Коментари - На първо четене: Отложиха с година либерализацията на пазара на електроенергия | Бизнес.dir.bg

Коментари - На първо четене: Отложиха с година либерализацията на пазара на електроенергия | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е какво да се чудим? Избори идат, драги телевизионни зрители и скъпи радио слушатели :-) Сега не смеят да вдигат нищо, защото на изборите може и да не ги ... припознаят. А може и да получат народна любоФ. В съвсем конкретния смисъл ...

Така наречените "УПРАВЛЯВАЩИ"(известни сред хората като крадци) се надяват всички дебили да бойкотират идващите избори. По този начин с "АЛА БАЛА" на пълното ни унищожение като народ. Тези избори ще отново ще са нечестни и затова Кенет Мертен ще иска повторение на 9 юни 1923 г. и от Москва да организира всенародно "Септемврийско въстание" като това от 1923 г.Тогава да чакаме "Червената армия" да пази задниците от пиндоските ебачи.

За вбъдеще който е на нормална заплата ще работи буквално само за храна и ток

И парите си ще получава в КРИПТО ЕВРО ако слушка. Иначе, банките ще му "банат" сметките, както тука АйПи-то.

Tarikat

Справедливо е да се плаща за реалната цена на тока! През пролетта и лятото, когато има излишък от фотоволтаиците и гражданите консумират енергия, да им се заплаща за това! Зимата обратно ... Двупосочни електромери и отчитане на минутата, решават този проблем. Всеки ще си прави сметката и няма нужда да се ползва пералнята през нощта.

искам да ми бъде увеличена цената на тока тройно и със стара дата

Идат избори.....та за това се отлага....

Нация от нихилисти сме-нищо да не правим и да отлагаме всичко - нито шенген, нито евро нито либерализация нищо не искаме. Да стоим в блатото и да си кютаме и за псуваме държавата.

Ти специално, защо не кажеш защо искаш повишаване на цената на тока? Защото си търговец на ток, защото имаш фотоволтаици или просто си т.п?

т.п. съм . Но отлагането не решава проблемите, само ги задълбочава