17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей не се поучиха от нас тия да си страдат сега пък нека Путин им е виновн

Половинчата работа! За да имат полза нашите украински приятели трябва да направят следните няколко стъпки: 1. Тотална приватизация. 2.Либерализация, сваляне на регулацията, вкл. газовия пазар. 3.Валутен борд след неминуемата хиперинфлация, поради нереформираната икономика. 4. Членство в НАТО и ЕС, като за целта се привлекат видни икономисти, за предпочитане либертарианци от страни, извървели този опит и сходен манталитет, като България. 5. Единствено и само, без всякаква алтернатива да се използват само десни либертариански политически инструменти. 6. Ясно съзнание, че бонусите, като диверсификация, борсата за ток, водата на концесия, платените здравеопазване и образование, но много качествени - идват накрая, при строгото прилагане на регламентите, директивите и съветите на експертите, кризисните специалисти и други големи приятели от всички заинтересовани партньорски служби и страни.

Айде....и там почва яко робство.

Този филм сме го гледали, горките украинци. Тези пари отиват за поддържане на политическото статукво и слугинажа, те ще бъдат ограбени от върхушката, нито на Европа, нито на Америка, нито на политиците в Украйна им дреме за икономиката и народа.

заработи си помирисване на сребърник днес..

МВФ е Частна Американска Банка .

Това, което Ленин, Троцки, Сталин, Гошо-тарабата, Фидел, Че и още дузина отявлени интернационалисти не успяха да направят-световната социалистическа революция, за има-няма едно десетилетие го постигнаха Станишев, Сталинка и калинките на пазача на последния интернационалист от Правец!

Руските дрогирани тъпаци ще си правят своя олимпиада за назобени свине в удмуртия. С голям интерес се очакват голите борби на руския национален отбор с белите мечки

Аз не мога да спра да се смея Толкова му тича на безцветника :) Наздраве на всички българи!

И какво общо има това със статията?

Мисля, че всички руски приятели трябва да го знаят Нещо като лирическо отклонение Не те ли кефи

Едни и същи приказки, едни и същи методи към всички страни на които тази частна еврейска банка изпива кръвта.

Е сега братята украинци ще се набълбукат яко и внуците им ще трябва да работят ангария на МВФ, защото тоѝ нито забравя, нито прояава! Руснаците ги търпяха и хрантутиха, но световният капитал - НИКОГА. така че ще има "Долу гащите!" и ебън без лубрикант!!!!

Я сега дедо, вместо да се правиш на умен се търти на масата и отвори дупката на задника си Ще ти направя нещо

Че на нещастната Русия, дето жалките и овце за стрижене получават по 136 евро заплата при 22 милиона безработни, та на тази смешна и измамлива страна, дето утре и от спорта я изритват, на тази страна няма кой да и дава заеми. Тъпите руснаци ще се хранят с любовта си към бледния молец. Путин. Хахаха

А в Украйна зплатата е 58 евро

И Украйна са еднакво смешни Ама Украйна няма гений като путкин Значи русия е по- жалка :)

Украинците са новите чистачи на тоалетни след поляците и българите. Ако си мислят, че е голям келипир да се мазнят на САЩ и ЕС ...

Така се прави. Преебаваш една що годе нормална държава, след това и раздаваш заеми.

Не ги жалете, като се налудуват, Путин пак щи ги приюти, свои са си все пак.

Украйна не е особена надеждна. Мани го Зеленски, на Боко дай, че пенсионерите жив ще го изядат. Пък после, той знае какво да прави.

и тези православни глупаци ги овапцаха като нас