17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За кога обещава? То няма време.

Иване и ако може преди вота на доверие да ги преведеш. К

Нека обобщим .. 600 хиляди ще бъдат дадени на някакво предприятие което организира конни състезания в някаква гора. Било от национално значение аз друг път не съм го чувал. Та с тия 300 хиляди евро какво точно ще направи това предприятие ... ще организира повече надбягвания с коне? Между другото на Курнелия коня дето преди 3-4 години писаха вестниците неизвестно кой и подарил за рожденния ден случайно не го ли гледат тия от тая фирма и свързаните с нея лица ... ей така просто от воле да се изяснят нещата ... спирам.

Конски завод от национално значение...ти да видиш

Готви се официално да източва обществени средства !

След два дена?

ТКЗС ТПК Наркооп Булгарплод Хоремаг кооперация Бакалница .. и най вече Корекм

То и без това държавата директно издържа всички частници от две години, а не с разни "поръчки", както преди това, време е да се връщаме към естественото положние на нещата.

Какво му е на лицето и гушата на този човек? Това от здравословното земеделско хранене ли е, или от гадното нездравословно животновъдство? Ма ще вземе да се сецне и ще получи трудова злополука както се намества в Мерцедеса бе, да мислим за него като за наш другар, съсед, направо брат по оръжие! Не и по съдба. Салве, Министре! Отиващите на работа те поздравяват! Аа, май беше за Цезар и отиващите на смърт гладиатори.....Леле, пак обърках нещата, край, отиде по дяволите културата! Ма те в ТКЗС-то много не отбират от тия стари работи и може да мине.

Нали беше пазарната икономика най най и най, без корупция и т.н.

Няма лошо, стига да се контролира строго всеки лев - дали е изхарчен ТОЧНО по предназначение .

още не влезнали във власта и вече се появи новия Орсов :)))