Милен Велчев: Действията на служебния кабинет в икономиката внушават доверие

Фактите около шефа на НАП са обезпокояващи, но е редно да се изчакат резултатите от проверката, смята бившият финансов министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

имаш кяр, значи мошеник и руски агент

този има оринентацята на магистрална проститутка на където и да се завъртиш тя е винаги със задника към теб

Да не би онези шейхове, за които говореше царя, да са руснаци?

Тоя капут пак се изказва неподготвен... Много е зле.

Щом като го казва високопоставен служител в руска банка май много магнитски ни чака.

Миленчо Мамин, ако погледнеш списъка от фирма, доста от тях са по твое време. 2001 -2005. Та и ти се обади, че е обезпокоително. Ти създаде чудовището Пещера- приятели. Помогна им да направят собствена държава. И това ли не помниш. Най-големите кражби на Акциз-ДДС-контрабанда на цигари са по твоете Време. Ама разбира се, че разчиташ на късата памет в хората.

Де са ми кинтите веее....Жината ща и стягат вут ка та ...и ми требват едни дребни там 200 хил камака...ко ма гледаш умно уееее....кинти у джоба ми трябват

Видяхме те как оправи дълга, дете на комунде Крадец, напраеи си хотел

Нееееее саааааа прайййй на нещо...ти си кибиккк

Въх, не думай

Кретен. ——- Колко време Би трябвало да вземе Тази проверка ?! ОтдеНакъде Демо”щурането” на Вси”наште “ да Вдъхва Доверие ?! ...А ! - ами “прадажа” Дългът задунайшки бре, Ми Леншу !

По принцип не би трябвало да отнеме повече от няколко минути една проверка в базата на данни на НАП, пък този спец по източване на ДДС го проверяват повече от месец.

И ко ...в офиса си паккк..бай капут..дришльо петрофффф

Костов спираше презастрояването ама го прецакаха с царя после почнаха и кампания да дрънкат глупости срещу него... Даже нз как се яви на интервю преди избори ли или нещо такова при Слави аз ако бех нямаше да отида

Кой е наред да раздава картите...

Хотелчев е един от съратниците/помагачите на т.нар. цар да си върне дълговете към казината. В замяна преструктурира държавния дълг - знаете в чийй интерес, да не задълбавам. Не, че е глупав, а напротив. За мащабна кражба си трябва талант.

Изпълнител, Колега. ...Пореден. ...на Диктата на КремълБеса.

Колко си доуен

Точно използва думата “внушават” - нищо полезно но ВНУШАВАТ. При комунизма се казваше “прави се че работиш” За теб ли говореха като кааха “връщане на нормалността”, такава ви е нормалността.

Е тоя като финансов министър тегли "изгоден" заем и после трябваше да връщаме 1 млрд. лв. отгоре !!! Кви са тез юпита , циганите са по-хитри .

И на Милен ми мирише на власт. Щом се мазни на оня гушавия

И ти си един боклук, та няма накъде. В законова държава отдавна да си в затвора. Скрий се, че да не те намерят обожателите ти.

Е в Списъка разбира се. ..за НовияНюрнбергски.

Престъпник който е виновен за стотици " Заменки" и Бетониране на морето .

Стига говори глупости бе. Те освен да уволняват друго нищо не са свършили. Това са им действията.

ДЕТО БЕШЕ СЪЩИЯТ МИНИСТЪР ПРИ БОКО , ТОЙ Е АБСОЛЮТНО СЪЩИЯТ ПРЕСТЪПНИК - БЕЗ РАЗЛИКА ! ТОЯ СЕГАШНИЯТ ХАРВАРДСКИ ПУЯК-ЗУБРАЧ /СТАНАЛ ОТ СЕГА КАТО ПРАСЕ/, АКО ПОСТОИ ОЩЕ НЯКОЙ МЕСЕЦ МОЖЕ И ДА РАЗБЕРЕМ ЗА НЯКОЙ НОВ "БАЙ-СЕЛ" ОПЕРАЦИЙКА, ЗА НЯКОЕ НОВО АПЕТИТНО ХОТЕЛЧЕ, КОЕТО Е СМЕНИЛО СОБСТВЕНИКА СИ !

