МВФ: Трябва да има минимална тарифа за парникови емисии

Цената на въглеродните емисии по договора за декември тази година стигна рекордните 47.28 евро за тон

Обратно в новината

Коментари - МВФ: Трябва да има минимална тарифа за парникови емисии | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва остра революционна реакция срещу Зеленият Терор. КовидПанДемона и Зеленият Терор са неразделно свързани и инат общ сценарно режисйорски екип.

Мръсни гадове! Калкулирали в цените били...

мафия ве фе, КАЖИ КАК ШЕ ОБЛАГАШ ВЪГЛЕРОДНИТЕ ЕМИСИИ ОТ ВУЛКАНИТЕ! А от военните? Щот военнтите просто щи пуснат един томахоук ако им потърсиш пари за "въглеродни емисии". Вулканите ше си изригнат и никой не ви плати. ОТКАЗВАМ ДА ПЛАЩАМ ЕМИСИИ, ДОКЪТ НЕ ОБЛОЖИТЕ ТЕЗ ! Щот да рекетира секи може, че и с маска на загриженос за планетата.

дрън-дрън, бла-бла. СветлоЗелени, ТъмноЗелени, Резедави и т.н. не сте по-загрижени от другите за живота на планетата. Разликата между нас е че вие правите пари от този проблем. И поради това следва да свършите някакава работа. Например да покажете сравнителни данни и анализи как влияе на околната среда изстрелването на 100000 спътника от частно лице за неговите бизнес цели. Или пък как се отразяват редовните ядрени опити на франция, сащ, русия и др. Аман от папагали които само цитират неверни данни, любезно предоставени им от "зазгрижени" НПО-та. И после да врякат срещу автомобилите в града. Ами идете на село - там няма такъв проблем