Морските курорти привличат туристи с нестандартни екстри

В Несебър предлагат сладолед за кучета, а в "Албена" - плащане с биткойни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво привлича педали и лизбиики ли

Ако си пиян на куче, полага ли се безплатен сладолед?

никога в булгаристан на почивка!

Все по зле става,още строежи, още бетон, мисля,че и висящи хотели ще почнат ,да строят, защото няма място на земята и забравих апартаменти,то морето отесня, жалко, много жалко!

Истината е, че не ставаме като общество и народ. Не заслужаваме морето, което имаме, природата, която имаме, че и държавата си не заслужаваме да имаме. Ние се справяме най-добре като емигранти, защото отиваш там на "заварено положение" и не можеш да се правиш на мутра, защото заплатката ти от 1300 евро/паунда остава на половина и цял месец си като изпаднал германец. Та както с всичко в живота, така и тук, като не си добър стопанин на имота или ти се разрушава или някой друг го взима.

Печка и одеяло къде има.

Миналата седмица бяхме за три дни до Приморско. 260лв инклузив в Жерави. Чадър и шезлонги на плажа фри. Морето прозрачно, чисто. В града спокойно. За феновете на цацата, прясна левче 100грама. Всичко беше ок.

Дай му заразено месо и сладолед да видим кое ще избере.

Морските курорти привличат туристи с нестандартни екстри Безплатни чадъри и шезлонги - това са само част от екстрите, с които курортите се опитват да привлекат повече туристи. Сред най-новите атракции са сладолед за кучета в Несебър, плащане с биткойни в "Албена" и въжени приключения в Сапарева баня... Сапарева баня в топ 5 на морските курорти ва България... Всеки ден по нещо ново може да научите от гелосаните дръжки на микрофоните по нова-тв, рупора на бойчо банкянската комунделска мутра крадлива мазна долна.

В КРАЙМОРИЕ кучетата са забранени на плажната ивица. Това го обяви концесионера. Иначе чадъри и шезлонги се заплащат

Лелеее, веднага си отменям почивката за Испания. Тука е истината!!!

Аз съм морско чедо, но не ви препоръчвам българското черноморие, лоша храна, мръсен плаж, че и платен, шумно, курви се разчекнали навсякъде, мухлясали стаи в хотелите за баните да не говоря фугите черни..ядеш замразена цаца от 20 век за 4лв/100гр.. българското черноморие умря с пералните за пари на нашите глупаци, презастроено, грозно и мръсно

Щайгите с домати да не забравиш

От кое високопланинско село си

От село Несебър, за разлика от теб гражданино-селяндур

Лъжат че е безплатно миналата седмица чадъра беше 100лв

Да разбираме, че циганите продаващи варена царевица, плюещи преди това в казана защото я продават на гяури. Са си стара "атракция".

Оф, факоф!

Бях края на Май месец на Несебър. Плажът не работи, чадърите затворени. Отивам да се потопя във водата и с мен са приятелката и малко куче на кайшка. Има табелка, на която пише забранено за кучета на плажа. Това го разбирам и се съобразявам, когато плажът е в експлоатация, но в случая нямаше жива душа + кучето не беше пуснато свободно да си тича по плажа, макар че исках. От нищото се пръкна Ганьо спасителя да ми се накара видиш ли как било забранено за кучета и трябва да се махне от плажа на часа. Само едно изречение получи от моя страна: "Продължавай със същата любов към животни и потенциална клиентела и не само, че Гърция ще се пука по шевовете от Българи, а вие до края на сезона може и да сте във фалит. Така де, успех и спорен сезон ви желая!" Ще се оправим де, но първо ще стане като на Майорка преди няколко десетилетия: яко бетон, яко фалит, яко бутане на бетономорие, за да се направят нещата отново по правилния начин.

Безплатни свирки всяка сутрин да предлагат, пак ще си харча 3000 евра в Гърция. Да мрат наште!

3000 € някога на живо виждал ли си

Говорете си каквото искате.Истината е -ДЕН,ГОДИНА ХРАНИ! Кат ми дойдат майните и заралийте за уйкенда и покрай тях някой заблуден софянец да ги изчаластря едно хубаво...не ми трябват на мен англичани и германци! На българите всичко може да пробуташ без особени усилия!

Година и майни няма да има. Шопи-хич. Фащай се на истинска работа

Това го слушам всяка година и едвам чакате да стане юни и да докарате любовниците си за по 1 нощувка!

