Мляко, вино, картофи: какво да се прави с излишъците от кризата с COVID-19

Не винаги е лесно да се пренасочат потоци храни към алтернативни канали за разпространение без да се дестабилизират други сектори

Обратно в новината

Коментари - Мляко, вино, картофи: какво да се прави с излишъците от кризата с COVID-19 | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Картофи - на картофено брашно - 20 години гаранция; производство на хартия също Мляко -> кашкавал - от 2 месеца до 2 години зреене (в зависиомост от сората) Царевица - PLA пластмаса но се съмнявам, че хората ядът по-малко сега отколкото преди. Дали ще го ядеш в ресторант или вкъщи - количеството е същото. А ако някой се замисли - ИМА ЦЯЛ КОНТИНЕНТ СТОЯЩИ ГЛАДНИ. В ЛАГЕРИТЕ ИМА МИЛИОНИ ЕМИГРАНТИ ! Излишъка ли ви е проблема, или ЛИПСАТА НА ПЕЧАЛБА

За виното мога да помогна.