17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не се спира пот натиск на ПСЕВДО еколози и фирма "Напоителни системи" Да се СЪДАТ Всички където спират важни строежи на ТЪПИЩА и такива тръбопровории подобни важни за страната обекти

Абе вие нормални ли сте!? Това са БЕТОННИ тръби - по тях газ няма как да тече..... Това е в най добрия случай канализация. Не са направени подходни пътища,навеси,допълнителни сгради..... Като ти е опрял ..... изотзад - пускаш тръбите а персонала ако трябва ще спи и във фургони , ще ползва химически кенефи и ще газта кал някой и друг месец!

А кой нормален надзор ще подпише, че е готово за да се издаде акт16 ? То да не е пусканка, това не е будка за вестници ...

Щом Кирил Петков е казал, че газопровода е готов, Значи тези снимки са фалшиви! ПП променливите, не биха излъгали народа Български, само за да спечелят едни избори!

еба майката кви тръби празни ми снимате като вчера беше казано ,че конектора е пълен с Газ !

Пълен е, Но газа е прозрачен, Няма как да се види на снимките.

Не беше ли спряно строителството миналата година а ???? Или вече групово забравихте???? Не беше ли също така готова според Киро и компания?

…. фирмата изпълнител е от 15 години у нас, а в Гърция е фалирала… взела 4-5 обекта с “протекция” и нито един не е завършен в срок и на договорна цена…. защо ли….?

Браво Шишков, Браво Алексиев за тези супер яки снимки. Като ги гледа Путин мед му капе на сърцето. Но да Ви питам господа не съзнавате ли, че сте полезните идиоти в играта на Решетников.

Викаш Путя не знае за кво иде реч и чака на снимките в дира .... ае къде ва намират ?

В тази тръба която още не е готова не мисля че ще се пренася газ. Ако е така значи тенденциозно е поднесена тази информация да настройва избирателите срещу ПП! А това не мисля е задачата на временното правителство или не би трябвало да е. Та идва въпроса на кого служи?

Че кое му е тенденциозното? Това е реалното състояние на тръбата. А Киро я откри преди месец. Как? Какво откри?

Това водопровод бе лумпен!

Ае Кифло, за да се издаде акт16 на един обект, трябва всичко да е готово и направено според документацията. Иначе надзора тряа си слага главата в торбата, ама там не са българските надзори :)

Сега Кирчо Траволтата пак ще се появи да обясни с приповдигнат тон как всичко е готово. Докога ще дават ефирно време на тоя наркоман?

Сериозните държави не се мобилизират,а бият шута на такъв строител и търсят неустойки.И завършват обекта с друг строител!

Киро на какви тестове на налягането е присъствал, след като тук се вижда липса на тръба въобще?!

Това е канал бе идиот. И няма отношение към преноса на газ. Газопровода е загазен с 42 атмосфери налягане...

#КироТъп0т0МайПакИзлъга

Ние нямаме подобни ядове, и инвеститорите предпочитат нас.

И каква стана тя - пак по нашенски! Бойко въртя един кран ,в присъствието на двама президенти -Ердоган и Путин. Да , вярно, въртя го на обратно, но все пак потече газ. Другият идиот- про100 Киро, въртя друг кран,в правилната посока. Да де , ама от там нищо не потече. как ви се връзва - фирмата изпълнител, наета от Бойко, да изпълнява задачите дадени от друг??? -Никакъв шанс! Сега на всички стана ли ви ясно, каква беше целта на упражнението ПП??? Защо от управляващото посолство ги менкат като носни кърпички? Да върнат и бетонират в управлението на България един доказан престъпник - Бойко Методиев Борисов. Изпраха ортака му Пеевски - уж закон Магнитски , уж доказан мафиот - и накрая -нищо! Политическата каста в БЪлгария, е всъщност мафията , която си има държава!

Кой е престъпник решава съдът, а не троловете. И всички строежи бяха спряни още от първото служебно правителство.

А те Кирчо и Кокорчо не бяха от него ? :)

За сведение и информация на всички “специалисти” и не дотам по газа : На 14.07.2009г. ( преди 13г!) или ДВЕ СЕДМИЦИ преди още първото п-во на ББ , МС с р-е N216 обявява интерконектора с Гърция за “обект от национално значение” , той е дълаъг едва 182 км от които 150 на БГ територия ! А д-ра , който ББ подписа за изграждането на Турски Поток с НАШИ 2,586 МИЛИАРДА ЛЕВА предвижда неговите 308 км да се изградят за 615дни (1 г. и 8 месеца) а де факти е изграден за САМО ЕДНА ГОДИНА и ДВА МЕСЕЦА !!!К сега по “Турски Поток” минаващ през БГ тече руска газ ама не за нас а за Сърбия , Унгария и Австрия !!! Става ли ви ясно КОЙ КАКВИ ГИ Е СВЪРШИЛ / НЕсвършил с нашите пари ?!?

