назад
Мляко, вино, картофи: какво да се прави с излишъците от кризата с COVID-19
Не винаги е лесно да се пренасочат потоци храни към алтернативни канали за разпространение без да се дестабилизират други сектори
Обратно в новинатаКоментари - Мляко, вино, картофи: какво да се прави с излишъците от кризата с COVID-19 | Бизнес.dir.bg
17-11-2017
20-11-2018
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
Коментари
Коментирай
Картофи - на картофено брашно - 20 години гаранция; производство на хартия също Мляко -> кашкавал - от 2 месеца до 2 години зреене (в зависиомост от сората) Царевица - PLA пластмаса но се съмнявам, че хората ядът по-малко сега отколкото преди. Дали ще го ядеш в ресторант или вкъщи - количеството е същото. А ако някой се замисли - ИМА ЦЯЛ КОНТИНЕНТ СТОЯЩИ ГЛАДНИ. В ЛАГЕРИТЕ ИМА МИЛИОНИ ЕМИГРАНТИ ! Излишъка ли ви е проблема, или ЛИПСАТА НА ПЕЧАЛБА