Даа, поредният крадец с подкрепа за протестърското правителство на резидента. Че то, като погледнеш, все такива.

КОЙТО, ЧРЕЗ ПОЛОЖЕНИЕТО СИ ПО ВЪРХА НА ДЪРЖАВАТА, СТАНА МИЛИОНЕР НА ГЪРБА НА ХОРАТА ....СЕ СЕЩАМ ЗА "МЕЖУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ" И СЕРИЯТА В КОЯТО РАЗБИРАМЕ КАК , ПО КАКЪВ НАЧИН МАЛКОТО МОМЧЕНЦЕ АНАКИН СКАЙУОКЪР СЕ ПРЕВРЪЩА В "ДАРТ ВЕЙДЪР" .... КОЕ ОТКЛЮЧВА "ДАРТ ВЕЙДЪР" В НЕГО - УБИЙСТВОТО НА МАЙКА МУ ОТ "ПЯСЪЧНИТЕ ХОРА" И НЕСПРАВЕДЛИВОСТТА С КОЯТО ПО-КЪСНО СЕ СБЪЛСКВА ...

Значи за шефа на НАП да се изчака проверката. А защо не коментира уволненията във всички други институции, където НЕ се изчака проверката, защото проверка нямаше, няма и време да се прави. За два месеца трябваше да се изчегърта всичко.

Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Вече РАЗБРАХМЕ че Боклук Б.Б. Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСКА маска, както Евнух, Педдераз, Роб в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се събират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца... На изборите за парламент, в изборните секции, НЕ трябва да има МАСКИ, за да можем да ВИДИМ - Кой иска да гласува... Чух че Боклук Б.Б. давал БГ паспорти на маймуни и китайци.. Така че , ако някой види такива да приближават Изборните секции, трябва да ги ИЗГОНЯТ към Турция.. САМО араби, негри и КРАДЦИ, и мошеници може да влязят да гласуват с маски !!

Кадърно е момчето и ако правилно и в точният момент коментира пак може да стане министър. И да стане собственик (акционер) и но още нещо освен на БТК.

Този не е ли в затвора. А чакай той пък беше министър.

ЕДИН ОТ НЯКОЛКОТО ЯРКИ ПРИМЕРА НА ПРЕСТЪПНИЦИ СТАНАЛИ МИНИСТРИ И АБСОЛЮТНО БЕЗСКРУПУЛНО ОГРАБИЛИ "МАТРЯЛА" ! ТАЯ И ОНЯ ОЧИЛАТИЯ ДО НЕГО СА ЗА УБИВАНЕ БЕ ... АМА БУКВАЛНО ! БАХТИ ПРЕСТЪПНАТА ПОРОДА , БАХТИ ИЗРОДИТЕ ! ТЕ ЗАТОВА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СЕ СДРУЖАВАТ В "ЛОЖИ", В КОИТО СЕ КЪЛНАТ ДА НЕ ГОНЯТ ЕДИН ДРУГ, А ДРУЖНО ДА СИ ПОМАГАТ В СТРИГАНЕТО, ДОЕНО И НАКРАЯ В КЛАНЕТО НА ОВЦЕТЕ ! А ПЪК ВИЙ ИМ ГЛАСУВАЙТЕ И ИМ УЧАСТВАЙТЕ В ЦИРКА, НАРЕЧЕН "ИЗБОРИ", РЕЗЛУЛТАТИТЕ ОТ КОИТО ОТДАВНА СА ИМ ИЗВЕСТНИ /ПЛАНИРАНИ/ ! ВСИЧКО ТОВА НА СНИМКАТА СА ПРЕСТЪПНИЦИ, КОИТО ВИЕ ХРАНИТЕ, ЧРЕЗ ТРУДА СИ И ЕНЕРГИЯТА СИ ! И ПАК ИМ ХОДЕТЕ "НА ПОЧИВКА" В ПАЛАТИТЕ, СТРОЕНИ С ВАШИТЕ КРАДЕНИ ПАРИ , ПРОДЪЛЖАВАЙКИ ОЩЕ ДА ГИ ХРАНИТЕ ! ИЗВОД: КРАЙНО ВРЕМЕ Е ОВЦЕТЕ ДА СВАЛЯТ ОВЧАТА КОЖА И ДА СИ РАЗЧИСТЯТ СМЕТКИТЕ С ВЪЛЦИТЕ !

