Коментари - Надзорният съвет на НОИ одобри 11% увеличение на пенсиите | Бизнес.dir.bg
назад

Надзорният съвет на НОИ одобри 11% увеличение на пенсиите

Това е органът, който взима решение с колко да се осъвременят пенсиите, каза министърът на труда Ивайло Иванов във връзка с поисканото от ПП-ДБ извънредно заседание на парламента по въпроса

Обратно в новината
| Редактор : Виктор Стефанов

Коментари - Надзорният съвет на НОИ одобри 11% увеличение на пенсиите | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Знаете ли, че това лице беше изпълнителен директор на застахователна компания Юпитер, която фалира по това време. Съгласно закона, той няма право да управлява финансова институция, но очевидно може да управлява милиардите на НОИ и да бъде министър. Много е тъжно всичко, което става в тази държава...

Защо все си мисля , че социалния министър трябва да е по-слабичък ?

Няма да е зле да е по-умничък! Иначе пък си е послушничък!

Социалният министър е много подходящ да влезе в ролята на Дон Домат за една екранизация на Приключенията на Лукчо. Какво щастливо първично самодоволство струи над впечаляващото шкембе.

да не е забременял!

искат да се върне онова време когато ББ тиквата минаваше с джипката и от прозореца подхвърляше на пенсионерите по 50 лева за цяла година, а останалата част от комисионните да влизат в чекмеджетата му!!

Министъра на труда доста се е потрудил върху шкембето си. На този даже шкембе войвода изглежда втален.

Какъв е този нерез на снимката, държавен служител някакъв или...?

Герберастите 12 години крадоха от пенсиите и пак искаха да опапкат 1%.

Не,Този път са от ПП-ДБ.

Този министър ще е чудо ако доживее до пенсия.

От снимката става ясно, че в НОИ работят щастливи и добре охранени хора:)))))))))))

Пенсионерче е много заслабнало, чак вратовръзката му се е изкривила

А е тоя на снимката гаче ли еглътнал глобуса

Автобуса може и да не е ..., ама някое кюлче, като тия от чекмеджето, със сигурност е опапал!

Този същия дебелак беше социален министър по времето на ГРОБ, Безгласна буква , скрит зад бюрото си и командван от други сили!

Този вече е изял процентите, личи му.

ТАЗИ ШИЯ ЩЕ ДА Е САМО ОТ ТУРШИЯ.

Гениалния български полицай Гешев има двама братя - единия европейски шампион по шах, другия бил шеф на НОИ, когато червената армия дошла да ни освободи от демокрацията и да ни вкара в правата сталинска вяра - 9.9.1944та. Та в НОИ, тогавашното, руснаците намерили пари. Истински пари. Ошушкали ги. За война трябват пари. Според Клаузевиц 3 неща трябват, а именно пари, пари и пари. Та намерили пари у нас само в НОИ. После комунягите робни понеже били тъпи и неуки не могли да се справят с пенсиите, щото братятя им руски комуняги опапали фонда и се наложило да оставят Гешев брата да ръководи още НОИ, да създаде новия закон за пансиите, вече по днешния напълно солидарен модел. Ето такива хора е добре да управляват страната. Авторитети, доказани. Дай боже. Мислете на изборите.

Отлично, човече, велик си! Просто гениален! По тази причина вместо обичайните 2 цента за коментар получаваш цели 50! Бравос!

Пълни глупости.А и едноличното безпартийно управление от 1934 до 1944 ,от кога стана демокрация.

Край!!! Бомба!!! Главчев фалира държавата!!!

Главчев си уволни външния министър по заповед на Боко тиквата. Защо ли? Защото помощник държавния секретар на САЩ дойде у нас и отказа среща с Борисов, щото тиквата е корумпиран. Боко се ядоса, че външния министър не му осигурил среща с американеца и така. Пък то какво ни разправяха - нямало реакция за не знам си кво. Дрън, дрън, ярини. Боко тиквата е на ред да го вкарат в Магнитски явно. И използват това да го държат на повод. Хахахахахахаха. Пък то кво ни лъжат за избори е друга работа. Хахахахахахааха.

Не знам колко е вярно, но преди часове Кольо Парамов даде данни, че бюджета се изпълнява на 17 процента като приходи за тримесечието. Трябва да са 25 процента, че и отгоре за първото тримесечие, а са малко над 17 процента приходите. Принципно ако е вярно държавата и инономиката , но най-вече финансите на са това, което ни разправят предизборно. Дано данните не са верни. Вече излязоха данни, че на практика рецесията в Германия е повлияла на пазара на труда у нас. Демек вдига се безработицата, казано на чист български. Сега и това с приходите в бюджета. Следим подобни сигнали и не вярваме на никой от политиците. Всичко друго е мижи да те лажем, не, а мижи да те доошушкаме.

Всички ТЕ влизат в политиката голи, боси и слаби кат скелети, а после излизат от политиката приказно богати, дебели, мазни, угоени плондери(като тоя горе на снимката). Мдааа... А раята да духа супата, да яде на коча мъдете, да вика "ура" за НАТОто , УСА и ЕС, и да чака светлото, прекрасно евроатлантическо бъдеще. П.П. А ти, ДИРник, си такова безмозъчно, двукрако същество, че си истинска трагедия! Трагедия за самото себе си. Как живееш въобще без мозък?! И кво, като изтриеш написаното от мен или някой друг - и край, ще изтриеш корупцията, беззаконието, безправието, престъплението, бандитизма, кражбата, грабежа, бедността и мизерията в американската колониална кочина Шибанистан??? Тъй ли ма, говедо безмозъчно??

Тоя доста се е трудил ...върху себе си:))) Такъв толуп не се става лесно.

Това си беше чиста гавра с Пудели и Пачки. 1 процент е нищожно, просто да лаят кучетата и така изкараха Пистолети и Простреляни на светло, че са некадърни. Нали 1 процент от пенсия 1000 лева е 10 лева, а колко взимат пенсии 100 лева като масово са с 500-700 лева? Значи некадърниците от Прости и Провалени щяха да правят извънредно заседание за 50 стотинки... Бойко се изгаври отново с тях. Няма да им мине номера да променят закона за хазарта и да си въртят прстъпната групировка от Пурпурни Пираси.

Добре, че са ПП, иначе при Толупа пенсиите бяха 300 лева... 300! Сега около 700.. само за 2 години с помощта на ПП.

Колко е минималната пенсия в момента?

Не НОИ а ЛОЙ като гледам е положението...

За малко ... Ако не се бяха разшумяли от ПП-ДБ, служебното правителство на Лойко щеше да им опапка единия процент на пенсионерите, тихомълком!

Тоз мършавият ли определя пенсиите?

Не ... той само ги подяжда!

Сега пък Асен Василев ни събира защо са 11 а не 10 процента . Тези от ПП-ДБ НАПЪЛНО ИЗПЕРКАХА.

всеки окраден процент от пенсионерите отива в чекмеджето на Гроб.