Коментари - На първо четене в НС: България прекратява членството си в двете банки на бившия СИВ | Бизнес.dir.bg
назад

На първо четене в НС: България прекратява членството си в двете банки на бившия СИВ

В последвалия дебат аргументите "срещу" решението бяха основно от "Възраждане" и "БСП за България".

Обратно в новината
| Редактор : Лилия Чалева

Коментари - На първо четене в НС: България прекратява членството си в двете банки на бившия СИВ | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мамицата ви комунистическа мръсна със всички сили искат да се задържим към Русия мръсни боклуци нали през тези банки руснаците ни крадяха парите ни дано гниете в АДА и Израждане и БСП ретроградни партии

Жален вой се носи от русоробската сган в НС.

Последно ще мътят водата.

"...след оттеглянето ни, най-вероятно ще поиска от българските фирми предсрочно да изплатят кредитите си. Служебното правителство трябва да направи разчети с какво може да се помогне на фирмите, ако бъде предявено внезапно такова искане..." Еврозелките УДРЯТ САНКЦИИ; ЦЕНИТЕ СКАЧАТ; ДЪРЖАВИТЕ подпомагат ЧАСТНИЯ бизнес... Е това е КАПИТАЛИЗЪМ - БЕДНИТЕ пълнят ДЖОБОВЕТЕ на БОГАТИТЕ... А който ИЗПЕРКА, СТРЕЛЯ без да подбира.... Справка - САЩ.

ГРЕТО, ЛЕКУВАЙ СЕ МАРИ, ГНИЛОЧ!

аха! имало кредитни линии... Абе другаря Гечев що не обясни що България като държава не влезе като акционер във всички банки, дали кредитни линии на български фирми??

Eeeeee ex , русофистиличен олигофрен, ще ви шибаме по всички направления. Разкарайте се по-бързо от България, че и петно няма да остане от вас.

Споко, няма да ги видиш в следващия парламент!

Значи критерия за вземане на решение не са икономическите разчети, а "колко процента притежава Русия" и "какво биха казали от Брюксел". Глупостта на българските управници е невероятна. Повече от половината от държавната ни история е под робство (практически сме нямали държава), в останалата част се редят една след друга национални кризи, а при война неизменно заставаме на страната на губещите. Дано ЕС да ни погълне по-скоро, че да се свърши страданието на стад... народа ни.

Евати дебилите. С кви глупости се занимават. То у чекмеджето на Лойко има повече пари отколкото у теа две банки.

сив-а и сивите хора още не били изчезнали, може да се окаже че е ссср още го има в приднестровие и останалите райони на империята на злото.

Повече бих се зарадвал ако гласуват за БГЕКЗИТ.

Таман възвръщат СИВ И НИЕ ГО НАПУСКАМЕ СЛЕД 33 Години бравос демократи,а СССР напуснали ли сме го.

Защо 12 години Кауна не посмя да излезе от финансовият СССР?

Като си отвротен какво дириш в България? Бягай в Русия.

Според политическите пристрастия. За едните сме печелили от участието, а за другите са ни ограбвали. А истината е, че за първи път чувате за тези банки. Камо ли да сте знаели кои държави участват и с какви вноски. А какви кредити са отпуснали, на кого и при какви условия хептем не ви е известно. Иначе си пишете по инерция.

Путиноиди и Соросоиди-ДБ Еднакво вредни за България Еднакво отвратителни слуги

15 милиона са незначителна сума за мащаба на банките. Като влезеш в еврото милиарди ще снасяш