Коментари - Мистерия около голяма пратка руско злато, влязла в Швейцария | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мистерии има само в главите на идиотите и журналистите.Обикновено правене на пари от умни хора, не от евроидиоти.

Олиго май фрейнд...

Гордея се с моят президент...складиращ руското злато в Омразната Алпия. В знак на подкрепа на Путя, ще стоя гладен докато не "освободим" Киев. Вече си пробива дупка на колана 5 см след последната дупка и се стегнах в имени Путювското злато.

А златцето си се търгува :)

Чета-а, сбрали сме се днеска да ви кажем, че ке треба да одите с пиштовите да причекате ескортот со златните кюлчета. Гледали сте наши момчета у Дивиот Запат как са истарашували дилиджансите....Че съм измислил да си платим с тех членството у европската униа. Сега ше си опекам една нашенска наденица да не умрем без нея, а вие тръгнувайте бре и се не вратйте без металот!

Парите не миришат, златото още повече. Все ще се намери някой, въпреки санкциите в Европа и САЩ да свърши работата, срещу прилична комисионна, защото Китай, Индия, а и арабските само това чакат, да се правим на санкциониращи

Сега и двете съкровища, старото и новото, ще легнат дружно едно до друго на дъното! Онова беше от златни зъби, това още не се знае от какво е претопено, после ще разберем, в Хага.....

Новото се копае от мужици, от природата, не от еврейски усти.

А българското злато някой знае ли къде отива? То е много повече. Юдео-масоните използваха хаоса, разпределиха парсата още в мътната вода, Шулева и Мадридският крадец даже намалиха таксата наполовина, всичко се покри и огради с високи огради и никой нищо не знае, никой никъде не се допуска ! Желев, Костов, Нинова, Шулева, Мадридският крадец занитиха България твърдо за дъното.

У Канада, Дъндито го добива, изнася и никой не се интересува кога, колко, къде отива

Се кара в африка директно за преработка... за да не се разбере колко е количеството тука.... а дънди до скоро беше канадска фирма, но акциите ги държаха руснаци....имаче да, продали сме страната, а можеше да сме по заможни

То в Швейцария има и фашиско злато взето от изгорени Евреи.

А фараонското злато кой го открадна и направи "Изход".

Което не се купува с пари се купува с много пари

Швейцарците много обичат злато. Банките им са пазили дори златни коронки от хитлериските лагери, отделно са присвоили парите на убитите в концлагерите. Всякакъв може да си Хитлер, човекоядец стига да имаш пари. Така оцеляват векове. Скъпо платена прислуга, на която никога не можеш да разчиташ, независимо от легендите. Ако някой с пари поиска ще ти направят каквото е поискал.

Чета и не мога да повярвам, че нашият идиот нарече бензиностанция с ракети страна която произвежда толкова много злато!

Колко "много" злато ? Три тона на база хилядите тонове преработвани от Швейцария годишно си е нищо .

Ти правиш ли разлика между добив и преработка.

Като иде реч за уж най-голямата страна в света нормално да се номери и злато. Което не прави обиновения руснак с жизнен стандарт по- висок от страна в третият свят :)))

Швейцария не е член на НАТО, нито на ессссср. Ще си прави каквото е в неин интерес. Пари.

Както виждаш едностранно е решила да не купува рашистко злато ако и за него все още няма санкции .

И както виждаш двустранно си го е купила тихомълком.

Няма швейцарци, цигани, ескимоси, или каквото се сетите друго. Пред парите всеки кляка, сваля гащите, морал остава само празна дума и единствено повтаря "по-навътре, по-навътре". :)

Русия злато няма. Това злато е на република Якутия, крадено от москалите.

Защо ползваш чуждо име :))

:) Спасяват си паричките по познати дестинации, те и хитлеровите генерали там са си крили кинтите..

Идиот, златото е поръчано и купено от швейцарска рафинерия.

Само не разбрах кое не е ясно: "...внесени от Великобритания в Швейцария..." Ето как се заобикалят санкции :)

Знае се, че е влязло злато, но не знаят кой го е направил. Когато парите говорят всичко става.

Валкирия описва източването на златото от Съветския сюъз. Това продължава исега. Космическите кораби чакат на Луната. След като предадем всичкото злато, Земята ще бъде унищожена. Ще бъдат спасени само 144000.

Това е златото на Вълчан войвода

Объркали са. Било е уран, но не разбрали кой изотоп 235 или 238, a може и да е злато Au195 (радиоактивно)

Санкционираме руснаците ама златото им го купуваме ех тоя запад

Ама що па на запад го карат рашките? Нали загива в упадък гей тва онова ама златото и спестяванията и отропетата на зашд в Европа ::) :) :) :) :

Злато със "съмнителен произход"? Веднага ме "налегнаха" едни ми ти разсъждения... Русия е най-големия собственик на злато в света и ако въпросната пратка е с руски произход, не виждам нищо, ама нищо съмнително. Всички знаят, че стоките по т.н договор за ленд-лийз през ВСВ са плащани на американците в същото такова злато. Обаче, ако човек би имал възможност да понадникне в трезорите на швейцарските банки - колко ли "съмнителни" находки ще открие? Златни коронки от лагерите на смъртта на нацистите? Или доларовите "инжекции" в нацистката икономика от страна на американци и дори на щати?!? Да - на 22.06.1941 два американски щата са инвестирали в германската икономика 220 милиона долара. Нали всички знаем - ставало е само и единствено през швейцарски банки! Няма да се връщам още по-назад, всеки се сеща какво имам наум... За троловете не съм сигурен!!!

Преди дни В.В.Путин подписа указ за създаването на "Мобилизационен фонд" от злато и скъпоценни камъни. Русия повече няма да играе по свирката на запада и се готви за сериозно и дълго противопоставяне. Та може това да е първата вноска или да е просто количество, изпратено за рафиниране. После ще си го вземат обратно и ще си го пазят. Не дай боже да потрябва !

Рублата ще стане първата валута която ще се върне обратно към обезпечавнае със злато и даде началото на отлив от Фиат. Да му мислят тези които са продали на хартия повече злато от колкото имат в трезорите.

Това за да стане всички повтарям всички световни валути трябва да се обезценят поне 1000 към едно. Светът ще загине. Иначе по Велико нещо от златния стандарт няма, но владетелите на света няма да позволят това да се случи. Същите владеят и Русия. Няма как

Нека на глас да си твърдят каквото им скимне и да се подиграват на мерките с пословичната си простащина и сарказъм. Важното е, че трескавите трансфери започнаха, търси се спешно от къде, колко, какво може да се чопне, заобиколи, замести, че иде моментът Тюрмата на народите да замяза на един безкраен заграден с тел "Гулаг"!!!! А знаете, че изхранването и почивките не влизат в правилника на лагера! Ще крадат жито, ще влачат навътре хладилници, лични вещи, кафеварки и покривки мародерите като невидели, но и това до време. Иде Видов ден!Колкото повече им продължава "операцията", толкова по-изцедени ще стават, а после ги чака Хага и Страсбург плюс десет поколения напред, обречени да изплащат обезщетения и репарации....Вече и ЍГоспод не може да им помогне. Сами се изсраха на привидното си величие дори!

ico_all

Ама ти верно ли си ги верваш тези неща или просто го правиш заради грантовете, че иначе глад.

Прост си като гъба за да разбереш значението на новината, но евала за труда да издрискаш толкова дълъг пост.