Москва преведе на Депозитара рубли, за да плати купони по еврооблигации

Русия не е в неизпълнение макар да плаща в националната си валута, смята финансовият министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това на битово ниво го играхме 90-те. Имаш депозит в банката, вноска за кола, лихвоточки.... Имаш и нужди, и непредвидени разходи. Само че ти замразяват депозита за години, след което ти го преизчидляват 1:10. Междувременно си обявен за неплатежоспособен и никой не ти дава кредит.

няма да мине номерът да платят в неконвертируема валута, какво да правят кредиторите с рублите?

Могат да си ги осребрят по много начини, не само в Русия.

ама курса не е този...... играно е това преди 90та отиваш в банката курс долар лев 1:1 амаа като искаш да купиш долари ти се смеят можеш само да продадеш..........

Дали някой ще им даде пари на заем отново?

Руслямски циркаджилъци - превели рубли в Националния депозитар за разплащания на Русия, който ще ги обени в евро и доларии ще плати в евроидолари. Въпроса обаче в случая дали този Националния депозитар за разплащания на Русия има откъде да си купи долари и евро или с другата ръка Путлер тайно ще си прибере рублите и ще ги замени с долари.

дължа на някой пари и му кажа, че съм готов да ги платя от банковата си сметка, но банката не ми разрешава плащане без да има наложен запор, въз основа на влязла в сила осъдителна присъда или друго законово основание за предварително обезпечение, какво е това? Произвол от страна на банката да се разпорежда с моите пари? Но е банка, а аз прост вложител. Те така.

Ако намекваш , че путлер е прав, мноо, мноо си се объркал Санкциите не са прищевки а отговор на нападението срещу Украйна Фибансовите пазари си имат своя логика и путлеристан или ще си плати гяволъците или ще се нареди до Северна корея еритрея и Афганистан Честито на крепостниците

е прав. Казах кой ще приема, че ми пречи да си взема моето. Това не е желаещият да плати, а мутрата, която му пречи.

Не всички москалски банки са изключени от международните плащания Нон стоп получава евро и долари за продажба на суровини Да плаща или да фалира Явно ще е второто

Ami plashta s kvoto iska, silnite nikoi ne im nalaga , a pobeditel ne se sadi

Нахендри се с Украйна и сега се чуди какви да ги дъвче Това е човека който ще погребе московията Колкото по- рано, толкова по- добре

Няма ли руснаци с топки, да пречукат кремълския хобит докато не е направил по-големи поразии.

кой открадна руските пари. Аз по-скоро ще пречукам тъпака, който не дава на оня с парите да ми плати. Един си иска парите, друг иска да му ги даде, а трети ги държи и казва - бал съм ви и двамата. Ще пречукам свинята дето държи парите, а не този, който иска да ми ги даде.

Седят си по банковите сметки на московията Но не може да ги пипат, за да не финансират войната с тех И къв е проблема Нал мурзилкистан са богати Къпят се в пари Ше платят, ама в пари, не с денги Или им останаха само руПли? Анадъмо?

1. В очите ми никога не би ми държал този просташки тон. Но съм човек и щях да ти нося сокове в болницата. Друго няма да можеш да приемеш. 2. Защо точно с тези пари да финансират войната? Имат си и други, имат си и старо оръжие. 3. Да нападнеш чужда територия /както направиха руснаците/ си е война и агресия, НО... 4. ...Да откраднеш чужди пари /стига с тая простотия за временния запор/ си е кражба /ако не си съгласен да ти подържа спестяванията за колкото аз реша срок, пък кажи, че съм миротворец/ 5. Дефолта ще е изкуствен, предизвикан от ФАЩ и помиярите около него. 6. Разпада на Русия ще доведе до създаването на няколко държави с нестабилни правителства, но с ядрени и други оръжия. Става още по -опасно за света. 7. Абе какво и аз се занимавам с педераст от платените /т.е. ти/.

Прочетох ти само първия ред със заплахите Типичен рубладжия Требва да ти козирувам и да те наричам ваше благородие ли? Кат немаш акъл да спориш, не ми се фали с бой Смешник

не четеш, но имаш мнение. Наистина твоето е свъхкомпенсиран комплекс за малоценост. Хайде да вечерям със семейството и да те оставя в жалкото ти самотно съществувание. А това друг да е на резлично мнение и веднага да се сещаш само за "копейки" говори само по себе си каква стока си. Мразя дискусии с импотентни.

