Меркел предупреди ЕК, че прекалено строгите климатични цели ще прокудят бизнеса

Канцлерът на Германия настоя за облекчаване на режима за ВЕИ, особено при растящото търсене на електроенергия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали внасяме от Китай -няма проблем там има всичко дори и деца

Което е външно опаковано като "зелено" - отвътре си е баш червено (т.е. комунисти). Кур за "зелената" крадн-и-кономика!!!

Ей, плюхте плюхте по баба Ме, ама ще ревете, като напусне политическата сцена през септември тази година, няма политик от такава класа в Европа.

Алибалистиките с климата са една огромна ИЗМАМА!!!! Съотношенията на газовете в атмосферата са все едни и същи и ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА ГИ ПРОМЕНИ - 78% азот, 21% кислород, 1% ДРУГИ, включително въглероден двуокис, срещу който ВСИЧКИ ЗЕЛЕНИ ТАЛИБАНИ вият и искат да убедят останалите хора колко МНОГО СЕ Е УВЕЛИЧИЛ ВЪГРЛЕРОДНИЯ ДВУОКИС.. Само дето нямат НИКАКВИ доказателства за неговото увеличаване, доколкото посоченото съотношение на газовете в атмосферата си стои едно и също!

от самото начало че това са нерални неща и переспективата да се загубят стотици хиляди работни места за сметка на Азия или Америка ще наложи промяна в курса. Много са ми смешни разни разбирачи като почнат да правят изказвания като няма ток ще си внесем. За тях тока е даденост и стига да има контак ето ти ток. Да обяснят и как така ще има въглеродно неутрално производство на стомана, мед или няакоя друга индустрия. Или да ги закриваме и тях. Ще си внесем...