Над 17 млрд. лева ползи от газовите проекти: На някои депутати това не им хареса

Българската армия не е участвала в построяването на тръбопровода, независимо дали е "Балкански или Турски поток", заяви министърът на енергетиката в оставка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

17 милиарда са загубите,а не печалбата.Тръбата е за срок на годност 35 години.Ако Борисов беше реализирал Южен поток,приходите на година щяха да са 800 милиона лева,а не 390 милиона.Като се умножи за 35 година това са около 14400 милиарда лева и като се прибавят 2.6 милиарда за тръбата,които тогава нямаше да плащаме ,това прави 17 милиарда лева загубени от проекта.Повече какво да говорим.

Приходите зависят от нас- свободни сме да увеличим цената на изхода така, че да ни е изгодно.

Де е Киро на кирия.Тия 350 милиона лева за две компресорни станции,как ви звучат.Дали реално толкова струват.Ами приходи от 390 милиона лева на година за резервиран обем са по малко от половината приходи от 400 милиона евро ,ако бяхме направили Южен поток,като при това нямаше да даваме още 2.6милиарда лева за строежа на тръбата.

Този парламент освен в цирк се превърна и в предизборно студио. Явно площада разсейва посланията на кандидатите за политическа кариера и решиха да ползват парламента за своите цели. Дано в следващия имаме желаещи да работят, а не да си вдигат мижавия рейтинг.

За пореден път Мая търси теле под вола – пожелавам и успех...

Ами честно казано, Маямата няма право да си завира гагата, където и да било! Застреляната Й КОМИСИЯ Е НЕЗАКОННА! В НС може да се прави анкетна комисия, а не някакави измишльотини! ПОНЯТИЕТО РЕВИЗИЯ ОТДАВНА Е ИЗХВЪРЛЕНО ОТ ПРАВНИЯ МИР в държавата! Казва се одит!! Одит и по-точно външен може да прави само Сметната палата, а инспекция АДФИ. Между другото Теменужка беше шеф на последната институция! Теменужка, много добре знае, че съвсем мотивирано може да тегли майната на Маята, но нарочно не го прави, защото съвестта й е чиста, а не като на Мая общата корва!

Ама ти сигурен ли си че гербавите имат съвест?