Над 800 хил. души получават пенсии под линията на бедността

Много хора, които ще получат добавка от 50 лева, се притесняват, че ще прескочат прага за получаване на помощи за отопление, обясни омбудсманът Диана Ковачева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубава снимка! Най-вдясно средностатистически гербав симпатизант.

800 хиляди наши бащи и майки, работели по 30-40 години на нормални работи и градили България, и получават пенсии под социалния минимум ИМАЛИ НЕЩАСТИЕТО ДА СЕ ПЕНСИОНИРАТ В МУТРО-ЧАЛГАРИЯ, КЪДЕТО ГИ ЧАКАТ САМО ПО-СКОРО ДА УМРАТ, ЗАЩОТО ОКРАДЕНАТА ДЪРЖАВА НЯМА ПАРИ!

Размерът на пенсията не зависи ли от това колко си работил? Начи некой си дремал цел живот на скатана службица за минимална заплата, ако изобщо се хващал на работа., а после ниска ми пенсията, спаясвай ме, Бате Бойко!?!?

Направете най-после нещо реално за тези хора, които умишлено държите на празни ясли защото са немощни физически и финансово и знаете, че нищо не могат да ви направят! Само плямпане и голи обещания в необозримото светло бъдеще, което те няма да дочакат. Та това е близо милион души, как я мислите, и скоро ще им плащате пенсиите в евро, а? Ми по-добре ги ликвидирайте като ви пречат, стига с тази бавна агония и евтаназия.

Повече зависи от това колко са в момента работещите. А те са малко за сегашното количество пенции.

Ковид- 19,20,21,22... ни идва на помощ в трудна ситуация.

Размерът на пенсията зависи от данъците, които влизат в бюджета. Много отдавна пенсионният фонд е ПРАЗЕН!

Днешните работещи плащат днешните пенсии със своите данъци и осигуровки. След 20-30 години тези работещи ще чакат пенсии от следващите. Само че тогава ще са предимно мангали, работещи предимно на черно. Чакай данъци от тях...

Аз съм днешен работещ фирмаВТАсекюрити ме осигурява на 4ч работя 24ч през два дни в лоши битови условия при 40градуса лете и без отопление през зимата Инфрастрой ЕН

Какъв е проблема - че някой се е осигурявал на 300 лв. а сега иска пенсия 700 лв? Не ми харесва - цял живот работя, вземат ми безумни пари и накрая още да ме ограбват. За това - всеки да получава за колото е внасял! За останалите - каквото остане и да се грижат близките им, не да ограбваме плащащите. Да децата им може да се лишат от две коли и Гърция, ама що за грижа е това?

Тези хора са работили цял живот на мизерни заплати , а да получават и мизерни пенсии не е хуманно !

Не е важно какви нужди си измисляш че имаш - важно е колко си внесъл

Затова мислете, докато сте млади, дали искате да се пенсионирате в най-бедната и корумпираната страна, която освен това е и първа по смъртност и последна по средна продължителност на живота. Очевидно е, че в такава страна статистически не ви очаква нищо добро.

АНТИСОЦИАЛИСТИТЕ...........