Чакай бе, нали не искаме руска газ. По турски поток не била за нас, ами не е руска е - мириши ..... А тръбата е направена със кредити от банки/не е трудно да се провери, а не от бюджета/ като е заложена да се връщат от транзитните такси.

При бай Тошо обекта от сутринта досега щеше да е завършен, банкета също и щяха и да наебът главната инженерка.

Това на основната снимка е ану*са на Радев, леко отворен и безконечен.

От тези снимки не се разбира работо или не връзката - има ли налягане в тръбите или не! Това че са покрити с найлон и се боядисва около тях не означава че са празни, това че вертикалната планировка не е завършена пречи на тръбите да работят само в главите на някои писарушки от министерството! Ако наистина знаят какво правят писарушките, една снимка беше достатъчна - снимка на манометъра, който показва има ли налягане в тръбата или не. Всичко останало са бюрократични приказки на книжни плъхове, работещи в министерствата и наричащи себе си ЕКСПЕРТИ!

На първата снимка, какво виждаш ??? Аз виждам тръба, която е ПРАЗНА, ако в нея имаше 40бара леле

А пък аз виждам недовършена канализация.

Честно казано и аз. Не вярвам да изпълняват газопровода с тия циментови тръбици.

Явно че написаното от мен се потвърждава, някои мислят бетоновата канализация за тръба по която ще минава газ - мисля че коментара е излишен. Разберете не ни трябват книжни плъхове, трябват ни хора със знания и практически опит - само така ще тръгнем в правилната посока.

Газопровода е пълен с газ под налягане 42 атмосфери.

А в главата ти няма и една.

Тези снимки за мен са МАНИПУЛАЦИЯ. Бетонната недовършена тръбата, която е на снимката не е газопровод, а тръба за канализация или отодняване. Една не много дълга канализация може да се направи за няколко седмици. Другите снимки са от зала, в която се полага мазила и после трявба да се боядисат стените. До няколко седмици и тя може да е готова.

60 м канализация са за 8 часа със засипване и уплътняване.

Нали го снимаха Киро да върти някакъв кран с с дебилната усмивка.

На тоя изкоп за мръсен канал, Киро КУРУлацията трябваше да монтира един парапет, за да може да се подпират с Лена там, ццццц. Така е, като се оставят на младите майстори

Иначе Просто Кирчо завъртя някакъв кран там, и тръбата била пъ-ъ-ъ-лна с газ под 40 аммосфери. Като гледам липсващата тръба, ясно защо газта е толкова скъпа - ами изпарява се в атмосферата :) :) :)

Значи хем я няма, хем я гледаш... Олигофрен.

Баце с джипката, да обиколи обекта, да насока еепите на мързеливите....?!!! Борисов бил лош и нищо не правел!!! Дообре.

Алоу, харвардският парапетчик, имаш ли коментар, бе!? Или да чакам Ленчето Общата да напише постче!?

Само резидентските тъпаци и малумници, тия дето избраха резидентина, можеш ги заблуди, че газ тече в цементови тръби за канализация.

и феновете на Бойко са в групата

А къде ще паркира кораба с 3-4 пъти по евтиния газ?

Корабите не "паркират" панимаеш? Те акостират!

Газо по песако на снимката ли требва да мине, оти тръбата е свършила до песъко гледам

Шило

И, кво? Простият отвори кран към нищото?

Не е към нищото. Към Гърция, от където можем да си купим същата руска газ с 200 мил. лева оскъпление, или американската LNG газ кпято по принцип си е 3 пъти по-скъпа.

Не на руския газ! Газпром - гоу хоум! Слава Україні! Героям слава!

Като гледам май зимата ще сме на свещи и с ушанки, защото едни свине, които слушат американските боклуци само прибират по някой и друг подкуп и нищо не вършат. Не виждам защо да не купуваме газ от ГАСПРОП при положение, че пак ще ни продадат същата газ, но само че ще са я купили американците и ще подправят едни документи, че идвала ехеее от не знам си къде! Толкова прозрачна стана "мощната" икономика на Европа и Америка, че виждам само руски ресурси прости сменени едни документи. Е американците искат всичко това да им е без пари.... но кранчето се позатвори, а за зимата нищо чудно и да ни спрат нацяло газта- да видим "приятелите" ни от ЗАПАДА дали изобщо ще им дреме как ще мрем.

Това е Supervisory Control and Data Acquisition. Системата, която управлява съоръжението и събира данните за налягания и пренос. Без нея желязото е мъртво.

Не е съвсем така - газопровода може ръчно да се управлява, но е трудно и рисковано..

"Автоматика" на по-български.

че Баце го започна и служебното правителство ще го завърши. Кире и шайката му плямпаха тъпотии седем месеца и нищо не свършиха на ползу роду.

