МВФ отказа 5 млрд. долара на Венецуела за борба с коронавируса

Решението на фонда се основа на факта, че няма ясно признаване от международната общност на властта в страната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абсолютно дивашко и антихуманно поведение на МВФ - джобен фонд на САЩ е естествено и логично. Рекламират се като демократи и хуманисти, но показват истинската си същност на безжалостни животни.За тях няма невинни и мирни цивилни хора: деца,жени, възрастни, които се нуждаят от помощ.Погълнати в желанието си да подчинят, да смажат непокорните народи забравят за декларираните от тях ценности, които ги употребяват само за реклама.

там не живеят ли хора?

Който не слушка, няма да папка.

Както винаги и в тази ситуация има нещо добро: ОТРЕЗВЯВАНЕТО на хората, проумяването,че МВФ, ЕС, НАТО И всички подобни институции са лицемерни и напълно излишни! Първи го проумяха италианците, след тях сърбите, следват ги французите и пр. Никой не помогна на никого в добрата стара Европа, единствено КИТАЙ, вече преборил вируса, изпрати помощ! Терористите от НАТО продължиха да си прекарват войниците и техниката, за да правят учения край Русия! По-добре късно отколкото никога е да се прогледне!

Споко. От Китай и Русия ще им ги дадат, а вие после ще гледате отстрани като насрани.

Аха... чакай... от умрял, писмо...

те умрелите до тук са НАТО +ЕС +ФАЩ -нямат даже маски и дихателни апарати за болните .Внасят ги от Русия и Китай Факт.

Абе то Мадуро не е много за вярване. Откъде да знаеш дали тези 5 милиарда долара ще отидат по предназначение или както на Мадуро му скимне. А че и от МВФ са едни мошенници спор няма. Така че тези 2 съмнителни субекта да се оправят както могат.