На плаж или на стаж?

Подвластни ли са студентите на забавлението?

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скъпи млади хора, не се връзвайте на захаросаните и напудрени реклами като тази, с които работодателите така щедро ви мамят! Целта им е евтина, безлична работна ръка, която можеш да я манипулираш както си искаш, да й плащаш на минимум и да я уволниш когато си поискаш! Практиката е показала, че успешно кариерно развитие имат само онези, които имат връзки и познанства, или по време на работа създават такива и ги използват - чрез робско раболепие и подмазване на началниците, тъпкане и издевателства над по-ниско стоящите в йерархичната стълбица, наглост и лакти, когато се касае за привилегии! Такува хора обаче са не повече от 5-10% от общия брой на работещите. Останалите бъхтят и опъват каиша цял живот, сменят работни места и дори сфера на реализация, за да установят, че навсякъде е едно и също! Така че тръгвайте в живота с тази нагалса, и също че трябва да правите много компромиси със съвестта си, със семейството си, дори със здравето си, ако искате да сте на работа! НЕ Е ВАЖНО ДАЛИ НА СТАЖ ИЛИ НА ПЛАЖ, ВАЖНО Е ДА СТЕ НАЯСНО С РЕАЛНИЯ ЖИВОТ И СЪС СЕБЕ СИ! И ТОГАВА МОЖЕ МНОГО ЛЕСНО ДА НАПРАВИТЕ ТОЗИ ИЗБОР!

Там се трупа стаж и богат опит! В офисите, асансьорите и върху капака на колата е неудобно и кратко, а трябва учене.

...дето избират да идат на плаж,са ви потенциални читатели и коментатори!Особенно за темите свързани с минималната заплата и безработицата!

Със стаж или без стаж, все тая. Цял живот ни експлоатират, остава и през ваканцията да ни гърбят. Освен ако не ти трябват пари де. Колко се заплаща за стажуване?

Плащат мижави кинти и вършиш работата на някой, който е отишъл на плаж.