Мерцедес, Адидас, Хуго Бос: как им се отрази изтеглянето от Русия

Даймлер прекрати отношенията си с КАМАЗ, а Адидас, Пума и Хуго Бос престанаха да изнасят дрехи за Русия

Обратно в новината

Коментари - Мерцедес, Адидас, Хуго Бос: как им се отрази изтеглянето от Русия | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия сериозно ли си вярват на глупостите? То, по тая логика, да се закриват нацяло, и ща са най на печалба. Промити мозъци хаха

Драги мурзилки, необятният руски пазар е само в главата ви. Русия е пазар-въшка, по-малка от Нидерландия. И това не е от вчера - винаги са били такива. И не ми говорете как сме изнасяли компоти и компютри по соца и колко беше хубаво - ние сме го живели това време и беше мизерия. Живеехме като кучета, но не го знаехме, защото не ни пускаха да излизаме от държавата и да виждаме "гнилия Запад".

Направо всички са преизпълнили петилетката, бахмааму! ... Да им се чуди човек, какво въобще са правили на Руския пазар ... ха-ха-ха! ... Те и нашите галфони отчитат ръст на приходите, ама не точно колкото е инфлацията!

Явно авторите на оригиналната статия са забравили нацисткото и фашистко минало на хер Хуго Бос - човекът, който шиел униформите на несмките фашистки палачи. Все ено аз да направя фирма "Сталин" и да се хиля в очите на милионите избити. Гнусни арийци, недоучили уроците на втората световна война!

Адидас, Пума (двамата братя Даслер) и Мерцедес са направили богатството си от военните поръчки на Хитлер за германската армия през ВСВ.

Дойче веле вече се осраха с тъпата пропаганда. Видите ли, фирмите, които напускат Русия, са на страшна далавера. Пълни простотии.

Брей!? Тези преборили законите на физиката??...

Ами то по тази логика немските фирми да напуснат Китай и Америка и печалбите им ще са космически.Истината е че са съкратили производство и работни места и от там разходи и правят печалба ,да видим как ще отчетат накрая на годината ръст .

Статия от DW по поръчка. Със скъпите консумативи стоките поскъпват. Междинните отчети са прах в очете на акционерите. Я да видим годишните, от които зависят дивидентите . Ще има огромни загуби. В вомента в Германия масово се съкращават хора от производството поради скъпите енергоносители. Естествено DW ще пропусне този информация.

Намаляване на продажбите, увеличаване на цените и продажба на скъпите модели. Какво общо има това с войната? Ами те можеха да увеличат цените и да продават само скъпите си модели и без да има война и тогава печалбите им щяха да са 100% като се добави руския пазар. Много некадърно написана статия, с глупаво защитена теза колко хубаво се е получило, че напуснали руския пазар. За сведение: Пазарът не търпи свободно място, веднага някой друг се е наместил на опразненото място.

ПОЧВАШ ДА МЕ КЕФИШ! ЯВНО СА СПРЯЛИ РУБЛИТЕ,Ч Е НЕМА ГАЗ...

АЗ СЕ ЧУДЕХ ЗАЩО КАМАЗ ВСЯКА Г. ОТ 20 Г. ПЕЧЕЛИ НЕИЗМЕННО ПАРИЖ ДАКАР, А ТО БИЛО МЕРЦЕДЕС!

тук няма рубляци хаха! айде бе коментирайте фактите беее!

КОИ СА ФАКТИТЕ? ИЗБРОЙ ГИ ДА ГИ КОМЕНТИРАМЕ.

Ами как...демократично, ето как ;-)