17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупоста е в изобилие. Народа прост. Мързела на едни и Глупоста на управляващите ще унищожи природата.

Ама водата трапезна ли е или е силноминерализирана. Това е важно да се знае. Кметът ще прави ли централен плаж с чадъри Всеки брокер трябва да има анализ на водата в два варианта. На български за българете които искат да купуват И на английски за чуждите купувачи. А ще има ли централен водопровод от който всеки новодомец ще може да се възползва, като свърже имота си с него. Моля ви това е много важна информация. Не мога да спа вече от три дни.

Може да има ама в Червен брег не в Червен бряг.

Идеята е селяните да си продадат нивите на разни граждани, а с парите да си напазаруват модерни и луксозни апартаменти в Манастирски ливади и да станат граждане :) Или поне внуците

От спокойно местенце ще стане Слънчак с пияници, туристи, крадци и леки жени.

И мангустите ще го налазят ако има какво да се гепи

Какво лошо има в леките жени.

Гражданите ще изкупят имотите. През седмицата ще е мъртвило, събота и неделя - гмеж колкото щеш. Изобщо не е приятно, питайте местните от подобни села. Не продавайте.

В Русия и Италия новината за минералния извор в село Бистрица вече е по първите страници на ежедневниците. В кафетата в Милано предприемчиви бизнесмени говорят за дълбочината и дебита на изворът. Бързо народе, купувай!

излъгàле сеяните нещо!

Аз чакам за минерали и полускъпоценни камъни да ми пишете, а вие - чиста водичка, разочаровах се, хаха

тия що си вкарват таралеж в гащите??????По селата стана толкова гъчкано и шумно,че не им завиждам ,или пък е някаква евтина реклама!!!!!!!!!!!!!!!

По линията Белчин-Сапарева баня-Дупница- Кюстендил има минерална вода колкото щеш, но нищо не се прави да се откриват нови точки с по-високи температура и дебит. От баба ми съм слушал че е имало горещи извори в Бистрица, Тополница и Червен бряг, но някъде по турско време хората са ги запушвали с камъни от разни суеверия или да не им съсипват нивите.

Преди да излезе водата което хич не е сигурно не може да се говори. Минералнатопла вода под налягане е процеп/разлом и няма как да си сигурен че ще го уцелиш. Хеле пък на 900 метра(че даже знаят на каква дълбочина е), Айде холан. Пълни глуписти

Да говориш за минерална вода, дебит и температура преди да си завършил сондажа е меко казано спекулация. А какво ако водата, която излезе не е минерална? А какво ако изобщо не излезе вода? Всичко звучи като добре заформена измама. От опит казвам, че проучвания за милиони ( които не са извършени в Бистрица) не са в състояние да потвърдят детайлите в статията. 1000 метров сондаж ще струва поне 200 000 лв. Ето това със сигурност ще бъде разход. А какъв ще бъде прихода?

Вероятно вече са дупнали нещо и сега ще трябва да го направят както трябва. Дълбоките сондажи са много по-скъпи на метър и изискват огромни роботизирани машини. Нали знаеш колко тежат 1км тръби държащи се на резби. Колко струва и губенето им и какъв е риска. Цената определено не е 200лв на метър :-) Над милион ще струва. Ако беше 200к утре щях да отида да тегля заем и да си правя и моето село курорт :-)

Цената е до 1 000 лв на метър...

Хахахаха , брокерите съвсем изтрещяха ! Следващата статия : Дългия УЙ на бате Ванчо дига цените на имотите в село ХХХ , тълпи от брокерки се бият, коя да купи по-скъпо имот в селото! " П.С Може и брокери- то сега половината брокери са джендъри.

Сондаж на 1000 м е добро начало. Ако копнете на 3000 м водата ще е по-топла :)

Списващите дали знаят значението на израза "минерално находище"?! Питам аз и отговор не искам...