НА ЧЕРЕПА И Я СРАВНЕТЕ СЪС СНИМКА НА ... СЕРИЙНИЯТ УБИЕЦ ЧЕКАТИЛО ! МНОГО МАЛКА РАЗЛИКА ИМА ! ТО ИМ ПИШЕ НА ЛИЦАТА КВИ СА БЕ ... ТОТАЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ! ПРИРОДАТА НИ Е ДАЛА ВЪНШЕН СИГНАЛ - КОЙ СТОИ ПРЕД НАС ...

Лизачи от групата на дедо симо Крадливий да не дават акъл ! Знаем колко могат !!!

Щом и ениара започнаха да пускат из новините, значи господарите на мисирките ще го ползват занапред за нещо. Другия еничар (Ники маус) хич не се чува...

А тоя що не го питате за хотела на брат му в Несебър,когато го вдигна за БЕЗ ПАРИ по времето на Мадридския Симо?Кога тоя беше минфин?А когато се хвалеше,че мандръса Мис България" 2005 г., Роси Иванова за 3000 лв. на ВЕЧЕР във Цигов Чарк?Ама няма журналисти...НЯМА!!!

За какви действия говори този? Те само смениха едни хора с други. Това ли внушава доверие? това се казва безхаберие.

Егати и държавата,щом пада в краката на тея...

Ха,ето го бре! Бедняка хотелиер,блокирал крайбрежието на Равда с хотела си.

И този ли изплува....

През последните 30 години България продаде, или заличи активи за 300 милиарда, и натрупа дълг от 30 милиарда. Тоест българската икономика е губила около 30 милиарда годишно. И продължава да го прави. Има много министри за бесене, не само сегашните, и не само икономическите

Губим по 10 милиарда, моя грешка

Този наглец, който подмами Царя да го вземе за министър, в същност е един от най-изявените мошеници, завлякъл десетки милиони евро, собственик в сянка на цяла дузина лукс хотели, и в дъното на огромна далавера с външния ни дълг, сега нагло се появява пак под прожекторите...

Това го казва представителя на ВТБ/ВнешТоргБанк России/ за България! Браво Милене, браво Вълчев!!!

За всичко е редно да се изчакат резултатите от проверките. Това явно не пречи за всякакви коментари.

А бе ние знаем , че работиш за Русия знаем и кои са брат ти и Спас Русев и неговия господар

и тоя се облизва да намаже да го поканят

Щом царското юпи го казва, значи трябва да му вярваме. Много е огладняло горкото.

Този дето открадна 1 милиард и ги превърна в бетон!

Тоя, как не го досрамя да се покаже, половината черноморие заграби!

Все пак господин Велчев работи във втората по големина Руска банка. Нормално е да подкрепя икономическите действия на проруско правителство.

Какви пут лева? Никакви мерки, само уволнения и назначения на близки хора.

То което се мери се мери. И парите се броят. Доверието в новото правителство е такова, че наложиха санкциите по Магнитски на България, защото има опасност корумпирани от световна класа да останат ненаказани от "новото правителство;" и сега и най-глупавия не влага и стотинка в България. А това кой колко е вложил се мери, броейки парите. Няма нужда от разсъждения.

Миленко, заслужилият хайдук за милиарди народна пара ,си помисли ,че българите сме забравили !!!!! Ха,ха,ха Автогол за помиярската хунта на Радев

М. Велчев и К. Петков много си приличат във фейса. Хубави мъже, образовани.

Във фейса. Там никой не знае кон ли си, купе ли си или кучи син.

В лицето (face) имах предвид. Но вие освен фейсбука друго не знаете.

Големите крадци от прехода и царско време ,надушиха кръв и се хвърлят да се класират в отбора за ново разграбване на България !!!!!!! ОТВРАТ....Но хората помнят...

"Помнят" 5мин.

Толкоз много милиарди само за вас ли? За теб нищо, де... най-много някоя изпаднала троха.