17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С няколко, няколко, с девет десетки :)

като колко десетки точно? две-три... осем-девет или повече??

Целият коментар на министъра е едно голямо увъртане .Това не можел да каже, онова било търговска тайна ! Лъже и маже !! Уж намерили американска компания с евтин газ , а пък цената щяла да се вдигне с няколко десетки проценти ! Чакат ни трудни дни явно !

внимание 100 и 150% увеличения на цените...

Лъжци и крадци, това сте вие! Мутри с бели якички! Да ми изсъхне ръката дето гласувах за вас.

Бате, пази ръката, че скоро по ше ти требва да гласуваш за други лъжци и крадци!

За тия не трябва да има само оставка а и затвор. ОСбено за тоя некадърник Сашко!!

Няколко десетки демек от 30% нагоре. Честита промяна благодарение на педалите на Мунчо.

продажна и безродна, продадохте род и родина за да угодите на чуждите си господари!!

Я бе, къде е мая и майките?

Вашта мама продажна и некадърна да ева. Оставка мизерници.

Не схванах, защо при евтината американска газ ще има поскъпване. Разбрах, че топлофикация била независимо дружество и затова можело да поскъпне цената на парното - иди разбери лигката на този пишман министър. Ама нали ще имаме газ по-евтина от руската, какви са тези прогнози за "няколко" десетки процента поскъпвания???

Ма нали Кирчо обещаваше по-евтина газ! Този пък казва че Кирчо е измамник и всъщност газа ще е по-скъп 4-5 пъти. Кирил Петков предаде и измами цяля България.

Още в началото на ковид очаквах масово изтрещяване. Не предполагах, че шока от операцията на ЦРУ по заразяване на света ще създаде условия за преврат на Тиквата и тотално превръщане на България в бананова република-военна база на САЩ. Познах, че ще е гнусно в София и се изнесох на село, на чист въздух, далече от идиотизми. Имахме късмет, че на нашата територия не активираха щамовете, които праснаха в Италия. Гледайки какво става там очаквах повишена престъпност и тотално изперкване. Явно съм бутнал твърде напред колелото. Ако имате малко останал акъл ще се изнесете от градовете докато е топло. Ще се запасите с дълготрайни храни за пет години напред (Кокорчо каза военна икономика). Ще ликвидирате дълговете си и ще отебете подобаващо. В България сме така. Всеки се спасява по единично. За това ни управлява ДС хунта масони толкова време и ни продава парче по парче на този, който има интерес от територията и е склонен да плати комисионната. Няма никъв смисъл да хейите тука. За да се спре плана по тотално сриване на икономиката, трябва веднага да излезете и да сринете Парламента и Президентството. Тия неща са невъзможни. Като свидетел на Виденовата зима си спомням, как моите състуденти ходеха на митинга да купонясват щото СДС раздаваше и пари и пиячка. Са не виждам някой от политическите проекти да прави подобни инвестиции. Съответно знаейки вече, какви сме като нация нямам никакви надежди, че ще станете и ще се бунтувате.

Тъп ,по-тъп ,най-тъп,тъпунгер,тиква,бб,чехльо,тоз министър,Слави …

Кой лъже сега куролатора, че е подсигурил газ на ниска цена или министъра, който твърди че предстои голямо увеличение на парното?

Народе български. Ти си си прост. Чакй Михаля. В Европа газта не е спряна , а нашата от кога, забравихме вече. Киро трактора ще мине през нас като на парад.

Днес в-К ,,Труд” побликува от ЕС- Брюксел ,че заплашането в рубли не е нарушение на договора с Русия -Газпром .Само две държави Полша и България няма да плашат газ в рубли и затова няма да получават газ от Русия.Пак ни прецакаха прибързаните действия на Кире Канадец и сега ефтината втечнена газ докато дойде до потребителите ще ни излезе скъпа.

Да спрат полетите от и до Канада

Как веднъж тоя не се изказа подготвен бе! Мрън , мрън... ИТН нарочно ли ги подбират такива некадърни - тоя, Генчовска... Гр. Караджов е изключение, но обяснението там е, че е от гражданската квота.

Май някой се кани да стане съсед на Черепа в Дубай.

То и 80% влизат в израза десетки, п@@%"т

Евтин газ... В тази очи танкерчета плуват ли?

Тоя Паун го гледах веднъж как говори и ми направи впечатление на много надут, същевременно ръб. През цялото време говореше в стил заяждане. Все едно е израснал в Люлин или Сторгозия. Сега с тия ДЕСЕТКИ проценти, може ли да се разходи сред народа да му отговарим подобаващо.

Абе винаги е имало крадене, ама такова крадене като днешното не е имало. 100 милиона на месец само от комисионни   

Ама вервай си! Това говори за интелекта ти. Не виждаш ли, че е политическа игра...

Тази игра на гол гъз си е живо ...

много евтини. Честна канадска.... пионерска....

Корабчета в тази очи плуват ли?