Всички основни строителни дейности били завършени? Дайте тогава да завършим всички основни дейности по заплащането, но без превеждане на парите. Ще си ги видят когато завършат всичко, а не само основното

Виждаме на снимкие: едно небоядисано отвътре помещение една недовършена канализиционна тръба един неасфалтиран път с паркинг и една шахта без капак И не виждаме нито един работещ работник

Точен коментар! И по пътищата виждам започнати ремонти без работници по тях!

Ама Киро каза че газовата връзка с Гърция е завършена. Ти свга на него ли ще вярваш или на снимките?

И как ще виждаме, като вероятно половината работници са без трудов договор?

Не е важно ,монтажните дейности да са приключили ,важтото е парите да са усвоени от правилните фирми ,свързани с правилните "Политико-икономически " лица. Така е при демократичният неолиберализъм

По руски е, парите да идват директно в сметката на Путин

Е, не знаех ,че и в Русия има демократичен ,неолиберализъм.То тогава трябва да има и гей паради.Тогава защо се вайкат онези странни същества

А бе то баш в Русия се усвояват здравата пари. Справка: олимпиада в Сочи - 8,7 милиарда долара за 48 км. жп линия.

До Борис ,ама Вие ли ги платихте .Браво

Пожарникарите не подписват пускането на обекта - няма водоснабдяване, няма мълниезащита, няма заземление, няма път. Като ги нправят да им се обадят.

Като погледнем фактите е видно едно :Само ББ е построил нещо в България последните 33 години. Добро или лошо - нещо остана след него. Друг няма. Ако ще ми слагате минуси - искам отдолу име и обект, за да докажете минуса си.

"Дунавски вълни",за другото сам ще се сетиш....ако искаш,естествено.А ти може да ми посочиш поне един обект,който не е ремонтиран на следващата година от пуска...

1. ДУНАВ мост 2 2. Софийското метро 3. Което от Хемус е построено и пуснато при Баце - не са го правили 4. Тунелите при Витиня. Първият е готов от поне 2 години. А за София колко направи... Не знам софиянци с кви очи го ругаят. Ако не беше той, още щяха да са виждали метро само по телевизията...

Ами толкова си могат нашите фирми в които работят само цигани и малко турци та какво очаквате тогава а и същата фирма направи една отсечка и в Сърбия от новата магистрала и тя е точно такава като тук

Само един обект от мен - град София

Фактически много минуси, но нито един коментар с име и обект, построени от друг осен от Баце, буахаха

че е готово,бе?!

Кире източи язовира и напълни тръбата. Пита се, колко милярда € изтекоха в посока на топлите острови?

Какво очакваме да текне по него?

Първата снимка не е нова. На другите няма нищо обезпокояващо. Със здраве.

Това е да си джендър до дупка. Наздраве!

слуги на Съединените Краварски Емирства не ни ли призоваха да не се връщаме към Газпром, защото всичко с Гърция било договорено ... а пък той газопровода още е с дупки... хахахаха

Не е довършена връзката. На места липстват гербери и рози.

Някой пак саботира. Нарочно са разглобили тръбите, за да дискредитират Кирил и Асен.

Баце! Само той може да е! Нощем ходи, чегърка и ето - саботожа е на лице

Може и Путин да е....

Тъпото Киро, какво е въртял, май празен кран :)

Въртял си е палеца в ануса на гугЛена :)

На този плитък ров, Киро КУРУлацията как не му е сложил и един парапет, та да има къде да, се подпират с Лена...

се биха в гърдите с таз линия и как били осигурили сигурен газ... бая гласове от родните овце спечелиха, чак 5000 подписки са събрали. Циркът може да се завърне пак на есен.

И ти какво видя на снимките. Щото аз две камари с инертни материали и шахта без капак. Ако това е критерия едва ли има нещо завършено в България.

ама много хора са така силно впечатлени от Въздуха под налягане, който им пуска Майсторът на Илюзиите и Лъжите Киро Галфонов, че главният им мозък е превключил окончателно на хипнотична приспивна програма тип безкрайна спирала.... която им се върти така в очичките и си повтарят едни и същи мантри, лягат и стават с американският химн и знаме.

Абе някой виждал ли е газопровод za6 тото това изглежда като одпяда4ен канал и помпена станция.

бетонови тръби за ГАЗ ??????????о6те европа съм не видял

Тръбите са за водата за гасене на евентуален пожар.

Тази тръба е ясна че не е от газопровод, но това с найлоните прилича ли ти да е в експолатация? Разгледайте всички снимки

Кириле, Кириле, те такова парапетче тражиме, га го ебеш да подпръцне, мудете да ти разхлади...

Нали знаете как е при Киро Истината - 3-4 тунела под Стара планина, 5-6 моста над Дунав, 7-8 танкера.... На думи е много мащабен и деен, на действия - пълна скръб. Да беше питал Баце как да го направи, като толкова не може