Министерството на финансите на САЩ ще разследва обвиненията срещу Кристалина Георгиева

Световната банка обяви вчера, че е решила да спре изготвянето на годишния си доклад "Да правиш бизнес" заради установени нередности в докладите за 2018 и 2020 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че кво общо има министерството на финансите на САЩ със Световната банка, МВФ и тая статистика? да си гледат техните далавери и да не си врът носовете навсякъде

Цецка Ц., Искра Фидосова, Симено Д.,Цветан Цв., Владислав Г. и т.н герберската паплач... едни прости крадци, натегачи, нагаждачи и т.н. Натрапени ни от Германия-Меркел, чрез ннейната "фондация" за политинженеринг Конрад Аденауер....смрад!

Ха дано, ама надали... Трябва да се обвини по "Магнитски" и тая марксистка пачА и да й се конфискува всичко за корупция и пране на пари!

Вече й стягат килия в Сливенския затвор. С южно изложение естествено.

Боковица се изложи ПАК

Натегачите от късната соц номенклатура се натягаха и на новите господари от запад, без обаче да знаят как процедират те! Те просто слагат една такава пионка на един пост, за да свърши една работа и да "опере пешкира" и после бързо се оттървават от тях. Стрина Сталина изгърмя и беше точно дотук! Не изпитвам съжаление, въпреки, че е българка. Тази жена абсолютно нищо не е направила за България. Даже напротив : опитваше се да ни обяснява да приемаме бежанци, да приемем условията н МВФ, за България нямаше помощ след наводненията!

Характерна черта на българина е, че щом някой отвън обвини българин в нещо, останалите българи почват да го плюят още по силно, само и само да се харесат на своя господар.

Ето и тук, вместо да се коментира на кое място трябва да е Китай и другите, се плюе по Кристалина че е взела такова решение. Ми оборете го, докажете, че е така, или не е така! Ама не , трябва да се плюе, с повод и без повод !

На Баце му потъна още една подводница!

:))) Тази като си е сменяла името от Сталина е сбъркала представката - вместо "кри" е трябвало да сложи "пари"" Щеше да се казва ПариСталина, което щеше да е много по-близо до същността й.

а от министерството на финансите на Китай какво казват ?

Мачкай колежке комунягите! Щом квичат си на прав път.

Колкото повече се катери по дървото една маймуна,толкова повече ѝ се вижда гъзът!

" Другарката криСталинка Георгиева ни водеше упражнения по политическа икономия на социализма във ВИИ "Карл Маркс" със същия плам, с който говори сега за капитализма. И толкова знаеше и тогава. Просто е много ЧЕВРЪСТА и НАХАЛНА. Представете си само как се изпокара със състава в ЕК и с Борисов решиха да изпързалят Ирина Бокова от мястото за генерален директор на ООН. ПОМНИТЕ ли как се ПРЕДСТАВИ криСталинка на френски и английски език???? Помните ли как дойде след наводнението в Аспарухово във Варна и донесе зиъроу помощ на пострадалите - макар да беше еврокомисар точ(но за този сектор? Или бодрите й обещания да ни доведе араби, за да оправи ГЕНОФОНДА в България????? Всички истински комунисти са такива. За вътрешна употреба вижте ОПГ ГЕР(БКП) и най-напред премиера." . .. .. .. .. .. . .. .. .. .. . .... ... .. .. ......

Чета и ме мога да повярвам, че тази “ финансистка” се е държала като уличен дилър. “УилмърХейл посочва, че Георгиева е посетила дома на мениджъра на екипа, съставящ "Да правиш бизнес", за да получи веществено копие от окончателния доклад, отразяващо промените, повишили позицията на Китай. Тя благодарила на служителя за помощта при "разрешаването на проблема" Според американските и световни бизнес стандарти и правила това е изключително голямо нарушение което може да доведе до неограничен брой съдебни искове от страна на потърпевшите държави! Обикновено, за такова поведение, на такива като тази им “ благодарят” за работата и им “ пожелават” успех в бъдещите “предизвикателства” но тази заслужава да бъде най- безцеремонно изхвърлена от управлението на банката и екстрадирана с черен печат от Америка!

От червената група на Бойко Борисов.

Ще я размагнитят и нея, май ...