Ти си кьорав бе, какви кораби, танкери и гемии...

Купуваме по евтина газ а цената на парното скача. ДЕПМ

Сашо Кеша ви е министър , вие си ги избрахте

ИЗПРАВИ СЕ БЪЛГАРИЙО-О-О-О-О!!!!!!!

Боооккклууциии.....

Свиквай и плащай. Домат 8 лв. ти е супер. Парно с 60-70% нагоре можеш да си позволиш. Имаш айфон, строшено беемве, пиеш ракия и въртиш дребни пари. Такива сметки не могат да те съборят. Ти си тарикат.

ша са оправиш сам! Тарикат си!

Значи може да се предположи че падането на правителството няма да е неочаквано.

Ей смешло с шефчето ти дим да ви няма че скоро ще го отнесе цялата ви сган

не е с акъля си Тва май е задължително за да станеш министър в колонията.

Напротив, киро каза че купуваме евтино от америка и азербайджан. По пътя на логиката цената на парното трябва да падне и то значително, в пъти!

Оставка и се разларайте

Този договор за американски газ така го засекретиха, че не се знае нищо за него, нито коя е фирмата нито цената нито колко годишен е договора и как ще се формира цената в бъдеще. Тези ни закопаха много лошо. Няма лошо да се взема газ от САЩ, дори трябва да се взема газ и от други държави, но не със засекретени договори за които никой не знае нито цена нито срок нито обем нито фирма.

И това го дължим на Радев - той ги домъкна.

Да не ти го тури Радев бре , народа ги избра щот вие бехте по зле и от сегашните ...

Знаят, че руския газ е най изгоден за Европа. Само Киро така и не разбра. Защото нищо не разбира от икономика.

Рабрахте ли сега защо ви пробутват темата на войната за украйна и Русия , за да ви разделят и да не прогледате кой всъщност вдига цените и ни прави бедни. Това за пореден път е правителството както всички правителства до сега , които ви държат в изкуствена бедност. Честито на тези които ги избраха , нека ви крадат.

Ти къде живееш? На Луната ли?

Карайте направо по девет десетки - геноцид!!!!!.....-:(((((

Плаща на щастливите с централно парно.

Дали всичкият газ доставен от май..ната си ще е по-на сметка от руския ще видим в обозримо бъдеще. И спрете да хленчите заради парното. Ако компенсирате драгия потребител на парно, компенсирайте цените на топлинката на всички, не само на ползващи парно.

Цяла Европа ще плаща на Русия, само ние, при положение, че имаме договор на фиксирнаи ниски цени ще гоним американски газ. Думи нямам.

От казаното значи може девет десетки прцента

Колко тояги щв изядеш на голо бедна ти е фантазията и на твоя ментор яловия слави няма да му се размине.

Е нали идваше евтиния американски газ, нали се отърсихме от оковите, а то какво се оказа, че ни сложили нови, по тежки......харесва ли ви чегъркачи, увеличението тепърва предстой, пожелавам ви още 3 пъти по толкова!!!!!!

на този министър му казват Сашо кеша?

Произвеждаме ток три пъти повече от нужното ни. Газ има също. Русофилите излишно реват,руски ботуш няма да стъпи в България.

...ще, ще

Печалбата на МЕТ Е 160000лвна ден , Честито.

Къде са тези антикризисни мерки, Зареждаш по-скъп бензин, къде са отстъпките. От утре хляба скача с 10ст. Ако мерките стигат до там да се напълнят джобовете на наколко олигарха, за да мълчат останалите. Малииииии. За два месеца хляба скочи с 70ст 70%, бензина за 6 месеца 70% , Сирене за два месеца - 50% Всичко средно 50% за 2-3 месеца. А какво ще стане след година. За 500лв няма да можеш да напазаруваш за семейството си за една седмица храна. Ако вземем че 2 милиона пенсионери вземат средно 350лв . Българи какво стоите и чакаме . Кире и Очонко ще забегнат, като няма на къде. А Вие?

Ами чакаме да дойде някои и да ни оправи :) То всъщност така и стана дойде Кирчо от Канада и в момента ни оправя на задна прашка и ни е хубавооо.. та за това си траем. Свикнали сме да ни го слагат и ще ни го слагат както и където си искат, заслужаваме го!

Имало едно време 2022 в Бъглария две села. Кладница и Рударци, в близост до София и Перник. Та между тези села се изградил колплекс от царски палати. Нарекли го Делта Хил. Та в тези палаъи се заселил Славчо Гласовити Подскокливи а кой ме скача е червен. Скачал той скачал и всички скачали. Скачали, та се наскачали. Пяли революционни песни и тн, но довели на власт господата комисионери, разпарчетосали заводите и взели големите пари в офшорки. Народът продължил да скача. Някой ще отиде ли на гости на Славчо в Делта Хил?! Чувстваш се самотен и отритнат. Никой не му гледал телевизията, която няколко години се издържа по вълшебвн начин.