Над 3000 енергетици и синдикати протестираха в защита на на българската енергетика и ТЕЦ Марица 3

Демонстрантите подариха свещи на политици като символ на бъдещето, което очаква България, ако централите бъдат затваряни

Обратно в новината

Коментари - Над 3000 енергетици и синдикати протестираха в защита на на българската енергетика и ТЕЦ Марица 3 | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В тази централа никава инвестиция не е направена ...картинките са като соц.предприятие от 70 години на 20-ти век .И кави 3000 в софия пред МОСВ бяха от 300- 500 човека .

Защо се правите на луди?Всички знаят,че днес мафиота Ковачки се опита да извие ръцете на МОСВ!Стар трик от предходни години.Тези хора бяха заставени да протестират и не са работници само от ТЕЦ Марица 3 Димитровград,а и от другите централи на престъпника Ковачки (ТЕЦ БРИКЕЛ, ТЕЦ Бобов дол, ТЕЦ Република и други).Бандита Ковачки не иска да инвестира в нови съоръжения и ремонти,а само прибира печалбите в джоба,а хората кучета ги яли!Та господин консултанта не е платил 160 милиона осигуровки на собствените си работници!Затваряне на тези коптори,които са на 60+ години и затвор и конфискация на всичко на бандита Ковачки!

Директорът на ТЕЦ Марица Изток 3 едва сега разбрал, че има проблеми в централата и че тя трови всичко живо над допустимото!?

ако директора на ТЕЦ Марица 3 действително има топки, да пусне централата на пълна мощност. да видим тогава как ще процедират дембелите от РИОСВ. и не само те. а станциите за отчитане на "замърсяването" на въздуха са пълен въздух под налягане. справка - Орлов мост в 12 ч. на обяд.

След тези идват пак над 10 000 от Възраждане, които са най големите приятели на Кирчо и Кокорчо, а двамата са особенно щастливи , когато им бият тъпана пред МС ! След това и превозвачите, ще отидат,защото ще бъдат утре в 15 излъгани за 3 -ти път и то Брутално , излъгане безпрецедентно от срутващата се коалиция на перверзията !

Как идат 10 като бях по- малко от 5 на 11май?