Mitsui и Mitsubishi окончателно решиха да се включат в газовия проект "Сахалин-2"

Районът е източник на около 9 процента от вноса на втечнен природен газ в Япония

Обратно в новината

Коментари - Mitsui и Mitsubishi окончателно решиха да се включат в газовия проект "Сахалин-2" | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

виж ти! Fck EU!

интереса клати феса, а тука се правим на по католици от папата, масрафа разбира се го плаща бай Каиш от Долно Нанагорнище

Ами сега? Ще има ли санкции срещу Япония? А ние ще се включим ли? Де е с'а киро на кирия.....

Тая сган наречена Америка с вечните й войни за " демокрация" разруши в последните особено след 1990 година много страни само за няколко месеца разруши всички Международни споразумения, контракти, договори правила и не остави ни дипломация ни икономически връзки които бяха изградени с години. Със своите нареждания,заповеди, провокации,заплахи шантажи сега разрушава икономиката на своите васали .

Япония също се отказва от природният газ за ужас на колхозниците и преминава към ново поколение АЕЦ! Това е ОФИЦИАЛНОТО! :) Сахалин 2 ще се използва в преходният период без да се правят нови инвестиции в него!

Колега Майор, в статията пише точно обратното на твоето твърдение за отказа от ГАЗ. То тва става като в България - Казва Лена на Кирчо че не ни трябва руска газ и хоп- спираме да купуваме. Да, ама НЕ. В Япония се произвежда горе-долу колкото в Италия и Германия взети заедно. За Всичкото това производство трябва енергия и полезни изкопаеми. Японците преди 10г нали се кълняха че нямат доверие на АЕЦ и спират да ползват тези опасни технологии, ама още Догодина 7-8 Аеца ще бъдат разконсервирани,че зелената енергия нещо не успява да се наложи дори там. Колкото до намерението им да строят нови АЕЦ, това от днес за утре не става - ще минат поне още 10г. и тогава евентуално може да се откажат от пустата му руска Газ. Отказа от нещо в което си инвестирал Милиарди трудно се преглъща и както виждаме японците няма да си правят Сепуко или Харакири, за разлика от много умна Европа, дето си предаде интересите за сметка на Американците.

си истинската длъжност бе боклук! Какъв Майор си и от кои войски?

Японците вече са платили инвестициите в миналото! Няма да плащат нищо за в бъдеще! Или с други думи Mitsui и Mitsubish вече са вкарали едни пари през годините в тоя проект и сега ако не се включат ще изгубят всичко! ТОВА е ИСТИНАТА! Всичко друго е евтина руска пропаганда! :)

Япония, Корея и Европа имат тежка съдба - Много умни и напредничави хора, без нужните ресурси. То затова се води и WW2. Япония и Южна Корея си гледат интереса - санкции манкции не ги интересуват и знаят че махнат ли се веднъж, после трябва да прекупуват всичко от Китайците пък те не се разбират много много. Сахалин 1и2 осигуряват 30% от втечнения газ за япония и няма алтернатива в момента. Корейците и те са по същата схема, но мисля че в друг проект.

Шило

Знаят си интереса японците. И, май не са чак в такава слугинска поза, в каквато е ЕС.

Тя позата е заета само от 20на човека на който им се плаща яко! В ЕС като цяло сигурно има 1% който желаят този конфликт в Украйна! А него (конфликта) можеше и да го няма ако имаше изобщо някаква политика в ЕС! Споразумението в Минск на което беше гарант Германия и Франция защо изобщо не се коментира в така наречените "западни страни"? Защо Франция и Германия мълчаливо приемаха нарушаването му без каквито и да било санкции и дори ноти спрямо Украйна - защото някой кешира в банката!

По практични са от Европейците... А и те вече са сърбали попарата на USA.

Японците ще имат топло зимата, а ние?

Gugnelid

На нас също ще ни е топло бре - в анала и заради триенето! :)

Ами евроатлантизма ................. Веднага Дай България и Продължаваме Простотията да направят митинг с служителите на АзБ и Украйнските бежанци и да се опълчат на тези Японци Путинисти

само "българския лъв" отстоява демокрацията до последно

Gugnelid

Вярно! Свил опашка под корема, протегнал лапа за подаяния от Европа, треперещ от студ, но верен на Хамериканските повели да санкционира! Това е българският лъв.

санкции, манкции- няма, брате! джапанезите клекнаха и се надупиха...

не успяха да сплашат самураите с показното убийство на Шинзо Абе