Министър: Има напрежение в бизнеса заради закона за горивата

Ще обсъдим и променим текстове, за да има баланс, казва Емил Караниколов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Олигарсите и монополиста от Луксойл са дръпнали леко юздичката

Министърът и подопечниет му се осрали до шия, а виж как се е ухилил! Ама ние сме за бой, че ги траем такива вече 30 години!

Напрежението е във всички сектори. Скоро такава бомба ще стане с новата наредба Н-18, че не ми се мисли за крайния изход. Много бизнеси ще изпаднат в несъстоятелност. Нищо смислено не се прави, само се прехвърля от единия в другия крачол и създават невероятен хаос.

Едно време Плама Плевен беше унишожена, за да остане Нефтохим. Нефтохим не допускаше конкуренция на пазара на горива освен малки дстирбутори, които са му в услуга. На нашия пазар има монопол на горивата, на тютюна и т.н. Сега министър подсказва, че на монополиста му било кисело, защото малките бензиностанции се лишават от печалби и обявяват по- ниска цена. Преди Марешки пречеше. Малките търговци, обаче вместо да са се впрегнали и да са затапили основния монополисти и послушковците му седят и хленчат. С хленчене, обаче не се оцелява. Трябват мъже. Като ви взимат бизнеса не чакате властта, а събирате подкрепа, където и както може, а който ви откаже го помните и поставяте при враговете, които искат да ви унищожат. Щом в България се унищожават малките в полза на големите, значи малките трябва да поумнеят и да се обединят, а после безмислостно да започнат да се разправят с враговете си. Този министър беше ясен що за човек е още отначало, но има подкрепата на герб и Дилян Пеевски, щом е така защо не го покажат що за човек е и завършил ли е наистина право в УНСС при баша си?

Това е най-добрата работа. Получих първия месец € 27936 за работа 3 часа на ден. Започнах преди четири месеца и веднага взех вкъщи поне 7645 евро до 9264 евро на седмица. Не мога да повярвам колко е лесно, след като го изпробвах. Потенциалът с това е безкраен. Това е което правя....>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m