Месечен ръст от 5.8% и годишен спад от 7.7% в индустрията за юни, отчита НСИ

На годишна база силно покачване се наблюдава при производството на метали - с почти една трета. На месечна - намалява производството на облекло

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ти в Русия ли живееш?

"По-значителен ръст в преработващата промишленост се наблюдава при: производството на автомобили, ремаркета и полуремаркета - със 73.2%, производството на мебели - с 24.0%, производството на тютюневи изделия - с 15.9%, производството на дървен материал и изделия от него , без мебели - с 14.8%." Стига сте хвърляли прах в очите на слепите бе мамка ви гейберастка! Защо не отчетете производство на черни и цветни метали, всякакви заготовки за промишлеността и строителството!Защо не отчитате производство на машини и съоражения за развитие на промишленост! Защо не отчитате производство на селскостопанска техника и технологиив селското стопанство! Защо не отчитате производство на електроника ,компютри и изделия за подпомагане на администрацията и мобилните технологии!Защо не отчитате машиностроене от всякакъв тип, производство на електроенергия,родно нефто и газопроизводство! Мръсна герберска сган! Унищожихте и разсипахте държавата и с пълни сили работите за нейното обезличаване и за пълното и оприличаване на бананова република! Всички от Герб в затвора, до живот, без право на обжалване, барабар с закрилникът им Гешев и бившия главен прокурор Цацаров !!!!!

сащ и ес потъпат с 33% и 15%, само ние бележим коронавирусен ръст от 5%! скоро ще ги стигнем американците и европейците с 200 и повече! вЕрвайте ми!

_stankow

С щатите не можем да се мерим. Те имат 33% спад

Заслуги на сегашните управляващи, освен престъпленията които не се преследват: 1. Сринаха икономика. Основно с параноята около коронавируса; 2. Предизвиканата безработица. Бе увеличаваща се и от преди короната и въпреки лекият обратен ефект после, пак стана увеличаваща се. С повече регистрирани нови безработни от приети на работа; 3. Психясване на хората, въпреки че тази година умират по-малко хора от предната; 4. За 2019 година 57% раждаемост от смъртност. 61882 родени, от които 344 мъртвородени. И 108083 починали. Да напомня че Бойко се хвалеше с 2019г. за демографията и сравняваше с 2005, където сме били над 7.7 милиона и всъщност е много по-добра. Бойко често се хвали с реални провали; 5. Обвързаност на властите. Бойко с Гешев се надпреварват кой по-успешно се прави на луд. С шефът на КС "Братиньо" пък обсъждат, колко милиона да се дадат на някой за хотел в Гърция. 6. Бедни държавни служители си купуват или строят имоти за милиони - Шехерезада, Горанов; 7. Професионални кадри. От преди министър на МВР Бъчварова - социложка. За външна политика бе стоматоложка. За киберсигурност секретарката на Валери Симеонов, сега министър на туризма. Местят едни и същи хора по постове. И така нататък.

Даже и ти беше грешка на пиянска чикия и спукан презерватив

Шегаджии! Веселяци! НЕЩОписачи! Ама без много да се замислят какво е то, що е то и какво предстои най-вече....

Центъра за стратегии на Фърчил Фърчилски направи първия си АНАЛиз и веднага резултатите са налице

Червените превратаджии.

Ти нещо се зарадва май, без да има за какво.

"Стистика-стъкмистика!". като знам как попълвам данните, дето ми ги искат!

Абе тука само проценти. Дай някоя реална цифра, за да си направим изводи. Щото и на пенсионерите им дадоха по 50 лв., ама за некои са 25% повишение, а за други са само 5%.

"Великите сили" са заети със своето бъдеще след SARS-CoV-19 и не им е до тоталната реализация на ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, от 1988 година, Москва. Полека лека българите спряха да копаят дъното на блатото в което преди 100 години тези "Велики сили" (Ньой - ‎27 ноември 1919 г. и Ялта 1945 г.) ги закотвиха ... и започнаха да си търсят подводници, които да заместят музейния експонат "СЛАВА".

След??? Какво значи "СЛЕД"? Кога идва времето на "СЛед КОВИД"? Аз защото не се забелязват подобни индикации....слуховете за ваксина, да бе! Шегаджия!

"ИСТИНо", бедна ти е фантазията за времето "СЛед КОВИД"-фалитът на капитализма. Но всяко нещо, с времето си. До която империя България се е докоснала, е изчезнала. И защо не се фокусираш, върху българските изтребители?!

за к19 ли е

В Нормалните държави, хората работят с данните за Юли и са затворили полугодието... Наще за юни ни баламосват.. Тотално изоставане. Как се взимат информирани решения - качествено... с такива лагави данни?

Ти нормален ли си