17-11-2017 20-11-2018

Коментари

къв дълг кви пет леа, да си ги вземат там от запорите и фкоф, няма мама суровини поече, мхм. както кои там зеленчук каза, дайте да не се отопляваме за да прецакаме Русия, тва ще ме забавлява следващите месеци, леле леле цивилизация... после защо ни намерил метеорит, ми то природата шматарунги не търпи.. така де :)

Хубаво, но ако вземем предвид всички предсказания, дори това на Нострадамус това няма да стане. Виж за Франция не е казал хубави работи

не знаех, че има и булгарски рептили.

Дъртата крава отдавна трябваше да е пенсионерка,че започна да изкукуругва. Ама те комунягите /Сталинка е от виден комунистически род/ умират,ама не се отказват от властта ,а и като я подкрепя дъртия ре..ил бившия унгарец СОРОС ,тая ще седи там до 100 години,като една Пелоси в САЩ. Сбабичосали се и изперкали дъртофелници,но ВЪВ ВЛАСТТА!

Абе не знам... От една страна САЩ вече са наложили на Русия над 6300 санкции ... от друга страна една от санкциите е забраната на износ за Русия на бански костюми на сттойност по-висока от 1000 долара, тоест комичното и трагичното вървят ръка за ръка но точно това показва че някой просто не може да постигне това което му се иска.

И ти, опитимисте мислиш че санкциите вече са се провалили ? Не са почнали още истински да действат, мамин - изчакай поне до Юни да видиш каква преизподня ще стане путюва Раша!

Ало, преводчиците, default не означава ли неплатежоспособност?

Путин е агент на ЦРУ. Неговата задача е да унищожи Русия и да избие колкото се може повече православни славяни - засега добре се справя.

Сталинка да обясни като как се плащат задължения, когато активите ти са блокирани (санкционирнаи), а на чуждите инвеститори е забранено да инвестират във валутата ти. То се подразбира по дефиниция, че пречиш на съответния субект да си плати. и че сваля курса на валутата по непазарни начини. Ако кризата се задълбочи, неплатените дългове ще са капка в морето на трилионите загуби за световната икономика. Мисля си, че големите фактори няма да понесат тези загуби и ще клекнат. Дори вече го правят. Останалото е пропаганда.

'активите ти са блокирани' защото ще бъдат платени като репарации за устроения в Украйна руски банкет. А ти си представи Усмановата (немска!) яхта 'Дилбар' въоръжена с модерни ракети и радари подарена и превърната във флагман на Украинския Ченоморски Флот - руското дряхло крейсера Масква ще потъне от срам :)

Тази винаги е била кошмарно ирелевантна. Доколкото виждам, рублата поскъпва с 20% за поселдните няколко работни дни. Дали е вероятно задълженията да не бъдат прекратени - да, вероятно е. Нали така казаха самите руснаци - че това може да е насрещна реакция на санкциите. Та Сталинка открила топлата вода и решила да белсне като атлантичка. Нали до вчерасе опитваха да я изхвърлат пот МВФ.....

На 4-ти март рублата 135 рубли за евро. 14-ти март - 143 рубли за евро. Тия 20% къде ги гледаш и как ги смяташ?

Пълни глупости. Никакви санкции не могат, да фалират страна толкова бързо. Вижте сащ с над 30 трилиона долара дълг, без санкции, като вече 15 години отлагат дефоулт. Разбира се това налага тези биолаборатории да създават пандемии, както и войни, а да не говорим за цифровия концлагер, чрез финансов колапс, въвеждане на ББД, ЦВЦБ, идентификационен чип и портфейл, за да се поробят хората и да правят всичко, което бакстерите желаят. Но Русия и Китай пречат, затова нападат Русия първо, искаха с Украйна, но сега с банките си го правят, следващата цел е Китай и пълно владичество на банкстерите, които нямат страна, но са най-вече разположени в сащ и най-много власт имат там чрез сенилното старче, което сложиха, както и ФЕД.