Минималната работна заплата в Гърция от днес е 780 евро

Около 585 000 работници в частния сектор получават минимална работна заплата

Обратно в новината

Коментари - Минималната работна заплата в Гърция от днес е 780 евро | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как преди няколко години тиквата ни плашеше как у нас щяло да стане толкова зле ,като в Гърция и как те щели да тичат за работа у нас.За жалост май стана точно обратното-наши работници тичат в Гърция за да слугуват там , заплатите са в пъти по големи, а не гърци идват на почивка у нас , а нашите наводняват Гърция.Та докато чакаме там да пропаднат , ние стремглаво затъваме.Извода е -никога не вярвай на тъпак-пожарникар.

Аз пък се чудя, щом сме толкова зле, какво правим в Гърция на плажа?

Нашия плаж също вече е зле и затова ходим на техните.

И как реши , че гръцката мин. заплата е “ в пъти по- висока”? Или тези 780 евро ги умножаваш по две и си мислиш, че заплатата им е като 1500 лева? Ами не е , никак не са много тези пари, защото хората плащат всичко в евро. А колкото до плажовете им - изобщо няма нужда от спор и сравнение. Стотици са курортите по света, но са петнадесетина топ дестинациите, в които се стичат хората, а гърците освен география имат история и култура, която се изучава във всички учебници по света. Така че няма нужда от препирни къде е по- хубаво. Което не означава, че ние няма да си развиваме туризма - бизнес, който ни носи пари. Правим го над 70 години. А който където му харесва там да почива, просто не плюйте нашето. Хубаво лято на всички!

Е па, нормално ... Нали Хърватите се присъединиха за да им плащат дълга! ... Гърчолята вече могат малко да отпуснат каиша!

Няма страшно. ПП и ДБ знаят как да я направят в Б-я и по-висока. Сега обмислят колко милиарда заем ще им трябва.

А най-много знае Бат ви Бойко, който държа пенсията и заплатите на ниво бели роби, и така цели 12 години. А Копейкин си знае само руския надник и на заплата не чака.

Накрая пак всички ние ли ще плащаме, мамицата им?

В нашата държава един майстор зад под 5 хилки не си вдига телефона даже. Идва погледне банята, вземе ти няколко хиляди за 10-на дена като няколко от тия дни не идва, защото работи и на още 5 места. После се оказва, че взима минимална заплата, а повечето даже не се осигуряват. И после всички нормални граждани им плащаме масрафа.

Па дай го на данъчните бе.

да си грък и да те издържа целия еврогейзер,а не като назе,да си плащаме да ни издържат,явно еврогейзера требва да ни изрита и да бъдем свободни щото лицемерието и двойния стандарт ни евава мамата

ти или си прост щото си беден, или си беден щото си прост! ще си останеш прост и беден!

пенционер от соца и затова си богат,нали гаровия постови милиционер