На първо четене в НС: България прекратява членството си в двете банки на бившия СИВ

В последвалия дебат аргументите "срещу" решението бяха основно от "Възраждане" и "БСП за България".

Обратно в новината

Коментари - На първо четене в НС: България прекратява членството си в двете банки на бившия СИВ | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путиноиди и Соросоиди-ДБ Еднакво вредни за България Еднакво отвратителни слуги

Според политическите пристрастия. За едните сме печелили от участието, а за другите са ни ограбвали. А истината е, че за първи път чувате за тези банки. Камо ли да сте знаели кои държави участват и с какви вноски. А какви кредити са отпуснали, на кого и при какви условия хептем не ви е известно. Иначе си пишете по инерция.

Защо 12 години Кауна не посмя да излезе от финансовият СССР?

15 милиона са незначителна сума за мащаба на банките. Като влезеш в еврото милиарди ще снасяш

Таман възвръщат СИВ И НИЕ ГО НАПУСКАМЕ СЛЕД 33 Години бравос демократи,а СССР напуснали ли сме го.

Повече бих се зарадвал ако гласуват за БГЕКЗИТ.

сив-а и сивите хора още не били изчезнали, може да се окаже че е ссср още го има в приднестровие и останалите райони на империята на злото.

Евати дебилите. С кви глупости се занимават. То у чекмеджето на Лойко има повече пари отколкото у теа две банки.

Значи критерия за вземане на решение не са икономическите разчети, а "колко процента притежава Русия" и "какво биха казали от Брюксел". Глупостта на българските управници е невероятна. Повече от половината от държавната ни история е под робство (практически сме нямали държава), в останалата част се редят една след друга национални кризи, а при война неизменно заставаме на страната на губещите. Дано ЕС да ни погълне по-скоро, че да се свърши страданието на стад... народа ни.

аха! имало кредитни линии... Абе другаря Гечев що не обясни що България като държава не влезе като акционер във всички банки, дали кредитни линии на български фирми??

"...след оттеглянето ни, най-вероятно ще поиска от българските фирми предсрочно да изплатят кредитите си. Служебното правителство трябва да направи разчети с какво може да се помогне на фирмите, ако бъде предявено внезапно такова искане..." Еврозелките УДРЯТ САНКЦИИ; ЦЕНИТЕ СКАЧАТ; ДЪРЖАВИТЕ подпомагат ЧАСТНИЯ бизнес... Е това е КАПИТАЛИЗЪМ - БЕДНИТЕ пълнят ДЖОБОВЕТЕ на БОГАТИТЕ... А който ИЗПЕРКА, СТРЕЛЯ без да подбира.... Справка - САЩ.

Последно ще мътят водата.

Споко, няма да ги видиш в следващия парламент!

Жален вой се носи от русоробската сган в НС.

мамицата ви комунистическа мръсна със всички сили искат да се задържим към Русия мръсни боклуци нали през тези банки руснаците ни крадяха парите ни дано гниете в АДА и Израждане и БСП ретроградни партии

ГРЕТО, ЛЕКУВАЙ СЕ МАРИ, ГНИЛОЧ!