Доживях да видя,как всичко се връща и от тарикатщина файда няма.

Предложения Промоция 5дни от2до 6август само 5 нощувки без храна хотели Несебър:Парадайс Парк 1975лв.,СолМаре 1547.,ПаладРивиера1558.Това са цени само за нощувка за двама,без храна с отстъпка?Изберете българското?

Хаха, наистина ли искат толкова пари за нощувки? Тези не са на Земята...

Единствено бетона е по-пресен от цацата на БГ черноморието! 20г се гавриха с туристите, като им вземаха по 36лв за 2 шазлонга и 1 чадър! А сега и кучешки кондоми да предлагат пак няма кой да им се върже!

30 лева чадър и шезлонги. В гръцко ще ми донесат и 3 бири

Ако не предложат безплатни чадъри или поне на ниски цени, все тая.

Бг курортите продават в сегмента 200-300 евро на седмица пакет самолет и инклузив! За тези пари хотелите са супер,а с сервиза може да се направи компромис. Драмата им почва като не успеят да продадат пакетите и се опитват да запълнят хотелите със индивидуални туристи каквито в случая се явяваме ние българите и до някаква степен румънците.Тогава цените за нощувка са драстично по високи и на всеки почва да му прави впечатление неуредиците ...Едно е да ти струва 500 лева със транспорта,а друго 100 лева на ден само престоят... За плажовете не искам въобще да ги сравнявам!

Бях на бизнес пътуване през Великденските празници до черноморието, и останах там няколко дни, като си направих разходка от Юг към Север. Какво направи впечатление на човек като мен, който има и къща на морето (на която не ходи поради ред причини). Курорти и малки градове и селца като Созопол, Лозенец, Китен, Царево, Варвара, Синеморец, Ахтопол вече са БРУТАЛНО застроени (по южното черноморие). Това което беше на плажове като Перла в Приморско е тотално загубено - това почва да се случва и от Варвара към турската граница с Ахтопол, Синеморец и Резово. Презастрояване и унищожаване на малкото останала природа. Варна - град който преди 15 години беше страхотен, сега е мини София, със същите проблеми като София. Презастрояване, тотално обезлесяване, квартали тип Манастирски Ливади със сгради в сградите - НИКАКЪВ въздух. Бетонна джунгла, слизаш към Златни Пясъци - хотел пред хотела и излизаш на терасата да се полюбуваш на "гледката" която е представлява тесен процеп между 2 хотела на 1-ва линия. Св. Св. Константин и Елена не предлага дори и този процеп. Ако се слезе много на север към Яйлата и Камен бряг - там може да се насладите на НЯКАКВА природа, но пък няма плажове. И какво излиза - плащаме пари като за Малдивите, получаваме бетонни плажове като бившата Мария Луиза в София ...... С разликата че тогава поне Борисовата Градина си имаше дърветата, на черноморието те липсват. С удоволствие ще си давам парите в ЕВРО за Италия, Гърция и Испания, вместо да ходя на бетонен туризъм в жалкото и съсипано в последните 10-15 години лайноморие.

Морето си е море,но БЕТОНА и презастрояването отблъсква! Българинът не е добър домакин...АЛЧНОСТ и арогантност почти навсякъде...

Най-нестандартната екстра, която веднага забелязах, е почти двойната цена на нощувките, спрямо миналата година. Година, в която бяха доста по-високи от предходните няколко сезона.

Гърците предлагат само чистота и спокойствие. Простички неща. Толкоз по въпроса! Фащайти са за палцити!

Предлагат нанайци,кът си носиш ядене от вкъщи

В момента е пълна пустош по Черноморието. Най-много български туристи има в Бургас и Варна, които спят по роднини и приятели. На границата с Гърция опашката е в километри. И така ще бъде.

Много екстри на нашите курорти,а опашка от коли на гръцката граница !?

Също като мутрата адвокат, който предлагал хонорар от над 100 000 евро на Бакалова да я откаже. Напълно безсмислено. Не разбраха ли че бетономорието не е привлекателно. На места в Гърция ъсловията за настаняване са по лоши. НО. Е тихо, спокойно. хубава . вкусна, проста храна. Без мутри на плажа и паяци по улиците. Това е. Какво се напъват от Албена. Не искам да съм като кон на ясла. Хранене по час, спане по час- отгоре на всичко скъпо за кренвирш от 3 лв килото за закуска

С кучета по плажовете ще се привличат туристи !!!

Да опитат първо със стандартните - чиста вода, вкусна храна, любезно отношение.