Е поне един вагон книги, Постоянно чета, включително руски Ама нямам намерение да си причинявам четенето на неандерталски словоблудства Изгуби ме още на заплахите Пий си бояришника Брой си копейките Кълни се във вярност пред портрета на путлер В цял ръст На токчета Може и клеймо във вормата на Z да си сложиш на челцето Да знае барина,че си негов добитък Ай със здраве

Аз бих ги взел без да се замислям. Като минимум, рублата е "обезпечена" с нефт и газ, за разлика от долара който е обезпечен само с още дългове. Засега света продължава да използва дорлара и еврото по инерция, но ... краят на тази история се развива пред очите ни. Дръжте се момчета, идват трусове!

Толкоз пъти ще го напиша С нищо не е обезпечена руПлата Путлер си печата колкото си иска Определя си курс къвто му хареса Скимне му нещо - хоп указче Тез указчета само за крепостниците важат обаче Мордор фалира Кефф

Когато Япония ги удари земетресението, цунамито и Фукушима едновременно, си поискаха парите от Америка - дивидентите от облигациите. Знаеш ли какво получиха? Един среден пръст и предложение да си купят още облигаци... та така.

Или линкове към копейкаджийски опорки нема?

отговаря за икономическия сектор. Виждате ли - никога не слага точки в края на изречението. Все пак бил прочел вагон книги. Добре са му казали - комплексар на издръжка в ДБ.

Хаааа-ха, тоя фалит се получи доста по-скоро, отколкото очаквах. Но аз и на СССР на времето им давах максимум 10 години още а те си заминаха оттук след малко повече от една.

А аз може ли да си напечатам мои си банкноти и да си погасявам кредита с тях по какъвто курс кажа АЗ на банката.

И къде е този дефолт ? Кредиторът си получава плащането в рубли, отива на руската борса и си купува долари. Какво повече иска ? И купувачите на газ се потръшкаха за лице пред чичо Сам, пък си продължи търговията. Да са спрели доставките за Германия, Италия, Швейцария ? А с какво плащат ? С рубли. Ама си траят ! Само слагачът Петков, само той се направи на велик и ни остави с празно газово хранилище. Сега сме в очакване на Годо. Да станела връзката, пък да дойдел газът, пък газовозът, пък да видим дали преди това няма да дойдат студовете ...

По измисления от путлер курс, дето и лукашенко не го ще Аре нема нужда Има си уговорена валута за погасяване Взели са на заем долари- връщат долари Взели са евро- връщат евро руПлата не е международна валута Търговията с нея дори в мурзилкистан е силно ограничена Московията е в офицялен фалит Понял?

Там е проблема.Руснаците не разрешават държателя на дълга да си купи с рублите долари и да ги изнесе.Има ограничения на руската борса.

МИ ти си изпуснал тази възможност, но да ти дам идея - тоя дълг се търгува с едно поне -30-50% остъпка. Що не си го купиш ти, ще си на 50% кяр + % на лихвата. Те ще ти ги платят в рубли, ти ще си купуш с тия рубли долари в Москва и ще си преведеш. Тука е проблема - с тия рубли - нито ще купиш долари (не е позволено), нито ако имаш долари в руска банка ще можеш да си ги преведеш извън Русия. Това си е ДЕФОЛТ! Русия е извън финансовите пазари вече, и ще е там едно 20-40 години. Пълна разруха на икономиката и я чака ..

Поредният умно-красив , дето си мисли , че " финансовите пазари " имат някакво значение за Русия. Не , няма вече да се занимават с тях.

До stankov Германия и Италия си платиха в евро. Преди техните плащания Русия отстъпи и за плащане се приемаше получаването на превода в евро в банката на Газпром ( както си беше по договор). За нашите плащания Русия искаше да признае плащане след постъпване на сумата по сметка в рубли. Мисля виждаш разликата?

Като не искате рубли, чакайте от умрял писмо.

що другите не могат.